Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

VÍTÁME VÁS NA STRÁNKÁCH ŠKOLNÍ DRUŽINY!

 

ŠKOLNÍ DRUŽINA 

Školní družina je výchovné zařízení, které má u nás dlouholetou tradici a plní významnou roli na prvním stupni základní školy. Je součástí výchovně vzdělávacího systému a  zabezpečuje žákům náplň volného času v době před  nebo mezi školním vyučováním a odpoledne před odchodem domů nebo do jiných aktivit. Školní družina není pokračováním školního vyučování. Děti zde mají možnost výběru do jaké činnosti se zapojí.

 
KDE NÁS NAJDETE ?

 

 

Při základní škole pracují dvě školní družiny

 

Školní družina v ulici Krabčická

 

Obě oddělení ŠD se nacházejí v přízemí školní budovy / v průběhu dne jsou pro činnost využívány také učebny školy /

 

 

Školní družina v ulici Jungmannova 670, Jungmannova 667 :

 

Školní družina využívá pro svou činnost prostory v budově Jungmannova 670 - 1.patro / jsou zde oddělení pro 1., 2. třídy, 5.tř.jsou umístěny dle volné kapacity budov ŠD /. V této budově probíhá také ranní provoz a dohlídávání ( platí pro všechna oddělení ŠD ). Pro činnost 3.- 5. tříd využívá prostory v budově  Jungmannova 667 - 1. patro. Zde je provoz po skončení vyučování - 15,00 hodin. Potom jsou děti převedeny do ŠD Jungmannova 670, kde je provoz ukončen v 16,30 hodin.

Ranní provoz   od 6,00 hod. - 7,35 hod. následuje převedení dětí do školy  

Odpolední provoz - po skončení vyučování - 16,30 hod.

 

Pro  děti  jsou  pravidelně  připravovány  výtvarné, pracovní, hudební, literární, poznávací a pohybové činnosti – nezapomínáme na každodenní pobyt venku, který slouží k obnovení duševních a fyzických sil. Pořádáme také akce příležitostné – besídky pro děti, dětský karneval, soutěže ve všeobecných znalostech, ve zpěvu, jezdíme na výlety, zajišťujeme divadelní představení ve ŠD, zúčastnujeme se výstav pořádaných v našem městě.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Obrazek