Jdi na obsah Jdi na menu
 


Memoriál Petra Kouby České Budějovice

 

Memoriál Petra Kouby České Budějovice
       
         Den před Mikulášem 4.12. za doprovodu častého sněžení se uskutečnil 10.ročník Memoriálu Petra Kouby v Českých Budějovicích ve sportovní gymnastice. Bylo to také zároveň poslední vystoupení pelhřimovských gymnastek v tomto roce. Poutavý program memoriálu tvořil dvojboj ve složení bradla a prostná.
         V kategorii Miniliga zastupovalo oddíl SG Pelhřimov hned trio závodnic. Nejlepší výkon předvedla opět Zlatka Vratišovská, která obsadila 12.místo, o tři místa za ní, tudíž na 15.pozici Kája Šafratová a 17. místo vybojovala Anička Malinková. Tato kategorie byla letos novinkou pro naše děvčata a ukázala, že musíme ještě hodně pracovat, abychom obsazovali místa v první desítce.
         Duo Eliška Hašková a Lucie Jiříková se tradičně představilo v kategorii IV.liga. Eliška Hašková zacvičila velice pěkně jen škoda, že jí nižší obtížnost sestav posunula až na 9.místo, ale i tak jsme byli s výkonem naší závodnice spokojeni. Naproti tomu Lucie Jiříková zařadila velice obtížné prvky s vysokou bonifikací a také měla problémy s čistým projitím těchto prvků, ale i tak to Lucii stačilo na 1. příčku byť jen o několik málo setinek.

pa220556.jpg

        
Takto zakončila děvčata oddílu SG Pelhřimov sezónu, kromě Lucie Jiříkové, která se bude nadále připravovat na hostování v oddílu Sokol Domažlice, jelikož domažlický tým se kvalifikoval na Mistrovství České republiky družstev ve slezské metropoli Ostravě 11.12.2010. Celý oddíl Sportovní gymnastiky Pelhřimov bude fandit Sokolu Domažlice a zejména pak Lucii Jiříkové, aby se jí i celému týmu závod povedl a umístili se na co nejlepším místě. 
 

 

 
 

 

Portrét


Fotoalbum


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< prosinec / 2023 >>