Jdi na obsah Jdi na menu
 


Fotbal vede doma 1:0

 Fotbal vede doma 1:0

"Fotbal je u nás na prvním místě,chod domácnosti někdy musíme přizpůsobit dle něj !"shodují se manželky a přítelkyně  fotbalistů z Pančavy.skupina.jpgFotbal je fenomén,a nezáleží na úrovni soutěže .Ať je to liga mistrů,národní liga,okresní přebor či soutěž nejnižší.Profesionální nebo čistě amatérský.Občas mívá velký na chod fotbalových domovů.

 

Jaké mají fotbalové podmímky někteří naši borci za dveřmi domova?Dovolil jsem si u některých udělat malou špionáž a nahlédl pod pokličku fotbalových domácností.Na šestici otázek odpovídali:Martina Housarová,Míša Dráždilová,Lucka Poláková(přítelkyně Jendy Hrubýho,a Petra Suchá(přítelkyně Lukáše Janečka).

1)Když se řekne u Vás doma Baník? Jak na to reaguje tvá
 mysl-radost,vztek,apod.:-))Probíráte doma Baník?

 Martina
Pane Bože už zase..!! Jo..když se odehraje nějaký zápas,tak se bavíme o výsledcích a co se dělov kabině i mimo kabinu.Srandičky a prdelky,to ja taky jejich parketa.

 Petra:Mám radost,že se Lukáš jede bavit,páč se tam strašně moc těší :) jo probíráme ho občas doma(Lukáše nebo fotbal??pozn.houska)

Míša  (:foto pod)  Baník MíšaU nás probíráme dost často-někdy i častěji než bych chtěla. A z toho i vyplívá, že moje reakce jsou různé, záleží na tom jaká je situace, ale poslední dobou na baník reaguju docela dobře-už jsem si zvykla a je mi jasné,že lepší už to asi nebude.

 

 

 

 

Lucka:Radost ani vztek nemám, žádné výrazné emoce to ve mě neevokuje. Do dění na Baníku se ale ráda zapojuji, ráda pomohu.

2)Kdo u vás řídí domácnost ty,partner,nebo Baník,resp.fotbal?

Martina : (foto vpravo)To je jasný!!Přece JÁ..!! :-))(tak to jsem jako nečetl, nevim o tom,p9180126.jpgmusim holt přitvrdit.pozn houska nejstarší) Ale fotbal je u nás na prvním místě.                                                        

Petra: Nu tak to je jak kdy nemáme to doma určený,ale když je fotbal tak většinou jde na něj takže se to řídí podle fotbalu :D :)

Míša :U nás řídíme domácnost společně, i když Venouš všude tvrdí, že já, ale musím připustit, že třeba zrovna teď i Baník, protože já se tady snažím něco sesmolit a Venouš do mě hustí něco kvůli bufetu na hřišti a já mu už potřetí říkám, že teď nemůžu! Takže tak :-)

Lucka :Domácnost řídí ten, kdo je zrovna doma. tzn. někdy i syn Dominik, když je doma sám.

3)Jaký je partner když zrovna nehraje nebo nečučí na fotbal?Má rád domácí práce??Jaké nejvíc:-))) 

Martina Jestli se za domácí praci považuje věčné dopolední dřepění a vztékání u pc,když dělá baníkovské stránky,tak to by se udřel.

Míša:Vašek je jako manžel docela v pohodě, hlavně se s ním opravdu nenudím, to mi určitě celý tým Baniku potvrdí. Já jsem si vlastně vždycky někoho takového přála, takže spokojenost, samoyřejmě má svoje mouchy, ale kdo ne? Domácí práce mu nic neříkají, vlastně ho k nim ani nepouštím od té doby,co mi rozbil půlku hrníčků a z krkovice udělal dřevěné uhlí. 

 Lucka:Je to výborný manager domácnosti. Často mi říká, co by se ještě mělo udělat apod.domácí práce má nejradši, když jsou hotové.:-))) 

  Petra Když nekouká v televizi na fotbal nebo když nehrajete,tak dělá něco na baráku podle toho co je zrovna potřeba a nebo mi pomáhá doma.

4)Kdybys byla trenérkou Baníku,jaké bys nám naordinovala trenérské dávky,a jak by měl dle tebe trénink vypadat??Podotýkám,že trenérská židle je volná.:-))

Martina:Trénink 3x týdně (jako v Holýšově žačky na Basketu..)),aby jste to někam jako oni dotáhli..!! :-)).)(krajská soutěž,tři vydařené sezóny a jsme tam.pozn houska)
A na trénink by se mělo dostavit co nejvíce hráčů..(nejlépe všichni :-)) ..))      

p9180123.jpgPetra: (foto vlevo)No moc tomu nerozumím :D nejsem sportovní typ :D a trénink je dobrý když je 2x týdně,ale asi si myslim že by jste měli asi víc běhat při trénincích.                                                                                                        

 Míša:Musím se přiznat, že vlastně nevím jak vaše tréninky vypadají, ale podle mě je základ co největší účast hráčů, protože ve více lidech si můžete dát třeba fotbálek.No, ale ne vždy ta taky každému vyjde-bohužel taková je doba :-(

Lucka:Za každého zapřáhnout ten válec, co je za kůlnou a 10x na křižák a zpátky!!! bando líná :-) a trenérskou židli nechci, ta je rozvrzaná, jak se pořád houpala pod předešlými trenéry :-)

 

 5)Jak se ti jeví parta kopálistů s Pančavy.Jací jsou mimo hřiště,když se koná nějaká akce(kulturní)?   

Martina:Jsou to prostě blázni =D..je s nima srandy kopec..Když se zrovna nepoperou..!! :-) A umí udělat skvělou atmosféru.                                               

Petra: V Baníku se mi parta lidí moc líbí,když je nějaká akce je s nima sranda moc ráda se s nima bavim....Akce když se konaj v Mantavě na hřišti,tak je to super.

 Míša:Myslím že jste celkem v pohodě parta, a kulturní akce? Tak ty umíte nejvíc!!!

p9180123.jpgLucka:(foto vlevo)No, popíjet alkoholické nápoje a udělat bujarou show umíte, jen co je pravda! Ještě na tom hřišti by to chtělo vylepšit :-)

 

 

 

 

 

 6)Zajímáš se o výsledky Baníku a celkové dění,co bys Baníčku přála?

 Martina:Ano..zajímá mě především jak hráli a jaký byl výsledek..Přála bych jim skvělého trenéra,který by to s nimy někam dotáhl,taky dobrého brankáře(na tom se již pracuje z jednoho gólmana jsme udelali útočníka a z Janyho děláme sumo gólmana:-))pozn.redakce) a nějaké mladší(tím mi je lehce naznačeno abych pomalu skončil:-)) a výkonnější hráče..!! :)                                                              

 Petra: Jo,zajímá mi jak si vedete...přála bych si aby vám to vyšlo zde v okresu a vysledky byli lepší i když teda pro mě bylo lepší když jste byli v tej před tím... nevim proč ale byla tam větší zábava a tak všechno kolem toho =),ne že bych vám nepřála,aby jste zůstali tady ,ale jak říkam pro mě ta nižší třída byla lepší.

Míša :Zajímám se o výsledky Baníku, mám je taky z první ruky, takže mi není úplně jedno jak to kopete, ale jen výsledky pro mě nejsou úplně priorita, mnohem víc mě baví vaše parta.Baníčku bych přála, aby v pohodě překousnul tu malou herní krizi, která právě probíhá a aby ještě hodně dlouho fungoval tak dobře jako do teďka :-)

 Lucka:O výsledky se zajímám, moc radosti mi kluci neděláte. Přeju Vám ale jinak vše nej nej nej, nashle v Taverně. :-)))))

 ....to říkají partnerky baníkovských fotbalistů.A jak je to u Vás doma?Je to podobné??                                ( hous.6.11.2010)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář