Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pište do komentářů co bych měl zde změnit!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

sbírka koček

El,19. 6. 2013 18:13

Dobrý den,
Dovolte, abych Vás (jako milovníky koček) oslovila následující nabídkou prodeje velice unikátní sbírky koček. Tato sbírka je největší soukromou sbírkou v Evropě. Samozřejmě, že se nejedná o živé mazlíčky, ale o sbírku mojí maminky. Maminka se celý život aktivně věnovala chovu koček a současně s tím, došlo i na to, že se začaly hromadit i ty porcelánové, dřevěné, hadrové ………………………. a všechno ostatní co se jenom koček týká. A časem z drobných (ale i velice unikátních) dárků vznikla její sbírka. Všechny tyto originály i neoriginály sbírala přes padesát let.
Dnes se maminka rozhodla přestěhovat do penzionu pro seniory (je jí 87 let) a hledáme někoho, kdo by k této její lásce měl také pozitivní vztah. Velice by ji potěšilo, kdyby sbírku vlastnil někdo, kdo má rád kočky, tak jako měla celý život maminka.

Krásné léto
Tel.: 602 455 564

ahoj

Aletes,5. 3. 2009 19:38

Ahoj!
Tvá stránka se mi celkem líbí, ale vadí mně jen jedna věc. Informace o plemenech si odněkud kopíroval??? Už jsem viděla stránku s úplně stejnejma článkama. Je to blbý, když člověk narazí na takové prachsprosté kopírování... Ano, je možný, že dotyčný to okopíroval od tebe, ale vzhledem k tomu,, že máš tak detailně popisované barevné variety, tak si nemyslím, že si věnoval několik hodin psaní...
P.S. ta webovka je www.klub-kocek.estranky.cz/clanky/ja-_o-me_/profil, tam můžeš začít

Moc pěkný

pavla,16. 6. 2008 14:32

trochu víc videí,ale jinak to měš super!!!!