Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výbor společenství

1. 2. 2008

Stanovy společenství Čl. VIII, odst. 1)

Výbor je výkonným orgánem společenství. Řídí a organizuje běžnou činnost společenství a rozhoduje ve věcech spojených se správou domu a s předmětem činnosti společenství s výjimkou těch věcí, které jsou podle zákona o vlastnictví bytů a těchto stanov ve výlučné působnosti shromáždění, anebo si je shromáždění k rozhodnutí vyhradilo.

 

 

Stanovy společenství Čl. VIII, odst. 2) 

Výbor je statutárním orgánem společenství. Za svou činnost odpovídá výbor shromáždění. Za výbor jedná navenek jeho předseda. V době nepřítomnosti předsedy jej zastupuje místopředseda. Jde-li o písemný právní úkon, který činí výbor, musí být podepsán předsedou nebo v jeho zastoupení místopředsedou a dalším členem výboru. Podepisuje-li předseda spolu s místopředsedou, je podpis místopředsedy považován za podpis dalšího člena výboru.

 

Korespondenční adresa Společenství vlastníků:

Společenství Mlýnská 534/3
Společenství vlastníků jednotek
Mlýnská 534/3, 702 00 Ostrava

IČO: 27802434, Email: namlynske@centrum.cz

V součastné době řídí společenství:

Předseda společenství:
Místopředseda společenství:
další člen výboru: 

Odvolání dosavadního statutárního orgánu:

Návrh předkládá pan Varmuža: V návaznosti na odstoupení paní Dvořákové Romany a pana Varmuži Arneho z vlastní vůle a pro nedostatečnou podporu výboru a členů SVJ, navrhuji odvolání dosavadního výboru s okamžitou platností a následnou volbu nového výboru společenství, ku prospěchu všem.

Usnesení bylo přijato.

Bankovní spojení 1662492379 kód banky 0800 - Česká spořitelna