Jdi na obsah Jdi na menu
 


Škola v přírodě 2016 - středa

22. 6. 2016

Mumlavské vodopády překonala Wszolka cola. Jeli jsme moderním vlakem. A šli jsme do sklárny.

Stázka Chybová

 

Dnes jsme jeli na výlet, byl to celodeňák. Jeli jsme autobusem a vlakem. Ve sklárně jsme mohli vidět celou výrobu sklenic. Ve vlaku jsme měli po cestě tunel dlouhý 1 km. Ve sklárně jsme si nakoupili pár skleněných dárečků.Potom jsme šli na Mumlavské vodopády a Filipovi tam do vody spadla cola. Z celého výletu jsme ušli 10 km. A na závěr jsme hráli divadlo. Opravdu velký velký den.

Lukáš Javorek

 

Dneska jsme šli na Harrachov, tam jsme šli do sklárny. Ukázali nám, jak se tvoří sklenice. A šli jsme na Mumlavský vodopád. A hodně nás bolely nohy. K obědu jsme měli řízek a k večeři polévku a knedlo vepřo zelo. 2. třída hrála divadlo Pejsek a kočička, moc se mi to líbilo. Dneska jsme byli na 4.místě. Tenhle den se mi líbil.

Kuba Maliňák

 

Mami a tati, dneska poprvé jsme s naším týmem vyhráli 3. místo. A ušli jsme s vlakem 29 a půl km, a bez vlaku 27 a půl km. A šli jsme na vodopády a máchali si nohy. Ale s Danou jsme nešly, protože byla ledová voda. A byla jsem na rozhledně. Ta měřila 1 122 m. A šla jsem tam!!! A nic tak krásného jsem neviděla. Skoro šla – podle mě – vidět půlka zeměkoule! A pan ředitel nám koupil džus. A bylo tam plno skal.

Viktorka Viglaská

 

Dneska byla túra neboli celodeňák. Bylo to 27,5 km na horu Jizeru a zpět. Byla to těžká cesta, v půlce mi ztuhly nohy. Byli jsme i u vodopádu a to bylo vážně skvělé. Moc jsem si to užil. Pak jsme jeli vlakem.

Martin Kodera

 

Na fotky z dnešního dne se můžete podívat zde.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář