Jdi na obsah Jdi na menu
 


Veselej optimista Pavel Slouka

 

Bydlím ve městě, které v roce 1420 založil Jan Žižka z Trocnova. Jmenuje se Tábor a leží v Jihočeském kraji.

Mám 3 sestřenice - Janu, Radku a Markétu a jednoho bratrance Marka.

Ve svém volném čase se věnuji především prostřednictvím klubů Naděje a KIM zdravotně postiženým lidem. Dále pak chovám své 2 andulky a starám se také o zahrádku u naší chaty a také chodím jednou do týdne plavat.

V současné době studuji 3. ročník střední školy, obor Veřejná správa. Po ukončení této školy bych chtěl studovat na vysoké škole speciální pedagogiku.

Zdravotně postiženým lidem se věnuji už 11 let. V roce 1997 jsme s pár lidmi založili,v rámci Asociace rodičů a přátel zdravotně postiženích dětí v České republice, Klub Naděje Tábor. Náš klub pořádá mnoho akcí, mimo jiné výlety a psychorehabilitační pobyty, kterých se osobně účastním. S Klubem Naděje jsem navštívil v roce 2006 také partnerské město Tábora Dole ve Francii. Konaly se v tomto malebném městečku sportovní hry zdravotně postižených lidí. V Klubu Naděje každou sobotu pravidelně chodím s celou mojí rodinou plavat.

Pomáhám při přípravě některých akcí (roznášení pozvánek, příprava oslavy k desetiletému výročí Klubu Naděje).

Od léta roku 2007 jsem členem klubu KIM Praha ("dále jen KIM"). S KIMem mě strašně moc baví jezdit na pobytové akce, ale nejen to, mám zde moc bezva milých a super kamarádů, na které se vždy moc těším. Zažíváme spolu hodně zajímavých dobrodružství.

V setkávání a aktivní činnosti se zdravotně postiženými lidmi vidím svůj smysl života! Nejsem na tom tak zdravotně špatně, abych druhým lidem nemohl pomáhat!

 

Pavlova fotogalerie:

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

PPP

(Veselej optimista Pavel Slouka, 2. 6. 2008 9:13)

Jo, jo s Tomem chodím každoročně Pochod Praha - Prčice, už teď se těším na příští ročník. Je to vždy velká zábava!

aktivní Pavel

(Tomáš Mareš, 30. 5. 2008 8:43)

hmm jsi aktivní občas až převrhel ale zapoměl jsi sem napsat ,že jsi i línej jak VEŠ- I do toho bazénu 300metrů musíte jezdit autem jako bys neměl nožičky hih

jo a zapoměls Na to ,že spolu chodíme pochod Praha-Prčice

Martinovo kulinářské umění

(Vášnivý gurmán Martin Trmota, 29. 5. 2008 23:11)

Ten báječný recept na ještě báječnější mňamku si už můžeš stáhnout v Aktualitách. Dobrou chuť a nezapomeň se s námi podělit o své chuťové dojmy.

Klub Naděje, KIM, cestování, hudba

(Vášnivý gurmán Martin Trmota, 29. 5. 2008 23:05)

Ahoj Pavle, to je moc dobře, že máš takový zájem pomáhat druhým lidem. Jsi bezva kamarád a, já myslím, že jsem dost kompetentní to o Tobě říci, pravý KIMák!