Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plaz Ketkaz Cup

Příspěvky

SUMÁRUM Z PLAZU 2023

10. 7. 2023

vitez-plazu-2023.jpg

Vítězem PLAZU 2023 je mužstvo SLAVIE

 
Celý příspěvek | Rubrika: Plaz Ketkaz Cup | Komentářů: 0

P L A Z 2023

6. 6. 2023

PLAZ 2023 rozlosován

I dosud nezaplacená družstva potvrdila účast a garantovala zaplacení, tudíž aby jste měli dost času proběhlo rozlosování. Doufám, že mě žádnej z těch dvou mančaftů nenas.....nenazlobí :-)

Skupina A: DOPOČTU, PŘÍBRAM, FC NETÁHLA, SRANDY, MIX UNITED, SLAVIE, ALKÁČI

Skupina B: KOPYTA, NULOVÁ ŠANCE, MANŤÁCI, FC ZÁMEČEK, YOUNG BOYS, KALAMITA, REAL MADRID

 

Rozpis zápasů skupin je v příspěvku v odkazu. Úvodní zápasy začínají v 8:30. Hrací systém 1x14 minut. Případné nastavení hrací doby viz. pravidla. Ukončení skupin cca 15 hod, dále play off.

Nedostavení se k prvnímu utkání v daném čase +3min = kontumace 0:5. Případné posouvání časového harmonogramu vzad nutno brát v potaz přímo na místě. Pls hlídejte si.

Soupisku je možno vyplnit až na místě, budou k dispozici. Před prvním vlastním zápasem je nutno ji mít ovšem vyplněnou a odevzdanou, dopisování hráčů v průběhu turnaje již není možné. Apeluji na vlastní míč

 
Celý příspěvek | Rubrika: Plaz Ketkaz Cup | Komentářů: 0

PLAZ BUDE

24. 5. 2023

znak-plaz.jpgPro nedočkavé na vědomost se dává, že PLAZ se uskuteční v sobotu 8.7.2023 v obvyklém čase na obvyklém místě a v obvyklém formátu.

Vše další potřebné se tu vyskytne začátkem června. Vyčkej času, jako husa klasu :-)

 
Celý příspěvek | Rubrika: Plaz Ketkaz Cup | Komentářů: 0

PLAZ 2022

11. 7. 2022

vitez-plaz-2022.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Plaz Ketkaz Cup | Komentářů: 0

-- P L A Z 2 0 2 2 --

6. 6. 2022

SRAZ MUŽSTEV 8:45. V 9 PRVNÍ ZÁPASY. SYSTÉM KAŽDÝ S KAŽDÝM, POSTUP 4 MUŽSTVA A PLAY OFF. 

 

 

NĚJAK SE NÁM TO TĚMA MANČAFTAMA LETOS NEPLNÍ :-( MYSLEL JSEM, ŽE PO DOBĚ COVIDOVÉ  ....A OBÁVÁM SE I DALŠÍHO POKRAČOVÁNÍ....BUDE CHUŤ DO FOTBÁLKU VĚTŠÍ. MINULEJ TEJDEN JSEM BYL ÚPLNEJ PESIMISTA. V SOUČASNÉ DOBĚ JSME NA STAVU 7 MUŽSTEV A JEDNO MOŽNÁ. DVEŘE JSOU ALE STÁLE OTEVŘENY A BYLY ROKY, KDY SE MUŽSTVA PTAJÍ V PÁTEK VEČER :-)

NICMÉNĚ POKUD NEBUDOU NĚJAKÉ ODHLÁŠKY, RÝSUJE SE JEDNOSKUPINOVÉ KAŽDÝ S KAŽDÝM A VARIANTA POSTUPU DO PLAY OFF 4 NEBO 6 MUŽSTEV (S PŘÍPADNÝM ZVÝHODNĚNÍM PRVNÍHO A DRUHÉHO MÍSTA Z TABULKY)

ALE TO PŘEDBÍHÁM, JAK JSEM PSAL DŘÍVE - DOBA JE TURBULENTNÍ. DOUFÁM JEN, ŽE NEBUDU MUSET KONTAKTOVAT JEDNOTLIVÁ MUŽSTVA TELEFONICKY, ŽE PLAZ SE LETOS DOPLAZIL:-(

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Plaz Ketkaz Cup | Komentářů: 0

PLAZ 2021 V ČÍSLECH

13. 7. 2021

img_2985.jpg

 
Celý příspěvek | Rubrika: Plaz Ketkaz Cup | Komentářů: 1

PLAZ 2021

10. 6. 2021

JELIKOŽ SE JEDNO MUŽSTVO ODHLÁSILO TAK JE ZASE VŠE JINAK. ROZLOSOVÁNÍ BUDE ZNÁMO PŘÍMO NA MÍSTĚ. BOHUŽEL SE TO STÁVÁ :-( NÁM TO CHUŤ DO TURNAJE NEVEZME, PŘESNÝ ROZPIS ZÁPASŮ MUŽSTEV BUDE ZVEŘEJNĚN V MÍSTĚ TURNAJE. 

ĆASOVĚ PLATÍ, ŽE OD 8:30 JE ZAHÁJENÍ A PREZENTACE MUŽSTEV A V 9:00 ZAČNOU PRVNÍ ZÁPASY. FINÁLE BUDE CCA 17 HOD

FORMÁT TURNAJE BUDE JEDNA SKUPINA KAŽDÝ S KAŽDÝM, 1 AŽ 6 MÍSTO PŘÍMÝ POSTUP, 7-10 A 8-9 ZÁPAS MEZI SEBOU O POSTUP A NÁSLEDNÝ SYSTÉM KO. TURNAJ BUDE TÍM ATRAKTIVNĚJŠÍ, KAŽDÝ SI ZAHRAJE S KAŽDÝM A PRO PLAY OFF JE VÝHODA LEPŠÍHO UMÍSTĚNÍ V TABULCE.

POČASÍ JE OBJEDNANÝ, KRÁSNÉ POLOJASNO, PĚTADVACET VE STÍNU :-)

Máme 11 mužstev, zatím. Třeba se ještě nějaký mužstvo do sudýho počtu dohlásí. I kdyby, turnaj se určitě odehraje. Apeluji na vedoucí, ušetřete kilčo, só to štyry škopky nebo pět brčéééé do kapce mančaftu :-)  V přílohách je soupiska ke stažení (bude i na místě) a pravidla. Rozpis zápasů bude v pátek navečer na stránkách, no ale jak to znám občas se i stalo, že to někdo v pátek přepískl a ... :-(  Což beru jako docela nefér, nejen vůči nám, ale hlavně ostatním účastníkům, ale už to nějakej pátek děláme, tak vím o čem píšu a co to pak přináší. Takže za případné změny neručím.

Při vší úctě k postiženým tornádem, počasí se nebojíme. Odehráli jsme to i loni, což bylo téměř vodní pólo.

Na místě bude možnost dobrovolněho přispěvku právě na některou z postižených obcí. Částka v pokladně bude bezprostředně před vyhlášením vítězů na místě před Vámi spočítána a přeposlána přímo na transparentní účet Vámi vybrané obce. Děkujeme za jakoukoliv spoluúčast

 

Další aktuální info průběžně

- pitnej režim už se nakládá

- Čmelák klepe řízky :-)

 
Celý příspěvek | Rubrika: Plaz Ketkaz Cup | Komentářů: 3

PLAZ 2021 ???

17. 5. 2021

znak-plaz.jpg

Rok se s rokem sešel, blíží se léto a s ním i tradiční PLAZ.... Jdeme do toho ? Bude zájem ? Pustí nás 12-tý či kolikátý ministr zdravotnictví ? :-)

Tak či tak....termín by byl jasný. SOBOTA 10.7.2021 v obvyklém formátu. Otázkou ovšem je i případný zájem. Pár nedočkavců už se i poptávalo....ale kolik Ronaldů pověsilo po roce lenošení kopačky na hřebík? Bude se chtít? Areál je prakticky stále připraven, letos už i s obnoveným zastřešením, takže na vodu, co nás poslední 2 roky vydatně skrápěla, jsme připraveni. Teď to bude hlavně na ouřadech v Praze a Vašem zájmu. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Plaz Ketkaz Cup | Komentářů: 0

PLAZ 2020 - RESUMÉ

12. 7. 2020

Celý příspěvek | Rubrika: Plaz Ketkaz Cup | Komentářů: 4

PLAZ 2020

23. 5. 2020

Teď nás zase zkouší počasí, takže ráno cca 8:00 obtelefonuji vedoucí mužstev. Turnaj je připraven...uvidíme 

VYLOSOVÁNÍ SKUPIN

SKUPINA A: Kotigers Oslavany, Schulinova Voda, Sapeli, KM-Prona, Kometa Brno

SKUPINA B: Oggy a Škodíci, Kopyta, MCBP, Dopočtu, Dynamo Kyjev

Časový harmonogram zápasů v příspěvku

 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Plaz Ketkaz Cup | Komentářů: 0