Jdi na obsah Jdi na menu
 


Z konce roku 2016

8. 2. 2017

19.12.2016

Aleluja, aleluja,aleluja......hosana na výsostech Bohu.

Odděluji hvězdný prach fyzicky.

Odděluji hvězdný prach mentálně.

Odděluji hvězdný prach od mezihvězdných prostorů,které jsou naplněny ničícími a zlověstnými energiemi snětí,slizů, hlenů a žlučí vědomě a s úctou k živému životu.

Odděluji sítí tuto sít.

Zamezuji vstupu zlověstným energiím do koridoru mezihvězdné čistoty a upozornuji na bezmilostivé energetické zničení končící v černé díře bez možnosti transformace či transmutace.

Ať je naplněno status quo s okamžitou platností tak dlouho,jak bude nezbytně nutno pro zdravý živý vývoj Země.Staň se tak. Ámen.

Zpřítomňuji nové zdravé formy i obsahy pro živý život na Zemi.

Staň se tak okamžitě ted hned.Ámen.

Živým životem obdařuji vše pro živý život připravené, nastavené a zatím neoživené.

Zdravá živá normo ožij.Ožij ted hned  zdrojovou dotací.Ámen.

 

20.12.2016

Anubisi prosím tě z celého srdce,odblokuj zemský pás ted hned.Děkuji.Ámen.

Země milovaná uvolni se,změn se pronikající hudbou sfér v propustnou esenci hmoty.Děkuji ti.Ámen.

Do svého fyzického těla přijímám tebe,milovaný Anubisi s úctou k živému životu svému a nastavuji si horní hranici blaženosti v multidimenzionalitě všedního dne dole v dole až dokonce mého fyzického bytí zde,v tomto fyzickém těle.Ámen.

 

21.12.2016

Odevzdávám se ti,milovaná bytosti,cele,bez jediného zaváhání,odevzdávám ti celou svoji říši a oddaně se stávám oddaným Lásce, Dobrotě a věčné Existenci jak dole tak i nahoře.Není již zábran,vše proniká vše,Orákulum tvé zničeno.Květ života opět složen, do tvých rukou na věky vložen.Odevzdej nám svoje strasti,dnové tví budou již slastí.Tobě a tvému rodu ,nové lidské rase,sloužit budem zase,s úctou, láskou, pokorou,vrátíme ti práci tvou,od svítání do svítání,zůstáváš na věky Naší Paní.

Ámen.