Jdi na obsah Jdi na menu
 


Škola v přírodě 2014 - STŘEDA

18. 6. 2014

 Dnes byl dobrý den a dobrý hry. Dnes jsem vybojoval páté místo. Dnes byl velký kopec a já jsem ho vyšlapal.

Adam Zahurský

 

Dneska jsme měli k obědu svíčkovou. Dneska jsme hráli Bastilu. Dneska večer máme diskotéku, ale ještě neumím tanec.

Adélka Vítová

 

Dneska je diskotéka. Dneska jsme vyhráli. Dneska mě bavily hry.

David Matuszek

 

Ráno jsme hráli spoustu her. Hráli jsme dobytí hradu Kulíkov. K obědu jsme měli polívku, ale byla dobrá. K jídlu jsme měli maso, omáčku a knedlík. O procházce jsme ušlli 6 km.

Matěj Bláha

 

Ráno to byla prča, do kopce z kopce, opravdu velká. K obědu jsme měli svíčkovou. Mně to nechutnalo. Hlavně omáčka a jinak to bylo dobré. A večer bude disko a dnes jsme na 4. místě. Už se těším.

Eliška Nezavdalová

 

Hry jsme hráli - Kulíkov, 3 vlasy děda Vševěda, Kouzelný had a procházeli jsme se po lesích. Taky jsem si koupila kindr.

Viktorka Viglaská

 

Dnes jsme ráno byli venku před hotelem. Hráli jsme Hmatanou, 3 vlasy děda Vševěda a dobyli jsme hrad Kulíkov. Pak jsme šli na veliký výlet. Ušli jsme 19 km. Byli jsme rozděleni na dvě skupiny. Jedna byla velká a druhá malá. Já jsem šel velkou.

Vojta Bureš

 

Dnes jsme hráli hry 3 zlaté vlasy děda Vševěda. Měli jsme velký výlet a dobytí hradu Kulíkov skoro jako Bastila. Dnes mi kamarádi dali bonbony a dostal jsem od paní učitelky studentskou pečeť. Hráli jsme Hada a Zlatou bránu a Hamoun. Dnes jsme šli velký kopec.

Milan Šváb

 

Dnes jsme ušli 7 km. Hráli jsme 3 vlasy děda Vševěda. Dobývali jsme hrad Kulíkov. Šahali jsme do pytle a já jsem tam měl hřeben. Hráli jsme Uličku odvahy.

Martin Kodera

 

Dnes jsme hráli: Bystrozrakýho, Děda Vševěda, Dobytí Bastily. Pak byl oběd. Po obědě jsme někteří šli delší trasu, někteří krátkou. *já delší (19 km)

Hynek Linka

 

Dnes jsme hráli Hmatolam, Plaváčka a Dobytí Bastily. Dostali jsme diplom opět za 1. místo. Šli jsme na dlouhý výlet, při tom jsme hráli hry. Dnešní oběd a večeře byly dobré. Dnešek byl výborný.

Jirka Fejfar

 

Dnes to bylo super, byly 3 soutěže. První soutěž byla Hmatovka, byla to soutěž, kde máte něco v pytlíku a my jsme museli poznat, co to je. Druhá byla Děd Vševěd. Každé družstvo mělo jednoho, který byl převozník a chytal ostatní, kteří stáli za čarou a nesměl chytat svoje, takže ten, co chytal, si musel pamatovat svoje družstvo. No a pak jsme šli 20 km na horu Bukovec.

Dan Belán

 

Ráno jsem vstal a hrál jsem Prší. Při odpoledním výletu jsme šli na Bukovec. Ušli jsme 19,5 km. K obědu jsme měli svíčkovou. K večeři jsme měli rizoto. Dnes jsme byli první podruhé. Bolí mě nožičky.

Vojta Maliňák

 

Fotky: zstousen.rajce.idnes.cz/

 

Zejména rodiče prvňáčků bude zajímat toto  video :-)

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář