Jdi na obsah Jdi na menu
 


Léto 2009 v Rakousku

8.-15.8.2009

Máte jedinečnou možnost podívat se s naším oddílem poprvé do zahraničí (tedy když nepočítám Slovensko). Na tuto akci se pořád ještě můžete přihlásit, ale máte nejvyšší čas !!!!!

Sbalte batohy, na nic nečekejte a vyražte spolu s dalšími pionýry na prázdniny do Döbriachu! Rakouská organizace Kinderfreunde nabízí pionýrským skupinám týdenní pobyt v Rakouských alpách v kempu Döbriach v termínu 8. – 15. 8. 2009, kdy zde pořádá letní tábor. Prostředí kempu je vhodné pro sport, hry, koupání pěší i cyklo turistiku a setkání s dětmi z různých koutů Evropy.

Cena: do 3500,- Kč

Přesná cena bude stanovena cca v únoru 2009. Jedná se o cenu pro dětské kolektivy a obsahuje dopravu tam i zpět, ubytování v kempu (po dohodě ve vlastních či místních stanech), stravu 3 x denně, drobný materiál na program, možnost využití sportovišť (plážový volejbal, fotbal, basketbal, stolní tenis, soukromá pláž u jezera), možnost vypůjčení kol, zdravotní pojištění pro cesty do zahraničí. Cena není dotována z veřejných zdrojů ČR, proto je možné využít regionální a lokální finanční podpory. Léto je sice daleko, ale pro úspěšné uspořádání akce je potřeba udělat předběžnou registraci již nyní.

Přihlášeni jsou : Terry, Pepa, Helča

Info, dotazy Téra 723 521 433