Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. kolo - Havl. Brod B - Staré Ransko (A-tým)

9. 9. 2009

5. kolo: Havl. Brod B -  Staré Ransko 5:0 (4:0)

 

Sestava:

 

                                     Josef Žák

Tomáš Málek                Michal Janáček                        Pavel Novosad

                                    Roman Brychnáč

Martin Říha            Jan Ročárek  Michal Ročárek         Ondra Mišinger

(Luboš Ondráček)                                                        (Radek Nepovím)

                Jirka Janáček                                  Petr Machovec

  

 


 Úvod utkání byl vyrovnaný a oboustrnně bez chyb. Do první šance se dostali domácí, když Michal Janáček blokoval střelu domácího útočníka a tečovaný míč skončil na našem břevně a odrazil se k dalšímu brodskému hráči. Ten však s nečekanou šancí naložil bídně a míč poslal vysoko nad odkrytou branku. POté jsme se do brankové příležitosti dostali i my, ale skóre se také neměnilo. Vyrovnaný stav i hra platily až do 20. minuty, pak ale domácí během 10 minut rozhodli o vývoji celého utkání a v krátkém sledu nastříleli 3 branky. Nelze říci, že bychom dělali nějaké individuální chyby, ale domácí byli lepší ve všech herních činnostech a ukázali, že jsou právem lídry letošního ročníku. Do přestávky pak přidali ještě jeden gól a uzavřeli poločasový účet na stavu 4:0.

V průběhu druhého poločasu domácí kontrolovali hru a hrál se zase vyrovnaný fotbal. I přes velkou snahu a několik dobrých příležitostí se nám ale branku vstřelit nepodařilo. Naopak ke konci utkání domácí ještě zvýšili náskok na hrozivých 5:0. Vítězství domácích bylo zasloužené, nutno ale říct, že vzhledem k předvedené hře a výkonu našeho mužstva je tento výsledek krutý a utkání by slušel výsledek s příznivějším skóre. Díky všem hráčům, kteří si narychlo přeorganizovali svůj víkendový program, protože utkání bylo původně plánováno na neděli. Také díky Radkovi N. za pomoc.

 

Za kolektiv hráčů Pavel N.

 

(omlouvám se za případné neobjektivní hodnocení, ale některé situace vypadají jinak z pozice hráče a diváka) 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pravda?

návštěvník,11. 9. 2009 13:57

na utkání jsem byl a myslím,že jste měli ještě docela kliku,neboť Brod neproměnil ještě spoustu dalších šancí.Ale zase je fakt,že letos bude asi marně hledat konkurenci,ma hodně silné mužstvo