Jdi na obsah Jdi na menu

Duchové kolem nás

1. 9. 2006

Kontakt s duchy je vždy záležitost nebezpečná. Mnozí lidé se k takovým kontaktům dostanou náhodou, jiné pohání zvědavost, což je ten nejhorší ze všech možných důvodů. Existuji však duchovně velmi vyspělé bytosti, které pomáhají prostým lidem kontaktovat se se světem duchů, což prospívá jedné i druhé straně.

ObrazekDuchové kolem nás: 

Na duchy věří lidé od nepaměti. Podle této víry se každý živý tvor, ať je to člověk nebo zvíře (pes, kočka, kůň) uvědomují si vlastní identitu. Skládá se ze dvou rozdílných prvků: nehmotného ducha a hmotného těla.

Ke zjevování, nebo jinému projevu přítomností ducha, dochází hlavně tehdy, jestliže smrt nastala nepřirozeným způsobem – buď následkem nehody nebo zločinu.

Nastala-li smrt nepřirozeným způsobem, stává se potom duch součástí tohoto světa, zůstává vázán na místo odchodu ze života nebo na jeho blízké okolí a je nucen se tam zjevovat, případě dávat svou přítomnost najevo jiným způsobem. Vznikne tak psychosomatická zóna, ve které se lidé, ale i zvířata, necítí dobře.Další příčinnou přítomnosti ducha na tomto světe je to, že za života byl člověk příliš vázán na hmotné statky, k určitému místu, k určité osobě, trápilo ho svědomí apod. Znamením přítomnosti ducha je vždy prudký pokles teploty v daném místě.Jak duchům pomoci (vysvobodit)? Někdy pomůže upřímná modlitba, jindy je nutný zákrok kněze. Účinnou ochranou proti zlým duchům je odvaha. Ti totiž ze strachu člověka čerpají energii. Anglie a Skotsko jsou země s největším množstvím duchů na světě.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Obrazek

Ve dvacátém století vstoupili duchové do našeho života mnohem výrazněji než kdykoliv předtím. Neomezili se už pouze na staré hrady, zámky a ponurá místa, ale ozývají se z magnetofonů, počítačů, vstoupili do filmů a na televizní obrazovky.Duchy stále nebereme vážně a lidi, kteří jsou schopni je vidět či vnímat, považujeme i nadále za pacienty léčeben. Pouze v minulém století , tedy 20., století se do archivů světového spiritismu dostalo 460 235 překvapujících zpráv. Jsou velmi různorodé, ale díky nim lze duchy rozdělit do čtyř skupin: Duchy klepající, přírodní dočasné a nejpočetnější skupinu tvoří duchové mrtvých.

Jednotlivé skupiny:

1, Dočasní duchové: dvojníci vždy souvisejí se žijícími osobami. Vardegorové předcházejí originál v čase, což znamená, že se objevují na místě, kam člověk míní teprve přijít. Pravděpodobně jde o myšlenkovité útvary, jaké vznikají pod vlivem emocí a intenzivního plánovaní určité činnosti.

Doppelgangery lze spatřit v blízkosti skutečné osoby, přestože nebyl zaznamenám případ setkání dvojníka s originálem. Pokaždé jsou stejně oblečení, ale jejich vzhled a chování je vždy v rozporu s originálem.

2, Poltergeist: tedy klepající duch, je popsán velmi podrobně, přestože žádná koncepce neobjasňuje mechanismus jeho působení. Tito duchové dokáží zdemolovat celý dům nebo úřad. Jejich záhadná síla zřejmě působí prostřednictvím první čakry nějaké dospívající osoby.

Tento článek zcela potvrzuji. Já sama jsem se s Poltergeistem setkala. Tento jev ve mě vyvolal pocity, které mě zcela prostoupily a mnoho jsem pochopila. Jeho hrůzné počínání mě velmi vyděsilo, přesto jsem s ním bojovala a zvítězila. Dodnes ve mě zanechal nemilé vzpomínky. Pokud by jste chtěli vědět více z mé zkušenosti, napište mi mejlík a já Vám ráda o tom více napíši. A popřípadě napište zda jste něco podobného prožili.

3, Přírodní duchové: nazývání ve starém Řecku Daimoni, patřili ke čtyřem základním živlům - vodě, vzduchu, zemi a ohni. Mohou lidem velmi pomáhat. Byli nápomocni Sókratovi, Platónovi i Aristofanovi, kterému přinášeli nápady na nové komedie.

4, Nejsložitější je to s duchy lidí. Zde musíme vzít v úvahu pojem duše, kterou sice nikdo neviděl, ale i ve světě duchů musí být zachován logický běh události a jedinou substanci, ze které se může vytvořit duch, je ona. Duše má zřejmě určitý energetický potenciál, který ji umožňuje registrovat emoce a myšlenky jak negativní tak i pozitivní. Skladuje vlatní energii, která se aktivizuje ve chvíli ohrožení. Má zakódovanou délku života a "balíček informací" o předcházejících vtěleních.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jaja - Kontaktuji duchy i andele

8. 5. 2010 1:42

Komunikuji pomoci automat.pisma s mrtvymi a s andely..nijak me neublizuji,pomaham timto zpusobem lidem kolem sebe,verte,ze duchy a mimozemstana jsem opravdu

mela ve svem pokoji..pracuji taktez s kyvadlem.jaruskaa.v@seznam.cz

Eliska - Re: Kontaktuji duchy i andele

2. 1. 2013 0:39

A víš vůbec s kým komunikuješ? Je to nebezpečné, protože je to ďábel, kdo ti odpovídá. poslechni si zpověď člověka, který to taky dělal a který vše pochopil dříve, než ho to zabilo.
http://www.cojeposmrti.cz/audio-zpoved-byvaleho-jasnovidce-a-lecitele/
Zjevil se ti duch? Víš kdo to je?
http://www.cojeposmrti.cz/zjevil-se-mi-duch-kdo-to-je/

VLASTA - Re: Kontaktuji duchy i andele

26. 11. 2015 11:14

VELMI RADA BYCH SE S VAMI SETKALA A ZNALA SVOU BUDOUCNOST,JE TO MOŽNE

domčáá - bojím se

15. 6. 2010 21:06

ahoj prosím nemohl by mě nikdo pomoci jemi 15 let a dneska V 1:32 mě probudil hlasity štekot psa než sem se ohledl neco mě nehorázdě přitlačilo ke zdi a začal sem kolem sebe mávat a kopat prudce do skřině a nechtě sem ho taky párkrát trefil poté přišla mamka otvřela a rchle rostívitilo byla to spouš ale hned to zmize prosím muže my nikdo pomici prosím !!!!!! ????

Nikola Samrsová - Re: bojím se

26. 9. 2012 16:52

domčo dokázala bych ti pomoc kde bydlíš???

šárka - Re: Re: bojím se

14. 1. 2013 13:58

Nikolko, prosimtě, můžeš mi napsat...mám doma ducha a nevím co chce. Viděla jsem černý stín já a i kamarádka jak u mě byla. Nevím proč přišel za mnou a ani to co po mě chce. Děkuji (sarka.matulova@ptacek.cz

Eliska - Re: bojím se

2. 1. 2013 0:34

OSVĚDČENÁ METODA - Znám tuto ověřenou cestu která funguje. Znám několik lidí, kterým to pomohlo taky viděli mrtvé a dostávají se z toho. Nejdříve je potřeba poznat duchovní svět. Kdo vládne naší zemi a kdo stojí za silou zla a dobra. Pak už lze rozeznat jací to jsou duchové a jak na ně. Zkus to taky. http://www.cojeposmrti.cz/pomoc-jak-se-mam-branit-a-zbavit-se-duchu/ Existuje hodně rad jak vyhánět duchy ale pozor naprostá většina z nich je jen vyhánění duchů ďáblem. Potřebuješ ale opravdovou a trvalou pomoc. Prostuduj článek a když budeš chtít napiš na redakci redakce@znamenicasu.cz

Nikola Samrsová - Ne!!!

26. 9. 2012 16:48

já už od 4 let vidím mrtvé lidi a není to nic krásné ho vidíte je tak jak umřeli..
takže všem říkám NEVYVOLÁVEJ TE JE!!!!!!
není snadné jim pomoc aby mohly odejít :(

JacobEVANS - Duchové

29. 3. 2011 17:35

Ahoj lidi,četl jsem vaše kometáře chtěl jsem vám jen říct to,.že nikdy se nepokoušejte vyvolávat duchy,POKUD JE NEUMÍTE ODVOLAT ZPĚT.sám jsem si tím prošel,vím jaký to je.od té noci kdy jsem vyvolával duchy tak jsem měl hrůzostrašný pocit . Jednou jsem se v noci probudil a u mojí postele stála osoba nepopsatelně zohavená a koukala se na mě.stuhl jsem,znáte ten pocit,máte tzv. Mravence takové to divné brnění tak to jsem měl 1000x větší a měl jsem to po celém těle.nemoch jsem se doslova hýbat pak jsem tu osobu viděl odcházet.ráno jsem se koukl na internet a zjistil jsem že jsem měl tzv. Spánkovou paralízu.ten duch byl pry nabity negativni energii a chtěl vstoupit do mého těla nepřeju vám to zažít tak se tomu vyhněte.kdyby ste se mě na něco chtěli zeptat tak mi napište na mejlíka ( jakub-pernet@seznam.cz )budu rád kdyz mi něco napíšete dík.

devadeva - info

19. 11. 2010 20:41

http://www.veda.harekrsna.cz/encyklopedie/duchove_FAQ.htm

hehsa - bojim bojim

3. 10. 2010 12:38

bojim sa vyvolat ducha ale chci to zkusit ale navim co me ceka prosim poradte

katka - áááááááááááááá......ch jo

15. 5. 2010 13:17

ráda bych chtěla vidět nejakého hodného ducha........<3

Tomáš - Potřebuju poradit.

2. 5. 2010 2:37

Ahoj potřeboval bych poradit. Ale raději soukromě jestly by to bylo možné. Je to vážné a nechci to rozebírat veřejně. Sensmen@email.cz

Jindříí - Já osobně...

17. 5. 2009 8:00

Milá vlastnice tohoto blogu. Já osobně věřím na duchy. Kdykoliv jsem sama v jedné místnosti mám strach. Bojím se že je někde na blízku duch. Jsem strašpytel ale přitom mám strach spíše z nadpřírozených vecí.

katka - prosbička

6. 5. 2009 18:06

Ahoj mohla by jsi mi prosím poradit jak zjistím jestli na mě není napojený nějaký duch? odepis prosím na strakova11@seznam.cz

leona grnová - duch

20. 2. 2009 13:33

včera mi semi zničeho nic vipla televize a dnes sem si hrala papouškem hračkou arou a gdiš chtel aby sem mu sapívala a on si pustil svojí hdbu a pak a ak začel pištet a řvát apřestal a po6 vteřinách a 6 fteřinach tak ahoj

Kachna - Lapač snů

10. 2. 2009 20:18

Doma v obýváku mám vlastnoručně udělan lapač snů.Jednu když jsem byla sama doma,byli zavřené dveře od balkonu,dokonce i okna byli zavřené a peříčka se najednou začaly hýbat,jako by foukal vítr.Ale jakto,všechno byla zavřené a ja byla doma sama.....Mám se bát???Nebo to mám necha být,když mě to nijak neotravuje...

Andílek - Prosba

6. 1. 2009 15:06

Ahoj mohla by jsi mi prosím poradit jak zjistím jestli na mě není napojený nějaký duch? Nejedna věštkyně mi řekla že je ale jak si to ověřit a hlavně jak se ho zbavit? Prosím napiš mi na andilek1980@email.cz

aja - tu tu ut

29. 12. 2008 19:53

je to moc moc moc heske tadi

Lukáš - Pomoc existuje pro vás pro všechny

11. 12. 2008 21:10

Není to laciný kec, tyhle věci opravdu fungují a to bezchybně. Jsou drahé ale zato spolehlivé, všechny umí odrušit každou nežádoucí energii, záleží co si vyberete. Existují i lidé, kteří za poplatek zapůjčují některé z těchto materiálů. Koukněte zde :

http://www.tachyon.webzdarma.cz/vyrobky/04_sun-m.htm
http://www.tachyon.webzdarma.cz/vyrobky/01_tsd.htm