Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hned zkraje zápasu se přidala jedna komplikace, a to, že se nedostavil delegovaný rozhodčí. Vedoucí mužstev se dohodli, že zápas odpíská jeden z trenérů domácích, který pískal i poslední přátelský zápas.

Naše mužstvo nastoupilo citelně oslabeno. Erik jaksi zapomněl nahlásit trenérům, že nepřijede a tak jsme byli celkem zaskočeni s volbou brankáře. Zkušenosti mají pouze Pavel D. a Tomáš P., ale oba jsou i nepostradatelnými hráči do pole. Nakonec to "odnesl" Tomáš P. a vedl si dobře. Hosté se vyznačují především kvalitním stoperem, který odkope vše co se vyskytne v jeho dosahu a rychlým středním útočníkem, který nám také první branku po samostatném úniku vsítil. První poločas se hrála poměrně vyrovnaná partie, ale o tu jedno branku na účtu jsme měli méně. Tomáš se domáhal pro něho v prestižním utkání zařazení do pole, ale musel vydržet v brance. Jeho přání se mu vyplnilo nedlouho po zahájení druhé půle, ovšem pouze díky tomu, že Pavel D. byl limitován fyzicky a nemohl dále hrát v poli.Tomáš naši hru výrazně oživil a prakticky celý druhý poločas jsme ovládali hru. Jenže naše akce končily většinou před velkým vápnem soupeře a když jsme se dostali do vyložených šancí, proměnit jsme ji nedokázali. A když se blížil závěr zápasu, naše obrana se otevírala více , čehož hosté využili dalším samostatným brejkem, který byl zastaven až ve vápně za cenu penalty, kterou hosté sice mizerně kopli, ale i tak skončila v síti. Vytvořili jsme si ještě několik šancí a jelikož Vítek netrefil z malého vápna branku, Víťův přímák skončil na břevně, a Tomášova střela na tyči, odešli jsme poraženi.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ty rozumbrado

(kolemjdoucí, 22. 10. 2008 15:33)

Já šel jen okolo, na pořádný fotbal do Lukovan. Stejně bys tam nikoho nepustil

Ty rozumbrado :-)

(Sid, 21. 10. 2008 15:07)

Rozhodčí byl výbornej(jako vždycky), sám jsem ho musel pochválit :-). Ale už jsem si zvykl, že než by někdo vypomohl, tak je jenom takovej "Kolemjdoucí s blbejma kecama"

rozhodčí

(kolemjdoucí, 21. 10. 2008 14:45)

To muselo vypadat, když to pískal takové pometlo. (Ošťo) sakra