Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

Vážení návštěvníci, ocitli jste se na stránkách, věnovaných pohlednicím, měst a obcí Jižního Valašska: Brumov – Bylnice, Sv. Štěpán, Sidonie ( Vlárský průsmyk ), Valašské Klobouky, Štítná nad Vláří, Návojná, Nedašov, Nedašova Lhota.
Mimo pohlednic, zde najdete, také rubriku věnovanou Brumovskému pivovaru a jeho historii, staré fotografie, přehled knih a další zajímavosti, ze zdejšího regionu.
Budu rád, když Vás, tyto stránky, něčím zaujmou a potěší.

 

Vážení přátelé, pokud by jste měli, staré pohlednice, fotografie, knihy a další věci vztahující se k Jižnímu Valašsku a také k pivovaru Brumov a chtěli mi pomoci rozšířit sbírku, napište mi prosím.    Děkuji.  
Ivan Adamuška   Brumov – Bylnice     I.Adamuska@seznam.cz

 

 

 

 

 

Z internetu

20. 12. 2017

smajlo-018.jpg

 

Videa z Jižního Valašska

20. 12. 2017

smajlo-014b.jpg

 

Pivovar Brumov

14. 11. 2007

smajlo-06.jpgV tomto přispěvku , chci představit , svou sbírku , týkajicí se pivovaru Brumov. Sbírám - pivní etikety , tácky , sklenice ( 0,2 , 0,3 a 0,5 ) , láhve , uzávěry , reklamní letáky a cedule , účtenky , stojánky na tácky , akcie pivovaru , fotografie , pohlednice a vše, co je nějak spojeno s Brumovským pivovarem.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Pivovar Brumov | Komentářů: 0

Ježek v kleci

21. 10. 2006

smajlo-012c.jpgJežek v kleci , tajemný hlavolam ze Stínadel , jeden ze znaků Velkého Vonta. V útrobách tohoto hlavolamu , je ukrytý plánek Jana Tleskače na výrobu létajícího kola.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Ježek v kleci | Komentářů: 12

Turistické drobnosti

22. 8. 2006

smajlo-010.jpgTuristické známky, Stamp štítky, dřěvěné pohlednice, magnetky a nálepky. Uvedené věci k dostání v Městském muzeu, nebo na hradě Brumov.

 
Celý příspěvek | Rubrika: Turistické drobnosti | Komentářů: 0

Knihy

23. 6. 2006

smajlo-04.jpg

V této rubrice , uvádím přehled knih , které jsou nějak spojeny s městem Brumov - Bylnice a jeho okolím. 

 
Celý příspěvek | Rubrika: Knihy | Komentářů: 0