Jdi na obsah Jdi na menu

HASÍ CELÁ RODINA - I.ročník

12. 7. 2014

 dsc00424.jpg

dsc00396.jpg

12.7. 2014 proběhlo ve Studánce na místním fotbalovém hřišti TJ Dynama fajnové letní odpoledne pro širší veřejnost, tentokrát pod taktovkou našeho sboru. Úkolem bylo připravit akci, kde by mohli soutěžit ve společných družstvech děti, kamarádi, rodiče i prarodiče a přitom zachovat co nejvíce hasičské téma. S příznačným názvem Hasí celá rodina se přihlásilo celkem 11 smíšených družstev.
Zemanky, Mrazíci, Padouchové, Chorvati, Metaláci, Kulatá bába, Jabka, Hasiči TC, Bubáci, Šťopky a Chrtice změřili své síly v devíti disciplínách.
Disciplíny: motání hadice, hašení imaginárního požáru, střelba ze vzduchovky, stříkání ze džberovky, vědomostní testy pro dospělé i děti, požární ochrana, hod tenisovým míčkem na cíl a hašení žízně.

dsc00478.jpg

Na první místě se umístili Bubáci s celkovým počtem 81 bodů, na druhém místě skončili Metaláci se 75 body a jako třetí Chrtice se 71 body.

dsc00622.jpg
Mezi pozvanými hosty byli Tachovští mladí hasiči, pod vedením Martina Volky. Ti předvedli improvizovaný hasičský útok a seznámili všechny přítomné s hasičskou technikou.
O pohoštění a ceny všem soutěžním družstvům se postaral náš sbor. Za vydatnou pomoc děkujeme i kamarádům z řad nehasičů, velké díky patří hlavně Zdeňce Gorelíkové Stručkové za její práci ve stánku s občerstvením. Vítězné poháry darovala firma Autoservis AJG. Fotbalistům z TJ Dynamo Studánka a spolku Medulky děkujeme za zapůjčení stanu, setů a prostoru, kde jsme celou akci mohli zrealizovat.
Budeme chtít v těchto akcích nadále pokračovat a nastartovat tak po další roky novou hasičskou tradici, ve které se dokáže aktivně zapojit celá naše obec i okolí.

img146.pdf 

Náhledy fotografií ze složky HASÍ CELÁ RODINA - I.ročník