Jdi na obsah Jdi na menu

Studia APOLLO ***

17. 6. 2006

Hotel má vynikající polohu. Stojí poblíž místní komunikace, která vede přímo do malého přístavu, odkud se již snadno dostanete na oblázkovo-písečnou pláž.

Vzdálenost od pláže: cca 90 m.
Vzdálenost od centra: cca 60 m.

ObrazekObrazek

 

 

 

 

 

Podělte se o Vaše názory a zkušenosti s tímto ubytováním. Vložte svůj příspěvek do komentářů.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Kateřina Pokorná - apollo

19. 8. 2011 13:33

my tam letíme s přítelem zítra a moc se těším,nečekám žádný luxu na ukor ceny,stačí jen mít jen čisto a kde večer složit hlavu.Tak snad budem spokojeni :-)

Klára - Nevím, co všichni máte.

18. 7. 2011 20:20

doporučuji!!
copak potřebujete luxusní bydlení, když ve finále jste stejně pořád u moře atp., v pokojích pouze přespáváte.:)
vrátila jsem se včera a žádné třískání dvěřmi, studený bazén ani nepříjemnou vedoucí jsem nezažila!
já DOPORUČUJI!! (tedy pokud nejste moc nároční!)

Jana - Apollo nedoporučuji

4. 10. 2010 14:38

Tak tedy já budu v září 2010 zase oponovat Caroll. Ubytování je velmi skromné. Malé pokojíky s miniaturní kuchyňskou linkou přímo v místnosti. Vybavení nádobím komentovat nebudu, ale na vaření to moc není , jen tak na snídani. Pokud máte smůlu, octnete se ve dvou na společném lůžku širokém 130 cm. Při větším štěstí dostanete lůžka 2, ale paradoxně v menší místnosti. Postele jsou pěkně rozvrzané, obyčejné otočení na nich musí být slyšet všude kolem.Pokud se Vám nevejdou kufry pod postel, nevím, co si snimi počnete. Také se Vám může stát, že lednice bude tak hlučná, že Vás bude v noci budit. Stejně tak Vás může budit odsavač v některé ze sousedních koupelen. Rovněž je slyšet každé spláchnutí nepo pouštění vody. Jakmile sedíte na balkoně, slyšíte všechny hovory od sousedů. Sušák na balkoně nenajdete, leda nataženou šňůru, asi po předchozím návštěvníkovi. Až se budete sprchovat, počítejte s tím, že zmáčíte celou koupelnu včetně WC, vezměte si s sebou nějaký hadr, abyste mohli zase všechno pěkně vytřít. V některých koupelnách špatně teče voda.Jaká je majitelka nevím, já jsem ji na nic nepotřebovala. Úklid a výměna ručníků a ložního prádla fungovaly, klimatizace a vysoušeč vlasů také (abych byla spravedlivá). Do Plakiasu jeďte, jsou tam pěkné pláže, i v okolí, množství taveren s příjemnou obsluhou, krásné moře. Měli jsme štěstí a vítr foukal jen dva dny.I po kopcích se můžete proběhnout a udělat krásné fotky. Jen nejezděte do Apolla, na obrázcích to vypadá pěkně, ale skutečnost Vás otráví a přijde Vám líto za peněz za takové bydlení.

Caroll - Apollo doporučuji

19. 8. 2010 23:20

Tak tedy v roce 2010 zde budu oponovat..Majitelka byla velice příjemná(obsluhovala s rodinou u poolbaru),bazén příjemných 26°C-sestupný,od 20cm až do 270cm(byli zde rodiny s malými dětmi a žádný problém neměli). Dveře zřejmě bouchají, když tam je ubytovaný česká skupina,jen jednou omylem někomu dveře bouchly, ale pokud zavíráte jako normální lidé, tak žádný rámus nevytváří. K ubytování ani zařízení pokoje tedy výhrady rozhodně nemám. Dopoledne je idealní k procházce po okolí- vesnička Myrthos,starý mlýn či skály s jeskyněmi na levé straně pláže. K potápění je vhodná pláž vpravo za přístavním molem. Potěšila nás taverna s česky hovořícím majitelem(možnost i TV programů-Nova,ČT1,Prima a WIFI a navíc za večeři či oběd máte na den lehátka se slunečníky zdarma). Večery jsou zde klidnější,mnoho taveren, 2disco. Možnost výletů jak autem, tak místní dopravou za pár euro(Preveli,Rethymno) Rozhodně DOPORUČUJI!!!

Milada - nedoporučuji

21. 9. 2009 14:19

Byla jsem tam v roce 2007. Majitelka nepříjemná, voda v bazénu "ledová tříšť" a hluboká - rozhodně se nejedná o brouzdaliště pro děti. A zde zmiňované třískání dveří jsem tam také zažila. Toto ubytování nedoporučuji. Plakias jako takový je ale krásný, nicméně příště bych rozhodně bydlela jinde než v Apollo.

Monika - apollo

17. 6. 2009 0:49

Jo, jo, průvan...každopádně příjemné ubytování, na Řecko až nadstandartní (rychlovarná konvice, klimatizace zdarma, fén, bazén a TV)Pokojíky malé, ale kdo na dovolené potřebuje pokoje jako hrom a koupelnu s rohovou vanou pouze na "přespání"??? Je to teprve pár hodin, co jsem doma, ale zpětně mohu říci, že se jednalo o jednu z nejlepších dovolených, kterou jsem kdy zažila. Úklid byl tak poctivý, že nám dokonce přišli vyměnit ručníky a převléci postele večer před odjezdem. Nemám výhrady! Chválím! :o)

letnak - apollo hodnocení

27. 9. 2008 17:23

Mlácení v noci dveřma pokračovalo i v roce 2008

Jarda - Apollo - NE

1. 5. 2007 14:15

1. budova od cesty.
Velice malé pokoje (jak pro trpaslíky) a sociální zařízení? pomalu se nedá ani otočit :-(
Navíc večer co večer "kanonáda" dveří, průvan či čert ví co, ale 30/40 výstřelů za večer je až moc. Dalším mínusem byl večer s grilováním - NIKDY VÍCE!!!
Určitě nedoporučuji!
///
S ubytováním například v Secret Nest se to nedá ani trochu srovnat.