Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kombinační válec semlel i Kubovy Vršovice

21. 9. 2009

Kombinační válec semlel i Kubovy Vršovice

 

Neděle 20. září 2009 13.00

 

ČAFC Praha B–Union Vršovice B 6:1 (4:0)

 

Sestava: Lukáš Trávníček – Radek Jedlička (0+3), Richard Malík – Pavel Dosadil (0+1), Josef Vomáčka (0+1), Victor Ferreira, Marek Tůma (1+0), Lubomír Dusil – David Vávra (2+0), David Reinštein (2+0), Matyáš Kunst

 

Branky: 10. vlastní, 12. Vávra (Vomáčka), 20. Reinštein (Jedlička), 22. Reinštein (Jedlička), 32. Vávra (Dosadil), 43. Tůma (Jedlička)

 

Tažení 2. třídou zatím pokračuje víc než nadějně. Tři zápasy, tři výhry. I bez zraněného Davida Součka se kluci opřeli také do béčka Unionu Vršovice, jemuž na hřišti šéfoval jejich bývalý spoluhráč Jakub Nesvadba, a po celé řadě vydařených kombinací a pěkných gólů vyhráli vysoko 6:1.

 

Úvod byl vyrovnaný, ke konci první desetiminutovky však domácí převzali iniciativu. Pavlovi v první velké šanci míč nesedl a David Reinštein ho nestačil dopravit do prázdné branky. Po Markově centru nám však Union pomohl a dal si vlastní gól. Od té doby začali čafáci kráčet k pohodovému vítězství. Pepa s Davidem Vávrou v klidu rozebrali obranu a postarali se o druhý gól. Do ideální šance se dostal Luboš, skóre se však měnilo až před přestávkou – Radek dvakrát vystřelil a David Reinštein dvakrát dorazil míč do sítě. Victor rozbíjel ve středu hřiště akce soupeře, takže Ríša, Lukáš a spol. mohli vzadu držet čisté konto.

 

„Paráda, jsem spokojený, teď si zkuste zahrát pro radost,“ pochvaloval si o přestávce trenér Radek Jedlička. „Jste rychlejší štírci, ještě víc si soupeře rozhoďte,“ dodával jeho kolega Josef Vomáčka.

 

Druhý poločas potvrdil převahu domácích. Pavel akcí po pravém křídle uvolnil Davida Vávru a ten sám před brankářem zachoval klid. Lukáš chytil nebezpečný přímý kop a teprve když po rohu utržil šrám v obličeji, dovolil soupeři snížit. Do šance se dostal také Matyáš. Čafáci útočili na stranu, kde stáli diváci, a řadu jejich vydařených kombinací odměnil uznalý potlesk. Škoda jen, že většinou zakončovali střelou nad branku. Skóre uzavřel Marek, jemuž Ríša přepustil střeleckou pozici a Radek si tak připsal třetí asistenci.

 

„Bylo to pěkné, předvedli jste hodně kombinací a přihrávek,“ pochválil vítěze kouč Jedlička.

 

Nažhavení kluci ovládli také penalty a vyhráli je 8:3.

Penalty proměnili: Jedlička, Tůma, Reinštein, Dosadil, Vávra, Malík, Dusil, Kunst

 

PaDo

 

Náhledy fotografií ze složky Vršovice 20 09 2009