Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hráčská účast na turnajích, členství

22. 9. 2009

DOVĚTEK>

Všiml jsem si, že někteří tento článek nekvitovali zrovna s povděkem. Rád bych tedy doplnil tento článek o dovětek:

Členství v PB vnímám jako dobrovolné vyjádření náležitosti ke skupině lidí, co se v rámci Party Billiard pohybuje. Podmínka 5/10 turnajů nebo účasti v PB Snooker není autoritativním nástrojem vynucujícím na lidech závazek (což je pro některé zřejmě slovo s nádechem čehosi nechutného, čemu se musí zubynehty bránit).

Společné turnaje jsou časem, který trávíme společně, protože chceme, ne proto, že nás do toho někdo nutí. Jestli se někdo aktivit PB nemá potřebu zůčastňovat a nechce se vídat s členy PB pravidelně, rozhodně mu to nikdo nebude vyčítat.

Jakékoliv podmínky, které níže nastavuji, jsou orientačním měřítkem, které říká, nakolik má členství v PB pro někoho smysl. Já osobně to vidím tak, že jestli k nám někdo zavíta 3x za půl roku, smysl pro něj členství nemá. Protože členství = statistiky, poháry, reporty, profil ... a fakt, že se hlásím k PB. 

 

Předem .. děkuji všem, kdo čtou naše stránky.

A nyní bez otálení k věci. Mnozí členové Party Billiard se již nějaký čas jako členové nechovají. Rozhodl jsem se to přestat ignorovat. Přemýšlel jsem nad tím a budu následovat tuto ideu>

Vyhlašuji měsíční lhůtu počínaje dneškem a 22.9.2009 konče. Lhůta je časem, ve kterém po každém členovi PB žádám o vyjádření, zda se bude podílet svou účastí na turnajích PB (ať už nedělních poolových nebo PB Snooker lize).

Slibem nezarmoutíš, aneb kdo chce být členem, žádám jej zavázat se docházet buď na nedělní turnaje a to min. polovinu z desetiturnajové série ( min 5 z 10) nebo účastnit se PB Snooker pravidelně (= odehrát část sezóny, kterou Honza L. bude jakožto organizátor PB Snooker považovat za přijatelnou).

A teď k té smutnější, ale věřím, že pro některé nepodstatné časti. Kdo se v dané lhůtě k tomuto nevyjádří, a tím myslím vyjádření zde, k tomuto příspěvku, ten bude z Party Billiard jednoduše vyloučen. Po zkušenosti z minulého turnaje (70., jubilejního), mně došla trpělivost.

Očekávám tedy, že naše řady prořídnou .. ale snad to bude ku prospěchu a zajistíme si tím možnost růst znovu a stabilnějším směrem.

Daniel

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Mám v plánu chodit

(hawkeye , 22. 9. 2009 15:32)

Já v plánu chodit mám i když kulečník pro mě není prioritou číslo 1 (jako možná pro některé ostatní). Přes léto byla jiná zábava a teď po prázdninách bych se rád na cca. 5/10 turnajích ukázal.

Ondřej

Přidán dovětek

(Daniel, 15. 9. 2009 18:14)

Snad mě chápete.. nečekám, že takhle donutím lidi chodit na turnaj. Nikoho ani nutit nehodlám. Vlastně tím říkám, že členství v PB má mít nějaký smysl a nějakou hodnotu.

Nevěřím, že by to někdo vnímal na závadu. Každý, i nečlen, je VŘELE vítán na jakémkoliv turnaji.

Vyprseni lhuty

(Daniel, 12. 9. 2009 17:17)

Zbyva deset dni a nekteri se nevyjadrili .. pokud se jedna o cleny, kteri chodi pravidelne na turnaje, je to samozrejme bez problemu .. vy ostatni prosim o vyjadreni.

Daniel

(Martine, 27. 8. 2009 13:40)

Zvysit moralku u lidi, kteri na turnaje chodi, neni nutne .. ja sice vim, ze jsi z poslednich 20 turnaju byl jen 7x .. na druhou stranu chapu, ze je leto.

Prispevek byl cilen na lidi, co k nam nechodi.. jak uz jsem psal, pripravil jsem si omluvu pro to, abych je mohl odstranit z hracskeho seznamu. Protoze.. uprimne .. nechce se mi je obvolavat a doprosovat se, aby chodili. A pokud si tohoto prispevku vic jak mesic nevsimnou, pak je to cira demonstrace toho, ze o PB nemaji zajem.

Klidne si muzou prijit na turnaj, kdy chteji.. ale nevidim jediny duvod, abych pro ne delal nejake statistiky a udrzoval jim hracske profily.

Mimochodem najdou se takovi, jako treba Ruda, kteri mi rekli, ze proste v lete chodit nemuzou, ba ani na podzim, ze nebudou mit cas.. ale ze chteji byt cleny a zacnou chodit v zime nebo na zacatku roku .. takze tady ze me nedelejte nejakeho autoritare, prosim :-).

Bekovkovi

(Martin R., 27. 8. 2009 1:10)

OK, beru, že ses snažil zvýšit morálku. Upřímně řečeno přes léto se asi pokles účasti dal čekat, tak se kvůli tomu neRmuť. Na podzim bych čekal zase zlepšení. Možná se mi taky podaří přesvědčit Honzu K2, že je jeho morální povinností se připojit k PB a hrát častěji na turnajích.

Simone

(Daniel, 26. 8. 2009 10:54)

Martin nezarmoutil.

DELETE

(Simona, 26. 8. 2009 10:00)

Danovi: Martin bude vzdy rmoutiti.
Martinovi: :-) Hezky prispevek, Martine, hezky.

Martine

(Daniel, 26. 8. 2009 1:50)

Neclenum ani nikomu jinemu na turnaj samozrejme nemam v planu zakazovat chodit, to by bylo nerozumne a nevidim v tom zadny smysl.

Avsak me velice zarmoutila situace, kdy jsme na turnaji byli v peti. V herne na Sogaardu pozivame vysadniho postaveni, kdy dostavame 10% slevu na nase turnaje od majitele.

Cely tento paclanek je jen zoufaly pokus produdit clenovske uvedomneni ze spanku a samozrejme take ospravedlneni do budoucna k zruseni profilu lidem, ktere jsem uz mesice nevidel.. resp., chtel jsem jim dat sanci se vyjadrit, nez jim svevolne smazu profil.

Parta Billiard nestoji na nejakych ultimatech nebo zakonitostech, ktere nelze obchazet ...kdyz nekdo rekne, ze chce byt clenem a bude chodit na turnaje, kdyz mu to bude vychazet, je to v pohode - i kdyby to nebylo 5 z 10.

Napsal jsem tento clanek, aby se tu kazdy pred ostatnimi vyjadril, jestli ma zajem byt clenem PB, potazmo jestli to pro nej neco vlastne vubec znamena...

Má to cenu?

(Martin R., 26. 8. 2009 0:18)

Milý mistře šéfe Dane! Má takové ultimátum cenu? Já budu chodit jak se mi to bude hodit. Víc ti slíbit nemohu. Pokud mě za to vyrazíš z PB, bude mě to hluboce mrzet, do zrcadla se nebudu moci podívat, budu chodit kanálem nejen o víkendech a nebudu do smrti nosit žádnou pokrývku hlavy.
Co je ale podstatné: Na mé účasti na turnajích to nic nezmění. (Pokud tedy nezakážeš ne-členům vstup do turnaje.)

P.S. Teď snad začnu zase chodit trochu pravidelněji.

Reset ?

(Daniel, 25. 8. 2009 17:37)

Pokud resetem myslis neco jineho, nez reset, pak ok .. :-)

já se

(Pavel M., 25. 8. 2009 15:04)

budu zúčastnovat snookeru, neelnich turnaju jen obcas z důvodu brzkeho zacatku, ktery pro mne neni vyhodny. snooker si ale zahraju, doufam, kazde kolo.

Sliby chyby:-)

(Simona, 25. 8. 2009 14:28)

Ja tady nikomu nic slibovat nebudu. Rikam: budu hrat snooker a obcas mozna nedelni turnaj. A kdyby ne (coz se muze stat vnejsimi okolnostmi), tak reset.
Prijdu - dobre, neprijdu - prislo neco lepsiho. :-)

Já chodit budu

(Honza K., 25. 8. 2009 11:28)

snad slibem nezarmoutím :-)

ehm

(kubajs, 24. 8. 2009 15:05)

budu chodit a vyhraju celou serii a udelam novy rekord... maybe triple

Jirko P.

(Daniel, 23. 8. 2009 17:28)

Mas pravdu, klidne muzes chodit na turnaje i jako neclen Party Billiard. Jen se ochudis o statistiky, hracsky profil a pripadne pohary.

S tou praci mas me plne pochopeni.

Nechám to osudu:-)

(Jirka P., 22. 8. 2009 22:59)

Nevim jak to semnou bude vypadat s docházkou.V mé současné práci máme každý měsíc jiné rozpisy.Přes léto jsem vůbec nechodil na turnaje,protože si chci užít hezký počasí a nechci být zavřenej už od 5 v herně ve který se ani pořádně nedá hrát protože sluníčko svítí do obličeje.
Začnu chodit od října a kvůli práci cca tak 4krát za sérii.
Jestli budu dál členem party billiard nepovažuju za zásadní jelikož i tak můžu hrát na turnaji.

Smysl prispevku

(Daniel, 22. 8. 2009 17:22)

Ze lidi, kteri na nas uz delsi dobu hazou bobek, budou korektnim zpusobem odejiti.. a taky je to na nejakou dobu prvni prispevek na uvodni strance.

Snad uz chapes.

Ještě to s Váma chvíli vydržím

(Stanley, 22. 8. 2009 15:48)

Sice moc nechápu smysl tohoto příspěvku, protože bude pravděpodobně většinou PB ignorován – ne každý má přeposílání výsledků, ne každý má čas sledovat tyto stránky, jsou taky lidé, kteří mají svůj vlastní život a nemají čas se vybavovat v kdejaké internetové diskuzi, atd.

Jak vidíte, já k ním nepatřím, tak tedy přislibuji svoji účast v další poolové sérii.

Zůstávám

(Honza L, 22. 8. 2009 11:42)

V pravdě jen kvůli snookeru, na poolových turnajích se asi moc často ukazovat nebudu.

beze změny...

(Daniel, 22. 8. 2009 11:04)

Budu na každém turnaji. Začínám plnit slib na 71. turnaji .. bude to má 71. účast :-)