Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov v roce 2015

Alex

Alex (pes z odchytu)

kříženec holandského ovčáka, pes, 3 roky. Alex čeká na zkušeného majitele, je vhodný pro výcvik. Alex vám výborně ohlídá zahradu.

Nejkrásnější vánoční dárek dostal Alex - našel nový milující domov v Praze :-)

 

Swen

Swen (pes z odchytu)

sibiřský husky, pes, 5 let. Swen potřebuje zkušenějšího majitele. Se psy snášenlivý. Vhodný na zahradu.

Swen našel nový domov ve středních Čechách.

Argo

Argo (pes z odchytu)

kříženec, pes, velkého vzrůstu, 3 roky. Argo je naprostý pohodář, vyrovnaný, přátelský pes, který potřebuje dostatek pohybu. Vhodný do bytu i na zahradu.

Argo našel nový domov ve středních Čechách.

Bert

BERT (pes z odchytu)

Bígl, pes, 4 roky. Bertík miluje fenečky, je snášenlivý, milý, přátelský, povahově naprosto úžasný. Na vodítku vůbec netáhne. Vhodný do bytu i na zahradu.

Bert našel nový domov v Praze.

Arny

Arny

kříženec, pes, velkého vzrůstu, 5 let, naprosto pohodový, vyrovnaný, ovladatelný, přijde na zavolání. Vhodný na zahradu.

Arny našel nový domov v Praze.

Jenny

Jenny

Kříženec, fena, velkého vzrůstu, stáří 6 let. Jenny je hodná, vhodná na zahradu. Jenny byla odchycena spolu s Dolly. K adopci jsou nabízeny každá zvlášť. Majitel nechal Jenny na sebe památku, ještě než mu utekla - byla odchycena s elektrickým obojkem na krku :-(

Jenny našla nový domov v Praze.

Čenda

Čenda

Kříženec knírače, pes, velkého vzrůstu, stáří 3 roky. Původně byl Čenda spolu s Jendou ve virtuální adopci. Nyní se již Čenda trochu socializoval, i když je stále plašší povahy. Čenda by uvítal klidného a trpělivého páníčka, kterému bude oddaný celým svým psím srdcem. Vhodný na zahradu.

Čenda našel nový domov na Praze-východ.

Jenda

Jenda

Kříženec, pes, velkého vzrůstu, stáří 3 roky. Původně byl Jenda spolu s Čendou ve virtuální adopci. Nyní se již Jenda trochu socializoval, i když je stále plašší povahy. Jenda by uvítal trpělivého páníčka, který by ho znovu naučil důvěřovat lidskému slovu a pohlazení. Vhodný na zahradu.

Jenda našel nový domov v Praze.

Max

Max

kříženec - pes, velkého vzrůstu, stáří 7 let. Snáší se pouze s fenkami. Vhodný na zahradu.

Max našel nový domov v Praze.

Dingo

Dingo

kříženec, pes, velkého vzrůstu, 3 roky. Dingo je krásně stavěný elegantní fešák, který rád dovádí. Pohodový, přátelský. S ostatními psy se bez problémů snese. Vhodný na zahradu i do bytu.

Dingo našel nový domov v okr. Mělník.

Dolly

Dolly

Kříženec, fena, velkého vzrůstu, stáří 3 roky. Dolly je hodná, zároveň však hravá, trochu ztřeštěná;-) Dolly byla odchycena spolu s Jenny. K adopci jsou nabízeny každá zvlášť. Vhodná na zahradu.

Dolly našla nový domov ve Středočeském kraji.

Cézar

Cézar

Německý ovčák, pes, 3 roky. Cézar je vitální, učenlivý pes, pohodář. Vhodný na zahradu.

Cézar našel nový domov v Praze.

Sylva

Sylva

kříženec, fena, středního vzrůstu, 6 let. Sylvinka je moc hodná, mazlivá fenečka, naprosto bezproblémová, pohodářka, s ostatními psy se bez potíží snáší. Vhodná jak do bytu, tak i na zahradu.

Sylva byla odchycena s velmi zdredovanou srstí, nyní je z ní po zásahu kadeřníka pohledná psí dáma.

Sylva našla nový domov v Praze.

Kim

Kim

kříženec, pes, velkého vzrůstu, 6 let, temperamentní, snáší se s fenkami. Bez problémů zvládá vodítko a základní povely (ke mně, sedni, lehni). Kim je energický, aktivní pes, uvítá páníčka, který mu dopřeje dostatek pohybu. Je to dobrý hlídač, vhodný k domku se zahradou. Vzhledem budí respekt, ale svou rodinu bude milovat!   

Kim našel nový domov v Praze.

Kikina

Kikina

fenka středního vzrůstu, kříženec, 6 let, kastrovaná. Temperamentní, hravá, mazlivá, vhodná k domku se zahradou. Zvyklá na psy (pouze na psy, na fenky ne).

Kikina odešla do psího nebe.

Kája

Kája

kříženec, fenka, středního vzrůstu, 5 let. Kája Vás naprosto okouzlí svým chápavým pohledem. Je to taková milá, pohodová psí dáma. Mazlivá. S ostatními psy bezproblémová. Vhodná do bytu i na zahradu.

Kája našla nový domov v Praze.

Sagi

Sagi

Německý ovčák, pes, 3 roky. Sagi je krásný pes, vyrovnané, klidné povahy. S ostatními psy se bez problémů snáší. Vhodný na zahradu.

Sagi našel nový domov v okr. Litoměřice.

štěňata

5 krásných štěňátek - kříženci

3 černé fenečky (s náprsenkou) a 2 pejsci (1 béžový, 2. černý s ponožkami a brýlemi ;-). Narozeni 17. 11. 2014, kříženci, v dospělosti nejspíše velkého vzrůstu. K odběru od pátku 30. 1. 2015.

Všechna štěňátka již našla nové domovy.

Mája

Mája

kříženec, fenka, středního vzrůstu, 4 roky. Mája je úžasná, nekonfliktní fenečka, která se ráda mazlí. S ostatními psy snášenlivá. Vhodná do bytu i na zahradu.

Mája našla nový domov v Praze.

Bety

Bety

kříženec, fena, středního vzrůstu, 3 roky. Betynka je naprosto nekonfliktní, hodná, snášenlivá fenečka, která nepohrdne ani bytem, ani zahradou.

Betynka našla nový domov v Praze.