Jdi na obsah Jdi na menu
 


2020

31.12. v 16:59 vyjela jednotka k požáru budovy do obce Loděnice. Průzkumem bylo zjištěno, že hoří menší kůlna . Na likvidaci požáru byly nasazeny dva vysokotlaké proudy. Na místě společně s HZS Beroun, HZS Příbram, JSDH Loděnice a PČR.

26.12. v 16:47 vyjela jednotka k požáru budovy do obce Loděnice. Průzkumem bylo zjištěno, že požár zasáhl mezistropní prostor v blízkosti komínového tělesa v činžovním domu. Na likvidaci požáru byl nasazen jeden vysokotlaký proud a 2 D proudy. Na místě společně s HZS Beroun, HZS Příbram, HZS SŽDC, JSDH Loděnice a PČR

6.12. v 20:30 vyjela jednotka k požáru sazí v komíně do obce Mezouň. Pomocí kominického nářadí došlo k srážení sazí a vyčištění komínu. Ke kontrole teploty komína byla použita termokamera. Na místě společně s HZS Beroun.

29.11. v 20:29 vyjela jednotka k požáru autodílny v Mezouni. Na místě bylo zjištěno průzkumem, že vlivem nedostatku vzduchu nedošlo k plamennému hoření. Byl proveden průzkum pomocí termokamery a odvětrání prostor pomocí ventilátoru.

27. října v 17:38 vyjela jednotka k požáru domu do obce Vysoký Újezd. Průzkumem na místě bylo zjištěno, že se jedná o požár odpadu v místnosti. Požá byl uhašen před příjezdem jednotky. Byla provedena kontrola termokamerou. Na místě společně s HZS Řevnice, HZS Příbram a PČR.

13. října v 14:23 vyjela jednotka k požáru odpadu do obce Mezouň. Požár byl uhašen vysokotlakým proudem. Na místě společně s JSDH Rudná a HZS Beroun.

20.8. v 19:57 vyjela jednotka na výzvu KOPIS k dopravní nehodě mezi obcemi Kuchař a Chýnice, ve které uvíznul domíchavač betonu. Hrozilo zatuhnutí směsi, proto jednotka provedla doplnění vody na rozmíchání, nasvícení DN Policii ČR a řídila dopravu. Nehoda se objížděla po posekaném poli.

8.8. v 1:42 vyjela jednotka k požáru průmyslového objektu do obce Rudná. Jednalo se o požár elektrokola. Jednotka prováděla zálohu na místě. Na místě spolu s HZS Beroun, JSDH Rudná, JSDH Ořech a PČR.

26.7. vyjela jednotka na žádost starosty k likvidaci sršního hnízda ve fasádě domu

4.7. v 17:48 vyjela jednotka do obce Bubovice k vytažení vozidla z příkopu. Vozidlo bylo vytaženo pomocí navijáku zpět na vozovku.

2.5. v 14:10  Jednotky HZS Beroun, JSDH Rudná, Ořech a Vysoký Újezd vyjely k požáru garáže do obce Dobříč. Po příjezdu první jednotky na místo byl potvrzen požár garáže a dílny v plném rozsahu. Na likvidaci požáru bylo postupně nasazeno 6 vodních proudů – 1× vysokotlaký proud, 2× D proud a 3× C proud, vše v dýchací technice.Bylo využito také pěnotvorné zařízení Pro/PAK. Na místo vyjel řídící důstojník ÚO Kladno a vyšetřovatel požárů ze stanice Kladno.

2.4. v 14:21 vyjela jednotka k požáru trávy a listí do obce Lužce. Jednalo se o požár křovin, trávy a stromů. K likvidaci požáru bylo nasazeno několik proudů D. Na místě společně s JSDH Rudná a HZS Beroun.

16.3. v 18:50 vyjela jednotka k požáru odpadu do Svatého Jána. Po cestě k události byla jednotka odvolána.

13.3. v 17:45 vyjela jednotka k požáru osobního automobilu v Loděnicích. Na místě již zasahovala HZS Beroun a JSDH Loděnice. Jednalo se o požár v motorové části.

9.3. v 23:27 vyjela jednotka k požáru stodoly do obce Malé Přílepy. Jednotka na místě prováděla ochlazování okolních budov pomocí 2 proudů D.

https://www.hzscr.cz/clanek/dvoumilionova-skoda-po-nocnim-pozaru-stodoly-na-berounsku.aspx

10. února v 15:24 vyjela jednotka do obce Lužce ke stržené plechové střeše, která spadla na elektrické vedení. Z důvodu poškození elektrického vedení, bylo místo pouze označeno a předáno k řešení firmě Čez. Na místě s HZS Řevnice.

10. února v 7:32 vyjela jednotka ke spadlému stromu přes komunikaci v obci Kuchař. Strom byl odstraněn a vozovka uklizena.

10. února v 4:02 vyjela jednotka do obce Vysoký Újezd k uvolněné trampolíně, která ohrožovala okolí. Trampolína byla rozebrána a zajištěna.