Jdi na obsah Jdi na menu
 


Našli domov v roce 2018

Andy

ANDY (fena z odchytu)

Německý ovčák, fena. Andy je přátelské povahy, miluje balónky a procházky. Našla domov v Praze v domečku se zahrádkou.

Dor

DOR (pes z odchytu)

Kříženec RTW, pes, velkého vzrůstu. Dor je bláznivý dorostenec, přátelské povahy, vhodný pro psí sporty. Nejlépe k aktivním lidem. Našel domov na Praze-východ.

Bára

BÁRA (fena z odchytu)

Bára je krásná žíhaná fenka - kříženec AST, velkého vzrůstu, plná lásky a optimismu, s kladným vztahem k lidem, vhodná do bytu. Našla domov na Jižní Moravě.

Tami

TAMI (fena z odchytu)

Tami je zlatá fena, kříženec AST, velkého vzrůstu, miluje všechny lidi na světě, vhodná pro aktivní lidi - nemá ráda nudu, miluje balónky, dlouhé procházky a kontakt s člověkem. Pejsky si vybírá, není kamarádka s každým. Tami našla nový domov na Praze-západ.

Maxík

MAXÍK (pes z odchytu)

Kříženec, pejsek malého vzrůstu, ale s velkým srdcem, přátelské povahy. Miluje dlouhé procházky a kontakt s člověkem. Maxík našel nový domov na Praze-západ.

Čertík

ČERTÍK (pes z odchytu)

Kříženec, pejsek malého vzrůstu, přátelské povahy, vhodný ke starším lidem k domečku se zahrádkou nebo do bytu. Procházky má rád, ale již to není aktivní sportovec, takže raději všeho s mírou. Čertík našel nový domov na Praze-západ.

Brit

BRIT (pes z odchytu)

Německý ovčák, pes. Brit je velice aktivní pes, vhodný pro psí sporty, miluje pohyb a  nějakou akci, nesnese nudu. Miluje balónky a kontakt s člověkem. Vhodný k domečku se zahrádkou. Brit našel nový domov v Jižních Čechách.

Pú

PÚ (pes z odchytu)

Pú je pejsek, kříženec, klidnější povahy, vhodný k domečku se zahrádkou, ale nevadilo by mu bydlet v bytě. Nepohrdne procházkou a ani přátelským setkáním s ostatními psími kamarády. Snese se s každým pejskem, je bezproblémové povahy. Pú našel nový domov na Praze-západ.

Jerry

JERRY (pes z odchytu)

Malý münsterlandský ohař, pes. Jerry je milý, hodný, s ostatními pejsky snášenlivý, vhodný k domku se zahrádkou. Jerry našel domov v Karlovarském kraji.