Jdi na obsah Jdi na menu
 


Návštěvní kniha - komentáře, diskuze

    komunik.jpg           icko.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Supercharge Your SEO with Our Premium Databases!

BryanVaf,20. 4. 2024 11:09

Supercharge Your SEO with Our Premium Databases!
Want to improve your SEO rankings and save time? Our premium databases for XRumer and GSA Search Engine Ranker are just what you need!

What do our databases include?
• Active links: Get access to constantly updated lists of active links from profiles, posts, forums, guestbooks, blogs, and more. No more wasting time on dead links!
• Verified and identified links: Our premium databases for GSA Search Engine Ranker include verified and identified links, categorized by search engines. This means you get the highest quality links that will help you rank higher.
• Monthly updates: All of our databases are updated monthly to ensure you have the most fresh and effective links.

Choose the right option for you:
• XRumer Database:
o Premium database with free updates: $119
o Premium database without updates: $38

• Fresh XRumer Database:
o Fresh database with free updates: $94
o Fresh database without updates: $25

• GSA Search Engine Ranker Verified Links:
o GSA Search Engine Ranker activation key: $65 (includes database)
o Fresh database with free updates: $119
o Fresh database without updates: $38

Don't waste time on outdated or inactive links. Invest in our premium databases and start seeing results today!
Order now!
P.S. By purchasing GSA Search Engine Ranker from us, you get a high-quality product at a competitive price. Save your resources and start improving your SEO rankings today!
To contact us, write to telegram https://t.me/DropDeadStudio

Ohniště

Štěpánka,11. 5. 2022 13:02

Dobrý den,
loni při první návštěvě jsme si všimli ohniště pod hradem, ale už si nepamatuji, jestli bylo povolené. Pokud ano, je možné ho použít?
Děkuji.

Re: Ohniště

Spolek hradu Jenčov,26. 10. 2022 19:48

Dobrý den,
zřícenina hradu se nachází v Národní přírodní rezervaci Vůznice, kde je rozdělávání ohně zakázáno. Prosíme o zodpovědný přístup.
ShJ

Název hradu

Pavel,25. 7. 2020 9:55

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Na internetu je uváděn název hradu Jenčov v závorce Jinčov, ale u hradu je cedulka s názvem pouze Jinčov. Který název platí. Pokud oba, bylo by dobré nahradit tabulku u hradu se správným názvem.
Jinak velká pochvala za práci a vynaložené úsilí za zachování této kulturní památky.

Re: Název hradu

Spolek hradu Jenčov,25. 7. 2020 20:54

Dobrý den, dotazy ohledně názvu hradu dostáváme často. Obě varianty jsou možné, Jinčov je označen v rámci turistického značení Klubem českých turistů. Vysvětlení názvu hradu na těchto stránkách viz Historie hradu Jenčov. Děkujeme Vám za podporu. ShJ

poděkování

Honza,17. 4. 2020 9:37

Včera jsem potkal paní s pánem (pravděpodobně ze Spolku pro hrad Jenčov) jak sbírají i v této Covid době odpadky po návštěvnících u zříceniny. Děkuji Vám za péči o čistotu v okolí hradu a přeji hodně zdraví a sil.

Jenčov

Luky,31. 8. 2018 12:12

Jenčov a Vůznice jsou moc krásná a klidná místa, v týdnu tu ani nejsou turisti. Dík za vaši péči o přírodu a hrad.
PS; Trochu se rozpadå skříňka na sešit, asi vandalové, není tu ani teploměr.

Re: Jenčov

Spolek hradu Jenčov,9. 9. 2018 18:50

Děkujeme za podporu.
Skříňka na sešit je v přípravě na příští rok, snad přežije zimu.
ShJ

Turistické známky

Robin,3. 1. 2016 19:47

Dobrý den, ve skříňce u zříceniny máte uvedená místa, kde se dají sehnat Turistické známky. Hospoda ve Bělči je však zavřená a v konzumu je nemají... :-(

Re: Turistické známky

Spolek hradu Jenčov,8. 1. 2016 20:41

Děkujeme za upozornění, do konzumu dodáme. Ke škodě všem je hospoda opět zavřena. ShJ

Re: Re: Turistické známky

Hanka,30. 5. 2016 15:07

Hezký den,
razítko je také možné získat v Bělči v obchodě? Dík

Re: Re: Re: Turistické známky

Spolek hradu Jenčov,30. 5. 2016 15:53

Ano nově je možno získat otisk razítka v Bělči č. p. 28 (dříve hospoda nyní obchod).
ShJ

https://jencov.estranky.cz/clanky/turisticke-znamky--turisticke-vizitky--pohlednice--razitko.html

Čistá Vůznice

Honza,18. 4. 2015 22:05

Dnes jsem s potěšením zjistil, že neproběhla jen akce Čistá Berounka, ale i akce "Čistá Vůznice" :-) . Děkuji Vám za péči o čistotu v rezervaci i na Jinčově. Přeji hodně sil a citu do oprav hradu.

Pochvala

Martin - Bradlec,27. 8. 2014 19:42

Připojuji se k výše uvedené Michalově pochvale. Je fajn, že i toto kouzelné místo má své nadšené a vytrvalé patrony. Jen tak dále.

Martin - hrad Bradlec

www.kumburk.cz

2014, květen

michal,10. 5. 2014 19:40

zdravím nadšence a zachránce jenčova, včera jsem měl možnost poprvé navšívit toto kouzelné místo..cesta se sem hledala dlouho!! ,,nejblíže,, ze zastávky žloukovice, lesní pěšinou až k zámečku dřevíč, kde k mému překvapení bylo hrazení a soukrom. pozemek!! původně jsem chtěl skrze přejít a napojit se na potok vůznici a přijít spodem..bohužel jsem musel dlouho obcházet po silnici až k nálezu tur. červené a přijít shora.
překvapilo mě, kolik tu bylo včera odpoledne návštěv, napočítal jsem za chvilku 10 osob a další na cestě..okolí čisté, uklizené, hrad dobře přístupný..místo velmi hezké. konzervační práce musím jednoznačně pochválit a ocenit..až byla v nitru radost pohledět. spojil jsem návštěvu jenčova s návštěvou valdeku-v dopoledních hodinách(vše pěšky a železnicí) bohužel valdek je natom špatně, zarůstá a hlavně dochází k destrukcím zdiva. menší lokální i větší...pro začátek by se mohl prořezat od náletu, takže při pohledu záchrany a údržby jenčova, nadšení - palec nahoru. otázka, kam chcete s rekonstrukcí zajít? chápu finance i počet členů aktivně se zapojit..myšleno, jestli budete znovu stavět asi některé okna-klenby, případně (zvedat) některé zdivo, případně zastřešit-část paláce? přístřešek pro návštěvníky? chápu, že v současnosti děláte maximum..přeji hodně úspěchu, trpělivosti, nové nadšené členy a dobré zdraví...pokud to půjde rád se zastavím, mohu jen přeposlat včerejší foto, jestli je zájem...a stránky jsem nalezl náhodou! michal jbc n n

Re: 2014, květen

Spolek hradu Jenčov,12. 5. 2014 21:58

Děkujeme Vám za pochvalu. Na Jenčově nám jde pouze o konzervaci stávajícího zdiva a tím o jeho zachování. Hrad nechceme rekonstruovat, takže žádné zvedání zdiva, nové konstrukce ani zastřešení nejsou v plánu. Pokud byste měl zájem blíže podiskutovat na téma Valdeka nebo jiných hradů, popřípadě se přidat k našim aktivitám, ozvěte se nám na náš e-mail jencov@seznam.cz.
ShJ