Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rok 2011

31. 1. 2012

NOVINKY 2011
24.11. 2011
Na ACD odkazy doplněna osobní stráněčka modré australačky Solky

Připravuje se další ročník CATTLE DOG CUP 2012. Termín akce je již znám a to 25.-.27.5.2012. Místo konání je zatím v jednání. Další informace budou nejdříve po novém roce.

24.10. 2011
Na ACD odkazy nově doplněna osobní stráněčka Gwynova polobrášky Alfa a Fiony z Lodice.

22.09. 2011
Na ACD odkazy jsem doplnila několik odkazů na stránky chovatelských stanic a stránečky jednotlivých pejsků. Je tam dodána i stránka Gwynové maminky Breeze z Lodice.

06.09. 2011
Minulý víkend jsme skoro celý strávili i s pesanama v Tavíkovicích u Jany a Toníka. Přijela návštěva z Prostějova, v neděli kamarádka Míša s Ondrou.. a tak jsme měli o o zábavu postaráno - povídalo se, šlo se na vycházku, večer se dělal ohýnek... byl to moc příjemný víkend a doufám, že se nějaká podobná akcička brzy zopakuje.

Upravila a doplnila jsem plánované akce

Michal dal na rajče fotečky z Djembe Marathonu a má tam také krásné fotky ze své dovolené v Irsku. Je skutečně na co koukat.

09.08. 2011
Na stránkách catahoula clubu je již vložena pozvánka na 13. setkání leopardů. Akce se uskuteční v termínu 29.9.- 2.10.2011, místo konání opět lesní penzion Podmitrov
Přihláška na akci ke stáhnutí zde

Poslední týden v červenci jsme s kamarády trávili v Jizerských horách na týdenním semináři Markéty Selinijany Stenskalové "Putování do nitra tvého já". Bohužel letos s námi nemohli jet pesani, ale aspoň jsme měli s Milanem více času pro sebe, což jsme si tedy vskutku užili .
Byl to opravdu nezapomenutelný zážitek - týden plný radosti, smíchu se slzami štěstí, týden plný lásky a přátelství....  bylo to naprosto úžasné a nepopsatelné. Nedá se slovy vyjádřit, co pro mě celý seminář znamenal, jak byl pro mě (a myslím že mohu napsat, že nejen pro mě, ale pro všechny zúčastněné) důležitý a nedají se slovy popsat pocity, které teď  zažívám. Ta radost, štěstí a láska v srdci je nesmírná...
Ještě jednou díky Selinijana za tvoji podporu a tvé vedení

Minulý víkend jsme strávili s kamarády na dvoudenním festivale Djembe Marathon, který se konal ve Vrabčím hájku v Moravském Krumlově. Počasí nám více než přálo, atmosféra byla skvělá, nálada super, kapely úžasné... Moc jsme si páteční i sobotní večer užili a domů jsme přijížděli unavení, vytancovaní, vybubnovaní a moc spokojení. Již teď se těším na třetí ročník. Velké díky pořadatelům za tak super akcičku 
Fotečky z akce budou od Michala cca za 14dní (po jeho návratu z dovolené)

Upravila a doplnila jsem Plnánované akce roku 2011

14.07. 2011
Velmi mnoho se toho za poslední měsíce událo a bylo (a stále je) tak málo času na to, abych napsala aspoň pár řádků...

Od únorového semináře se Zdeňkem Ordeltem, kdy jsem se na pevno rozhodla, že pojedu do Mexika, se vše odvíjelo od mé plánované cesty a všechen volný čas připadl přípravám. A taky práci - vzhledem k tomu, že jsem si brala na měsíc dovolenou.
Ale pěkně popořádku:
Poslední víkend v únoru jsme jeli s Milanem do Prahy na seminář "Andělské symboly v praxi, Ingrid Auer". Seli měla jako vždy vše skvěle připravené a bylo to moc příjemně strávená neděle, příjemné setkání se všemi světýlky.
Březnové víkendy jsme trávili prací na domečku (a večery v Tavíkovicích u Jany a Toníka). Přeci jen tu kolaudaci by jsme chtěli už letos zmáknout...
mexiko_177.jpg
Začátek dubna jsem finišovala v práci. Musela jsem toho do svého odletu hodně stihnout.
...a potom přišla ta dlouho očekávaná měsíční cesta do Mexika. Byl to pro mě skutečně nezapomenutelný zážitek. Naprosto nemexiko_191.jpguvěřitelné, úžasné a jedno velké dobrodružství. Na cestu jsem se vydala s šesti čarodějkama. Pět děvčat z České republiky a jedna z Portugalska. Bylo nás sedm sněhurek a jeden trpaslík - náš průvodce Zdeněk Ordelt.
O cestě bych se ráda rozepsala v článečku. Snad ho napíši brzy. Pro zatím můžete kouknout na fotečky z cesty. Dalo mi pořádně zabrat, probrat se tou hromadou fotek (a že jich nebylo málo - několik tisíc, to už člověka zmůže). Ale nakonec se podařilo a na výběr fotek můžete kodsc_1877.jpguknout zde.

Po návratu z cesty jsem se ještě ani moc nerozkoukala a už tu byla dlouho připravovaná akce CATTLE DOG CUP 2011 - speciální coursingová akce pro australáky.
Tímto bych ráda ještě jednou poděkovala holkám spoluorganizátorkám Janě a Helči, za super víkendovou akcičku. Počasí vyšlo super, lidičky skvělí, pesanů mnoho, nálada parádní... Myslím, že se nám akce více než skvěle povedla (a to nejen proto, že se celkovým vítězem stal náš Tokyšek ) a už teď se těším na další ročník! Sice jsem domů přijela značně unavená, ale stálo to za to!
Nádherné fotečky od Pavlíka můžete shlédnout zde, mega galerku od Market najdete na této adrese a prohlédnout si také můžete super fotky od profíka Jíry ze zahájení a zavodů.
dsc_3884.jpgem fotografům velké díky.
Vše o coursingovém speciálu se dočtete na speciálních cattle dog cup stránkách
Můžete si přečíst i malý článeček zaslaný do časopisu Psí sporty.

19.02. 2011
Dnes jsem rozeslala podrobné informace a přihlášky na CATTLE DOG CUP 2011. Všechny podrobné informace jsou k dispozici i u nás na stránkách - soubory ke stažení najdete na úvodní straně.


09.02. 2011
Upraveny a doplněny Plnánované akce roku 2011

08.02. 2011
Leden uběhl jako voda. Každý víkend byla nějaká ta naplánovaná akcička, návštěva a nebo se dělalo něco na baráčku...
skalka_1.jpeg
Konec ledna jsme s Milanem strávili v Čechách v centru Skalka 22. Byli jsme na čtyřdenním semináři Zuzany Hozhoni a móóóc jsme si to užili. Byl to pro nás skutečně nezapomenutelný zážitek - úžasný prodloužený víkend plný emocí, energie, radosti, uvolnění, přátelství, lásky... Zuzčina něha a pochopení spojená s energií v nás zanechala hluboký otisk a náš život se opět posunul k lepšímu. Domů jsme přijeli fyzicky unavení, ale šťastní, s láskou a vnitřním klidem. Zuzi ještě jednou velké díky za nás za oba...

Minulý týden byl opravdu nabitý. V úterý a ve středu jsme byli s Milanem v divadle na představeních Jardy Duška. V úterý to byla vyvedená improvizace a večer potom posezení s Jardou v hospůdce, ve středu bylo představení Svět Toltéků - volné pokračování Čtyř dohod. I toto představení jsme si moc užili.

zdenek-ordelt.jpgV pátek jsme šli do Kafe Oáza na přednášku Zdeňka Ordelta - "Mayská kultura - tajemný odkaz z dávných věků Ameriky " s promítáním. Bylo to moc pěkné a zajímavé.
Na seminář přijela i Zdenka s Lenkou - holčinky, s kterými budu trávitseminar_1.jpg čtyři týdny na cestě po Mexiku, pod vedením Zdeňka Ordelta. Více o naší cestě se můžete dočíst zde.

 

V sobotu jsme se pak účastnili s Milanem, holkama a kamarády z Tavíkovic Janou a Toníkem semináře "Šamanský tanec se živly - meditace v pohybu" pod vedením Zdeňka Ordelta. No co k tomu napsat - prostě super
Večer jsme se pak s Milanem a některými ve-stodole.jpgúčastníky semináře přesunuli do hospůdky "stodoly" v Plenkovicích, kde jsme si to také náramě užili
Foto z přednášky, semináře a sobotního večera ve stodole najdete zde - v galerii našeho kamaráda Michala.

 

 

A teď něco z psího soudku - během příštího týdne budu rozesílat pozvánky s přihláškami na dlouho očekávanou akci CATTLE DOG CUP 2011. Všechny potřebné informace budou již brzy ke stažení i na mých stránkách...

18.01. 2011
A je tu opět nový rok....
Konec loňského roku byl opět náročný, tak jako každý rok. Jak v práci, tak kolem domečku. Dodělali jsme podlahu v obýváku, Milan v pokoji postavil nááádherná zelená kamna a já vymalovala předsíň. Loňský rok byl uspěchaný, ale věřím, že se to letos již vše uklidní.

A jak že jsme strávili konec roku? Byli jsme doma, popíjeli vínko a čaj, pojídali cukroví a byli kolem nás lidi, které máme moc rádi. Povídalo se ještě dlouho po půlnoci a druhý den dlouho do odpoledne a byl to opět jeden z těch skvělých dnů kdy víte a jste za to vděčni, že máte skvělé přátele...

Loni jsem slibovala kolaudaci našeho domečku, ale ta se nakonec v plánovaném termínu neuskutečnila. Letos je kolaudace naplánovaná na březen/duben a to už tedy musí vyjít!!! Držte nám palce.

Novinky roku 2010 přesunuty do historie

Doplnila a upravila jsem Plnánované akce roku 2011