Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skvělá sezona, děkoval Hamed všem

5. 6. 2012
„Děkuji rodičům, málokdy se sejde taková parta. Když vidím, jaké problémy mají jiní trenéři a volají jim i domů… Já to štěstí zkrátka měl a potkal samé skvělé a čestné lidi. Toho si moc a moc vážím,“ složil Hamed svůj první dík.
 
Od kluků dostal na památku čafácký dres podepsaný všemi hráči a fotku celého týmu na plátně. Další pochvala mohla přijít na konto konečného pátého místa v přeboru. Čafáci jsou jediným týmem „zbytku světa“, který si připsal dva skalpy celků z první čtyřky. Po nadějném podzimu následovalo báječné jaro.
 
„Celá sezona byla skvělá! Bylo znát, že kluci chtějí trénovat, hrát a vítězit. Občas měli výpadky koncentrace, ale jen na krátké chvíle. Bylo úžasné, co do toho dali. Málokdy se najde tolik hráčů, kteří vystupují jako tým. Nejdou proti sobě, ale pozitivně se podporují. Byli jsme výborný kolektiv, takže musím klukům za celý rok poděkovat. A taky že se mnou vydrželi – ti starší tři sezony, mladší pak jednu,“ bilancoval Hamed.
 
Za celou sezonu tým nasbíral spoustu nezapomenutelných okamžiků. „Nejlepší výkon jsme podle mě podali na podzim proti Tempu. Krásných gólů byla spousta, nejhezčí jsme dali na jaře také Tempu. Na trojúhelník Tonda, Péťa, Martin nikdy nezapomenu. Podobný jsme dali při postupu z I. třídy starší přípravky ve Střešovicích, tenkrát to byli Matěj, Tomáš a Martin. Alespoň myslím…“ nezapřel v sobě kouč pamětníka.
 
A bowlingový turnaj? Zpracování výsledků proběhlo v Sadílkovic režii, a tak nejsou žádným překvapením… Kluci: 1. Honza 295, 2. Martin 260, 3. Fanda 256, 4. Matěj 251, 5. Petr 221, 6. Kolouch 213, 7. Kuba 213, 8. Tonda 201, 9. Raty 192, 10. Tom 191, 11. Pavel 168, 12. Daniel 151, 13. Pepa 145. Holky: 1. Markéta 103.
 
(PaDo)