Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaje

Příspěvky

Po statečném výkonu diplom od Bosáka

25. 3. 2015

dscf2664.jpgLoňské vítězství v turnaji letos nenapodobili, své účinkování v Zimní lize PSK Union však čafáci zakončili odvážným výkonem. V posledním kole kluci podlehli 0:4 Vršovicím, druhému týmu konečného pořadí. Jen škoda, že se stejným zaujetím nepřistoupili také k některým předchozím zápasům. Výsledkem je sedmé místo, za něž kapitán Hruša převzal diplom z rukou televizního moderátora Jaromíra Bosáka, hráče pořádajícího PSK.

 

Další zklamání zmírnil jen Hrdlův návrat

17. 3. 2015

dscf2654.jpgNavázat na dobrý výkon, to je problém. Jestliže minulá výhra vzbudila mírný optimismus, výkon proti Hostivaři ho zase rychle odvál. V předposledním kole Zimní ligy PSK Union se přitom střetly týmy, jež zatím shodně získaly po třech bodech. Ve hře tedy byl posun tabulkou vzhůru, jenže čafáci si další body nezasloužili. Jediným pozitivem tak je, že do soutěžního zápasu poprvé v sezóně nastoupil Lukáš Hrdlička.

 

Černého Petra nechali soupeři a poprvé vyhráli

11. 3. 2015

dscf2644.jpgPo dlouhé herní přestávce se čafáci dočkali. V dalším utkání Zimní ligy PSK Union narazili na domácí tým, který zatím rovněž nebodoval. Šlo tedy o to, kdo se chytí a komu naopak zůstane v ruce černý Petr. Kluci mohou být spokojeni. Nejenže vyhráli 3:2 a v novém roce se tak poprvé radovali. Předvedli navíc velmi solidní výkon a pro zaslouženou výhru si cílevědomě došli.

 

Solidní výkon pokazila sudího bramboračka

3. 2. 2015

dscf2626.jpgProhrát se může, ale vstoje. To se ve třetím kole Zimní ligy PSK Union čafákům povedlo. Na třetí pokus konečně zahráli soustředěně hned od začátku a v úvodu druhé půle měli na to, aby Kolovraty zdolali. Nepovedlo se, za porážku 2:4 mohou jako tradičně zahozené tutovky, ale tentokrát také zoufalý výkon rozhodčího, kterým se tým v závěru nadějné partie nechal rozhodit.

 

Princezny zaspaly začátek, daly aspoň gól

20. 1. 2015

dscf2616n.jpgAni druhý zápas v Zimní lize PSK Union čafákům nevyšel. Tragickým začátkem posadili soupeře do sedla a za čtvrt hodiny bylo rozhodnuto o všem. Aspoň po přestávce se postavili Libuši na odpor a výsledkem byla konečná porážka 1:6. První gól na turnaji sice tým vstřelil, lacino inkasované branky ovšem citelně srážejí jeho sebevědomí.

 

Hodně matný začátek strašnické obhajoby

13. 1. 2015

dscf2596n.jpgZimní liga PSK Union přinesla čafákům v mladších žácích velké úspěchy. Předloni se ve Strašnicích po těžkém podzimu odrazili k mnohem lepším výkonům a obsadili třetí místo, loni pak turnaj dokonce vyhráli. Nový rok však tentokrát zahájili matným výkonem, po němž prohráli s Českým Brodem 0:3. Po přestávce měli ještě za nerozhodnutého stavu dvě velké šance, ale dál je sráží chabá produktivita.

 

Rok zakončila mikulášská nadílka na Kačerově

21. 12. 2014

dscf2603.jpgTak Mikulášská, ta by klukům šla. Poslední soutěžní akce v letošním roce se jim vydařila. V turnaji na Meteoru Kačerov potvrdili roli nejvýše postaveného týmu v mistrovských soutěžích a po čtyřech výhrách si bez ztráty bodu zajistili celkové prvenství. S mírným zpožděním si tak do mikulášské punčochy přibalili sladké prémie a vylepšili náladu z tvrdých bitev v přeboru.

 

Ani zlato, ani stříbro, čafákům cinkl bronz

27. 3. 2013

23.jpgTrpký závěr ve znamení velkého protikladu. Čafáci předvedli v posledním kole Zimní ligy PSK Union svůj nejhorší výkon v turnaji a podlehli domácímu týmu hladce 1:6. Na vysněné zlato tak nedosáhli, přišli dokonce i o stříbro, jež po celou zimu drželi v rukou. A přece je konečné třetí místo úspěchem a příslibem, že bronzová liga posílí tým natolik, aby na jaře udržel přebor.
 
 

Po prázdninách zpátky na vítězné cestě

6. 3. 2013

22.jpgMinulá porážka s Rataji naštěstí nezanechala na týmu žádné stopy. V předposledním kole Zimní ligy PSK Union čafáci narazili na soupeře se dvěma vytáhlými dorostenci, ani to však Dolním Břežanům nestačilo. Kluci si během jarních prázdnin vyčistili hlavy, porazili Olympii 8:1 a zůstávají až do samého konce v bitvě o velmi zajímavé umístění.
 

 

 

Démon od Sázavy přerval krásnou sérii

12. 2. 2013

21.jpgŠkoda si pokazit náramně rozjetý turnaj, škoda vyklidit pracně dobyté pozice. Snad bude jeden výbuch stačit a nepřijdou další… V sedmém kole Zimní ligy PSK Union čafáci každopádně okusili první porážku. Ve chvíli, kdy to nejméně čekali, od soupeře, který odehrál celý zápas jen se šesti hráči v poli. Ještě však není nic ztraceno, takže pozor na lyže a další nástrahy hor – po prázdninách je stále o co hrát!
 
 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

následující »