Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vrchol sezóny

4. 12. 2009

O víkendu 21.-22.11.09  se v Dánsku konal Field Trial Coupe d´Europe. Jedná se o soutěž mezi týmy jednotlivých zemí. Zvítězili Belgičané, před Francií a domácím Dánskem. Více o této skvělé akci se můžete dozvědět zde http://www.cde-2009.com/index.php?lang=eng Je to hodně podobná akce jako IWT  - konná se každé dva roky jinde a místo dummy je to hon na zvěři (o to je náročnější)

V pondělí 30.11.09 začal v Anglii třídenní Field Trial - Mistrovství retrieverů. Je to úžasná akce, ze které jsem měla možnost vidět film z minulých ročníků. Na konci dne se vždy soutěžící dozvědí, kteří postupují do dalšího kola. Vítěze většinou vyhlašuje královna Alžběta II. Více informací najdete zde http://www.internationalgundogleagueretrieversociety.org.uk/  Jammie Bettinson, který letos na jaře rozhodcoval WT a následně bylo možné s ním trénovat, skončil třetí z 56-ti účastníků. Moc gratulujeme. Kompletní výsledky najdete zde 

No a snad poslední zpráva se starším datem - 15.11.2009 byly vyvěšeny celkové výsledky WT tour za uplynulý rok. V letošním roce jsme se zúčastnili následujících WT - v Táboře, kde jsme neuspěli, v Českých Budějovicích, kde jsme byli třetí, v Ottensteinu v Rakousku, kde jsme byli druzí a pak v Keffermarktu. V celkovém pořadí jsme skončili 14. avšak nejvýše ze třídy E. Je to samozřejmě tím, že většina soupeřů z ečkových psů nastoupila již do vyšších tříd, přesto Ti Gale moc děkuji a snad se nám bude dařit i v další sezoně (nejdůležitější je však samozřejmě to abys byl brzo zdravý)

 

Komentáře

Přehled komentářů

Novinky

(Martin, 1. 12. 2009 8:50)

Na IGL startuje mj. i Rita s Ascou, postoupili do druheho dne, stejne jako Jamie s Buzzem. Prvni den vypadlo 21 psu z celkoveho poctu 56. Tak snad jim to poslape dal:)

Na European Cup startoval nas braska, ktery zije ve Finsku s Tommim, a podarilo se jim alespon absolvovat prvni den trialu v silne konkurenci mnohem starsich a zkusenejsich pejsku. EC se kona co dva roky, pomalu bychom meli zacit premyslet nad tim, ze tam za dva roky taky nejaky tym vysleme:) Akce by se mela konat v Belgii nebo ve Francii.

A Galovi samozrejme prejeme, aby prestal blbnout a nechal svoji nozku konecne poradne dolecit:)

přání

(honeydog, 29. 11. 2009 21:28)

.. a k tomu ti, Gale držíme palce!!!