Jdi na obsah Jdi na menu

Hodnocení činnosti - rok 2021

25. 4. 2022

Ani počátek roku 2021nenabízel návrat k běžné činnosti spolku. První společná schůzka členů proběhla až v březnu v Darkově. Teprve jsme hodnotili minulý rok, schválili plán činnosti a rozpočet na tento rok.

Klubovna byla otevřena spíše omezeně. Neuskutečnily se tvořivé dílničky, běžné povídání s pacienty z čekáren Onkologického centra. Podařilo se zajistit zájezd na Pustevny. Do nově otevřeného Libušína. Všichni účastníci výletu byli spokojení a vděční za to, že mohou po delším čase s omezeným pohybem, vyrazit do přírody.  Další přínosnou akcí byl vzdělávací seminář v Poděbradech. Za spolek se účastnily jen dvě osoby, ale s přivezeným materiálem bylo možné zaujmout další členy spolku užitečnými informacemi. Seminář pořádala Aliance českých žen s rakovinou prsu v Praze. Účastníci byli z celé republiky. Navzájem jsme se podpořili a motivovali k další činnosti pro organizace.

V srpnu tedy proběhl ozdravný pobyt. V Luhačovicích jsme prožili hezký týden. Pobytovou akci zvlášť ocenili ti, kteří byli poprvé. Prezentace této akce přivedla k podzimu 3 nové členky. Plánovanou společnou procházku ke Karvinskému moři překazilo počasí. V Ostravě proběhlo letos setkání zástupců regionálních onkoklubu ze Severní Moravy. Organizovaly Amazonky a pozvaly nás do Nových Vítkovic, do muzea a k prohlídce okolních zajímavostí. Zase příjemné setkání přátel. Přesunuté z loňského roku, z důvodu pandemie. 

Rok se posunul do října. Liga proti rakovině Praha, pozvala na Sněm pacientských organizací. V programu byl i Koncert v Betlémské kapli. Úžasný zážitek. 

Dohodli jsme se s městem na tom, že si pronajmeme Spolkový dům dvakrát v měsíci a budeme chodit cvičit. Příjemně překvapil zájem členů. Koupili jsme si terabendy a karimatky. Zařazeno i do plánu práce na rok 2022.

Aliance českých žen s rakovinou v Praze, která republikové organizace vzdělává, také nabízí kvalitní kulturu pořádala Výroční konferenci. I té se zúčastnily dvě členky a přivezly několik podnětů k činnosti spolku v této době.

V karvinském Bowlingu měl 26. listopadu proběhnout turnaj členů spolku a členek Svazu žen z Petrovic u Karviné. Přeložili jsme termín na jaro příštího roku. Věříme, že bude otevřený Zámeček v Petrovicích, kde se tato akce konala každý rok. 

V prosinci se už cvičilo jen jednou a předsilvestrovské procházení se nekonalo. Covid v různých podobách nabyl na síle a opět jsme pobývali spíše doma.

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář