Jdi na obsah Jdi na menu
 


Billy Meier: Poselství Plejáďanů

17. 2. 2012

Přátelé,

na trhu je nová kniha týkající se Plejáďanů. Tato je ale tak trochu z jiného soudku než všechny předchozí, co vyšly ať již od od Barbory Marciniak, Christine Day či Amorah Quan Yin. Jmenuje se Poselství Plejáďanů s podtitulem Původ a vývoj lidstva na Zemi, autorem je Billy Meier. Ve své knize poutavě a přesvědčivě popisuje opravdový příběh svého života, který si většina z nás ani nedovede představit. Od svého dětství totiž pěstuje kontakty s Plejáďany nejen na telepatické, ale i na fyzické úrovni.

poselstvi_plejadanu--1-.jpgPopisuje, jak ve svých 5 letech navázal první telepatický i fyzický kontakt s mimozemšťanem Sfathem a podnikl s ním první výpravu mezihvězdnou lodí. Sfath jej 11 let zasvěcoval do mnoha vědomostí – např. po stránce specifického Učení ducha – přírodních zákonitostí a vyšších principů Stvoření, života, meditace, budoucích událostí atd.  Potom  jeho výuku na dalších 11 let převzala mimozemšťanka Asket.Tu v roce 1975 vystřídala Plejáďanka Semjase, se kterou byl autor v kontaktu až do roku 1986 a podnikal s ní daleké cesty vesmírem, dokonce i do jiné dimenze, až na úroveň, v níž vládne nekonečno.

 

 

Autor tak byl již jako malý chlapec konfrontován s obrovským věděním, s nepopsatelnýcm technickým rozvojem a s takřka neuvěřitelným děním. A po celou dobu svého života si udržel zcela mimořádnou sílu a dar, jaký jinak můžeme pozorovat pouze u malých dětí, totiž schopnost přijímat všechno, s čím se setká, přesně tak, jak je mu prezentováno.

B.Meier podnikl s Plejáďany mnoho cest časem, některé do minulosti, některé do budoucnosti. Výletu do minulosti se věnuje v 12.kapitole knihy s názvem Cesta do 13.století. V knize najdete i zmínku o vysoké kultuře jménem Agartha.

Autor předložil v letech 1975-1976 výzkumníkům UFO více důkazů reality mimozemských návštěv než kdokoli před ním.

Zvláštní je to, že mu bylo opakovaně umožněno brát si s sebou svědky, když se v noci vydával na cestu za svými kontakty. Bylo jich prý více než 50 a od 30 z nich jsou k dispozici písemná svědectví.

Vězte, že tato kniha není žádným příběhem science-fiction,je to reálný příběh člověka, skrze něhož poskytují Plejáďané poučné informace o historii lidstva a Země, o povaze vesmíru a lidského vědomí. Velmi zajimavá je například 9. Kapitola  – Tajemství pyramidy v Gíze.

V knize dále autor srozumitelně vypráví o fenoménech jako jsou létající talíře,teleportace (tzv. beaming) i časoprostorové skoky, které mohl prožít na vlastní kůži. Najdete zde mnoho informací o fascinujícím světě Plejáďanů s jeho technickými, kulturními, společenskými a uměleckými vymoženostmi.

Úryvek z knihy:

“Už jsme si jednou vysvětlovali, že se  domovské hvězdy ani domovské planety Plejáďanů nenacházejí v hvězdokupě Plejády, kterou můžeme pozorovat ze Země, ani v jejím okolí, a že se tedy nenacházejí v našem časoprostorovém kontinuu a jsou od tohoto souhvězdí vzdáleny ještě dalších 80 světelných let, takže celková vzdálenost k Zemi činí přibližně 500 světelných let. Domovské hvězdy a domovské planety Plejáďanů navíc existují v dimenzi, která je oproti naší úrovni existence posunuta v prostoru i čase o zlomek sekundy do budoucnosti. V této jiné úrovni časoprostoru existuje hvězdokupa s deseti různými obyvatelnými planetami. Aespoň hvězdy respektive slunce hvězdokupy Plejaren ( tj. “správné” vesmírné jméno pro Plejády) jsou pojmenovány podle názvů sluncí v naší dimenzi, v Plejádách. Na časoprostorově posunutých Plejádách nazvali Plejáďané planetu, která se nejvíce podobá Zemi, Erra. Erra je zároveň vládnoucí planetou Plejádské federace, jejíž spojence najdeme ještě ve vzdálenosti 6 miliard světelných let.

Aby se Plejáďané mohli objevovat v naší dimenzi, vybudovali jejich vzdálení předkové před více než 52 000 lety v oblasti Plejád takzvanou interdimenzionální bránu, která jim od té doby umožňuje cestovat bez problémů mezi oběma dimenzemi. Tato interdimenzionální brána je však využívána i jako kanál pro doručování zpráv, přičemž Plejáďané mohou v každém okamžiku udržovat komunikaci mezi oběma dimenzemi, a to bez časového posuvu, protože jejich komunikační signály jsou předávány na umělecko-technické úrovni prostřednictvím duševních energetických nosičů. Rychlost přenosu informací pak není prakticky ničím omezena; signál dosáhne cíle ve vzdálenosti miliard světelných let v okamžiku, kdy je vyslán. Stejný komunikační systém existuje mezi všemi členy federace a v dalších cizích dimenzích, například i s Asketiným lidem ve vesmíru DAL a s některými dalšími národy, které tam žijí a kteří jsou spojeni či spřáteleni s Plejáďany. Za tím účelem byla mezi oběma sesterskými vesmíry vybudována velká interdimenzionální brána,a to rovněž přibližně před 50 000 lety.”

Přátelé, je to fascinující čtení. Pokud Vás  tato tematika oslovuje, knihu si určitě pořiďte a nechejte se zavést do světa  velmi zajímavého člověka a jeho kontaktů s Plejáďany a potom si samozřejmě udělejte z jeho fantastických zážitků i z jeho slov vlastní závěry.

Sofie

Pro www.novoucestou.cz sepsala Sofie H. Pokud máte zájem tuto recenzi kopírovat, připojte prosím tuto poznámku i s aktivním odkazem. Děkuji.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Odkaz

AP,13. 4. 2019 12:22

https://ideablog.cz/blogy/billy-meier-poselstvi-plejadanu/