Jdi na obsah Jdi na menu
 


Středa: Krakonošova pomsta a den klidu

22. 8. 2012

 

Středa: Krakonošova pomsta a den klidu
Nechval dne před večerem… Když jsme uzavírali úterní zpravodajství, zdaleka jsme netušili, jaká pohroma se na čafáckou chaloupku valí. U večeře bylo špatně Matesovi, po ní se přidávali další a další. Střevní nevolnost se rychle rozšířila a pro některé to nebyla lehká noc.
Těžko zjistíme příčinu. Možná šlo o nějaký vir, protože na podobné jednodenní obtíže si stěžovali i domorodci v obchodě. Podstatné je, že se stav kluků i jejich nálada rychle lepší. Se zdravotnicí od ragbistů jsme konzultovali prášky i jídelníček a na středu byl vyhlášen odpočinkový den. Tréninky v původním plánu stejně nebyly, odpadl jen plánovaný výlet a večerní opékání buřtů, protože ty do dietní stravy rozhodně nepatří.
Tým strávil celý den doma na ubytovně, kdo potřeboval, nabíral síly vleže pod peřinou. Ke slovu tedy přišly karetní partie, televizní programy a další Jírův video-rozbor tréninkových perliček. Odpoledne už kluci vypadají mnohem svěžejší, a tak doufáme, že nepochopitelná pomsta proradného Krakonoše je překonána a závěr soustředění proběhne podle původního plánu.
Počasí je v posledních dnech hodně proměnlivé. Snad čafákům ve čtvrtek odpoledne umožní sehrát zápas s Horní Brannou na hlavním hřišti.
(PaDo)