Jdi na obsah Jdi na menu
 


KRAJSKÝ PŘEBOR JIŽNÍCH ČECH A VYSOČINY

 

V sobotu 28.května pořádal oddíl Sezimovo Ústí Krajský přebor konaný v hale Lokomotivy Veselí nad Lužnicí.
Sportovní gymnastky zde bojovaly o titul přebornice kraje (spojený Jihočeský a Vysočina) a o postupová místa na Mistrovství České republiky, který se bude konat 11. – 12.5 v Brně.
Město Pelhřimov zde reprezentovalo 8 gymnastek ve třech kategoriích. V kategorii Základní stupeň závodila Zlatka Vratišovská, která se pádem na kladině propadla až na 4.příčku. Další pozice v druhé desítce obsadila děvčata Natálka Plešáková na 11.místě a Malinkková Anička 14.místo. Mladší gymnastky oddílu SG Pelhřimov se umístily v této kategorii až na 21.místě Tomíšková Lucie, na 22.místě Rousková Alžběta a na místě 23. Dohnalová Anička.
            Eliška Hašková závodící v kategorii Starší žákyně obsadila 8.příčku, nicméně nesplnila bodovou hranici (50 bodů) a tudíž ji na letošním Mistrovství republiky neuvidíme.
            Žákyně A byly opět suverénní záležitostí naší další svěřenkyně Lucie Jiříkové, která nenašla konkurenci a po dosažení svého dosavadního maxima 62,60 bodů, jí na krku opět cinkala zlatá medaile. Jiříková dokázala, že si svými výkony zaslouží cvičit mezi absolutní republikovou elitou a už se těšíme na její sestavy, které předvede na MČR v Brně.    
 
 

 

Portrét


Fotoalbum


Poslední fotografie




Archiv

Kalendář
<< prosinec / 2023 >>