Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ruce pryč od Slovenska. Ami, go home!

11. 2. 2022

 

Slovensko se bouří, tisíce lidí protestují proti vzniku amerických vojenských základen Sliač a Malacky na Slovensku.

Za 46 milionů dolarů chtějí zaprodat suverenitu a svrchovanost Slovenské republiky, zní z úst protestujících. Ještě v březnu 2019 tvrdil Jan Cempel z manipulátoři.cz, že se jedná o hoax. Všichni ti elfové a jiní rozsévači jen té jediné vlastní pravdy spustili jako na povel. Hoax, je to hoax, je to ruská hybridní provokace! A média hlavního proudu, i na základě takových tvrzení, vehementně popírala snahy Američanů rozšířit vojenské základny ve střední Evropě. Dolary se sypou do kapes nájemných pisálků, ale za tři roky je pravda venku. 214 milionů dolarů jde do východní Evropy na letecké základny, odkud budou moci startovat nejmodernější stroje vyzbrojené nejvražednějším arzenálem, jako jsou fosforové bomby, bomby z ochuzeného uranu, prostě všechny ty chemické a jaderné zbraně schopné zabíjet na rozkaz z bezpečně daleké Ameriky.

Jedině Slováci našli odvahu jít do ulic! Maďarsko za 55,4 milionů dolarů na základnu Kecskemét mlčí! Rumuni v základně Campia Turzii se spokojili s 2,95 miliony dolarů, Lotyši a Estonci si přijdou na 17,75 milionů dolarů.

Smyčka smrti na dohled ruských hranic se stahuje a jak je vidět, není to záležitost dnešní situace, ale přípravy trvaly už dlouho. Už víte, proč nyní z Ameriky zaznívají ty nepodložené informace o přípravě ruského útoku na Ukrajinu, proč už mají zaprodaní novináři v počítači dopředu titulky „Rusko zaútočilo na Ukrajinu!“ Tato hysterie jde tak daleko, že i ukrajinský prezident šel prosit toho amerického, aby tolik nestrašil, že reálná situace je jiná. Marně, vojenská mašinérie se rozjela a prvním výsledkem bude dočasné umístění amerických vojsk u ruských hranic! Proto všechna ta hysterie, cílem je vlézt až za krk staronově vytvořenému nepříteli č. 1.

Proto jsem s vámi, hrdinní Slováci, vy jediní jste našli odvahu se vzepřít a protestovat. Bojujete, jako jsme my bojovali proti radaru v Brdech! Odvahu, nejste v tom sami! Ani my nedovolíme prodat mošnovské letiště u Ostravy Američanům! „¡No pasaran! “

„Je suis Slovaque!“

Autor: 
Leo Luzar