Jdi na obsah Jdi na menu
 


6. 11. 2007

Jeden rok změnil vše

Ten rok byl dlouhý a krutý.Viz také některé příspěvky zde na webu.Cítil jsem, že Bůh je, uznal jsem Ježíše za svého pána, ale žil jsem pořád podle starých pravidel.Potácel jsem se mezi chlastem a pobyty v blázinci. Za rok 2007 jsem byl na psychiatrii 5x, z toho 4x v Bohnicích.Ke konci roku při posledním pobytu jsem si uvědomil, že opravdu tudy nevede cesta a opět jsem se ponořil do modlitby a čtení Bible.Přes evangelia jsem dospěl až k epištolám, kde jsem nalezl pevné opěrné body pro mojí víru a po večerech na pokoji v blázinci jsem našel jistotu, ta jistota je Ježíš.
Najdenou jsem cítil, že víra je jedinou možnou cestou, že všechny ostatní jsou slepé a zavádějící.Poznal jsem Pravdu a Věčné slovo vtělené do Ježíše Krista.
Po návratu z posledního psychiatrického pobytu jsem byl plně rozhodnut, že musím vyhledat nějáký sbor a dát se pokřtít...
Jsem tedy v situaci dá se říci čerstvě uvěřivšího křesťana, který je na počátku cesty víry, na počátku nového života a hledá kudy a s kým se dát....Jedna cesta trvající rok je završena a druhá cesta právě začíná.Je jím nový život v Kristu!