Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Pokud se Vám nedaří sehnat nahrávky Majerovek, případně Linhartovu Sudétu v obchodech či na internetu, můžete se obrátit také přímo na nás. Nabízíme tyto možnosti předání:

 

1) Osobní setkání – jste-li z Prahy nebo do Prahy cestujete, můžeme se krátce setkat (nejlépe v pracovním dni v okolí metra Florenc) a požadovaná CD Vám budou donesena. Napište si na majerovky@centrum.cz nebo volejte 776 359 319 (Petr Linhart).

 

 2) Dobírka – pošlete e-mail s objednávkou na majerovky@centrum.cz a my Vám požadované tituly zašleme dobírkou. K jejich ceně budeme muset připočíst poštovné za dobírku (obvykle 100 Kč). Dobírku odešleme obvykle do tří dnů, každopádně Vám o odeslání zašleme e-mail. 

 

3) Důvěra - pošlete e-mail s objednávkou na majerovky@centrum.cz a my Vám obratem zašleme e-mail s číslem účtu, identifikací a s částkou, kterou máte na tento účet převést nebo odeslat. Jakmile peníze dojdou, zašleme Vám objednané tituly doporučeně na Vaši adresu. Zásilku odešleme pokud možno obratem, každopádně Vás o jejím odeslání budeme informovat e-mailem. K ceně objednaných CD připočteme poštovné za doporučenou zásilku (obvykle 37 Kč). Budeme rádi, když nám napíšete, zda všechno došlo v pořádku. 

 

4) Koncert - zajděte prostě na náš koncert !  Zde jsou všechny tituly k mání za jednotnou cenu 200 Kč.

 

V současné době máme od nakladatele k dispozici tyto tituly:

 

ObrazekMajerovky - Noc ozvěn.   CD, cena 220.- Kč. Živé album natočené při koncertu v brněnském klubu Stará pekárna 3.března 2008. Průřez repertoárem, jakési "best of". Album zachycuje současnou tvář kapely, zpívá zde Alice Holubová.

Songy a ukázky   Mp3 zdarma: Červená tma   Recenze  

 

 

ObrazekMajerovy brzdové tabulky - Pálava.  CD, cena 200.- Kč. Poslední řadové album Majerovek z roku 2004, lehce zahalené elektronickými zvuky, jež pochytala železná věž na Pálavě. 

Songy a ukázky   Mp3 zdarma: Volání jara   Recenze

 

 

ObrazekPetr Linhart – Sudéta. CD, cena 220.- Kč. Aktuální a první sólové album z jara 2007, základ repertoáru Linhartových sólových koncertů. Songy a ukázky, mp3 zdarma, recenze a mnohem, mnohem více na www.sudéta.cz.  

 

 

 Obrazek

Majerovy brzdové tabulky - Gabréta. CD, cena 200.- Kč. Legendární album z roku 1996, v anketách bývá občas řazeno mezi milníky české scény devadesátých let, posuďte sami...  

Songy a ukázky   Mp3 zdarma: Gabréta   Recenze

 

 

ObrazekMajerovy brzdové tabulky - Místa častých zjevení.  CD, cena 200.- Kč. První opus Majerovek stvořený původně jen pro vydání na kazetách, remastrovaný a na CD vydaný v roce 2000.-

Songy a ukázky   Mp3 zdrama: Chuchle   Recenze

 

 

 

Vyprodané tituly:

 

ObrazekMajerovy brzdové tabulky - Ryba ryb. CD. Album Majerovek z roku 2000 s novým a odlehčeným zvukem, první studiové setkání s producentem Markem Štifterem. Pro leckoho druhá Gabréta. Bohužel toho času VYPRODÁNO.  

 

 

 Obrazek 

Majerovy brzdové tabulky - Babí Jan.  CD. Album z roku 1998, stále ještě pouze akustické. Bohužel toho času VYPRODÁNO.  

 

 

 

ObrazekČp.8 - Čerstvý vzduch.  2 CD, cena 300.- Kč. Album sestavené z živých nahrávek mapuje v maximálním možném rozsahu tvorbu Jaroslava J. Ježka a jeho kapely Čp.8. Album produkoval bývalý kytarista Čp.8 Petr Linhart.  Jedná se o dolis nad původní limitovanou edici, tedy bohužel již bez knížky Petry Severinové. Tu si však ve formátu pdf můžete stáhnout zde.

Bohužel toho času VYPRODÁNO.