Jdi na obsah Jdi na menu

Hotel ISTRON ****

17. 6. 2006
Poloha:
Menší hotelový resort se nalézá na severním pobřeží v oblasti Agios Nikolaos u vesničky Istron. Hotel je doslova vklíněn ve skalní rozsedlině nad překrásnou pláží (přes 600 m dlouhá pláž s bílým pískem a oblázky), na kterou se dostanete buď výtahem nebo po cestičkách asi po 3 minutách. Je obklopen pěkně udržovanou zahradou.
Ubytování:
Hotel působí velmi příjemným a komorním dojmem a poskytuje vynikající služby. V hotelu jsou různé typy pokojů. Pokoje standard mají přímý výhledem na moře. Pokoje superior s výhledem na moře mají kromě ložnice také obývací část. V hotelu jsou také tzv. junior suity, které mají bazén a výhled na moře nebo do zahrady. Všechny pokoje jsou vybaveny, klimatizací, koupelnou, WC, telefonem s přímou volbou, TV/satelitem, rádiem, sejfem (za příplatek), minibarem, fénem. Ve všech typech pokojů je možné si vyžádat 1 nebo 2 přistýlky pro děti (rozkládací lůžka).

Další vybavení a služby:
V hotelu naleznete recepci, restaurace, restauraci a bar u bazénu, plážovou tavernu a bar, vnitřní bar, konferenční místnosti, směnárnu, lékaře na telefonu, televizní místnost, zlatnictví, malý obchod, masážní salón a kadeřnictví. Hotel nabízí animační programy pro děti i pro dospělé a různé sportovní turnaje, do kterých se můžete Vy i Vaše děti zapojit. Hotel dále organizuje za příplatek kurzy vaření krétské kuchyně, vycházky do přírody a kurzy řečtiny.

Sportovní možnosti:
Osvětlené tenisové kurty, plážový volejbal, stolní tenis, kulečník, aerobic, gymnastika. Na pláži se provozují vodní sporty včetně windsurfingu, vodního lyžování, rybaření a kurzy potápění.

Stravování:
Polopenze formou bufetu, pouze polévka a hlavní jídlo jsou servírované. Možnost příplatku na plnou penzi.

Hodnocení:
Ubytování vysoké kvality ve velmi romantickém místě nad překrásnou pláží, které uspokojí i náročného zákazníka, který dává přednost menším hotelům. Vynikající sportovní možnosti.

ObrazekObrazek
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

GregoryMooto - cheapest essay writing services b19spp

6. 4. 2023 14:39


Thanks! I appreciate it!
best college essay ever written https://quality-essays.com custom english essays https://englishessayhelp.com