Jdi na obsah Jdi na menu

Mistrovské soutěže

Příspěvky

MČR MUŽŮ A ŽEN NA DRÁZE 2015 - úspěšné vystoupení Aleny Symerské

Dne 27. a 28. června 2015 se na atletickém stadionu v Plzni Skvrňanech konalo Mistrovství České republiky. Naše barvy hájili Jiří Homoláč, Filip Klvaňa a Alena Symerská.

 
Celý příspěvek

Alča útočí na "placku"

Alena Symerská bude po týdnu opět útočit na zisk medaile z velké akce. Alča postoupila na mistrovství ČR dospělých v Plzni do nedělního finále v běhu na 400 m. V rozběhu opět kontrolovala postup do finále prvním místem ve třetím rozběhu s časem 56,96.

 
Celý příspěvek

Mistrovství ČR dorostenců a juniorů

20. - 21. 6. 2015 se na nově zrekonstruovaném stadionu ve Vítkovicích konal takzvaný "GIGANT", čili Mistrovství ČR dorostenců a dorostenek, juniorů a juniorek. Na této mistrovské soutěži reprezentovali náš klub Alena Symerská, Dominik Sokola, Michaela Procházková a Vojtěch Březka. 

 
Celý příspěvek

Mistrovství Moravy a Slezska v Třinci

V neděli 7. 6. 2015 se za krásného slunného dne v Třinci konalo mistrovství Moravy a Slezska v kategoriích dorosteneckých, juniorských a dospělých. Těchto závodů se účastnilo také šest závodníků a závodnic z Atletického klubu Kroměříž.

 
Celý příspěvek

Velmi úspěšné mistrovství ČR dorostu a juniorů!

Velmi úspěšné mistrovství ČR  dorosteneckých a juniorských kategorií absolvovali mladí atleti AK Kroměříž poslední červnový víkend v Třinci. Nominaci na mistrovství si po sérii závodů v květnu a červnu vybojovali junior Dominik Sokola v hodu oštěpem, juniorky Alena Symerská v běhu na 400m, Martina Sedláčková v běhu na 400m př. a dorostenec Vít Krejčí v běhu na 800 m.

 
Celý příspěvek

Na Mistrovství Moravy a Slezka v hale jsme získali 8 medailí. Pírek, Muchová a Šutová jsou mistry Moravy

V sobotu proběhlo již tradičně v bratislavské hale Elán Mistrovství Moravy a Slezska v halové atletice. Naši atleti a atletky na něm získali celkem 8 medailí, z toho 3 zlaté, 4 stříbrné a jednu bronzovou. Mistrovské tituly získali Milan Pírek, Zuzana Muchová a Eva Šutová, které se zároveň podařilo nasbírat kompletní sadu medailí, čímž byla z našich závodníků nejúspěšnější.  

 
Celý příspěvek

Eva Šutová a Zuzana Muchová úspěšně zahájily letošní halovou sezónu

Halovou atletickou sezónu zahajují již tradičně atleti vysokoškoláci Akademickým mistrovstvím České republiky. Letošní A-MČR se konalo 7.1.2014 v Praze v přetlakové hale na Strahově. Z atletů kroměřížského atletického klubu na tomto mistrovství startovaly atletky Eva Šutová reprezentující vysokou školu EPI Kroměříž a Zuzana Muchová z vysoké školy VŠB-TU Ostrava.

 
Celý příspěvek

Blaha a Delingerová mistry Moravy v běhu do vrchu

V sobotu 27.července se uskutečnil 28.ročník Běhu na Lysou horu, který byl zároveň Mistrovstvím Moravy a Slezska v běhu do vrchu. V tomto obtížném závodě s převýšením 704 nadmořských metrů a v doslova tropickém počasí nás výborně reprezentovala hned trojice běžců Tomáš Blaha, Ondřej Horák a Marie Delingerová.

 
Celý příspěvek

Dominik Sokola mistrem ČR dorostu v oštěpu a bronzový v trojskoku

Na Mistrovství ČR juniorů a dorostu (tzv.gigantu), které se uskutečnilo ve dnech 22. a 23. června v Jablonci nad Nisou, dosáhl velkého úspěchu náš dorostenec Dominik Sokola, který se stal v novém klubovém rekordu mistrem ČR v oštěpu. Svěřenec Oty Šedého k tomu navíc přidal ještě bronz v trojskoku. Dařilo se i ostatním třem našim mladým atletům.

 
Celý příspěvek

Akademické MČR - Fejfar a Muchová mistry, Šutová dvakrát stříbrná

Ve dnech 12. a 13.června se v Praze konaly České akademické hry (Akademické mistrovství ČR), na kterém své školy dobře reprezentovali naši atleti. Mistry se stali Ondřej Fejfar na 5000m a Zuzana Muchová na 100m př., když znovu v krátké době překonala klubový rekord. Dvě stříbra, z krátkých překážek a z trojskoku, si veze i Eva Šutová.  

 
Celý příspěvek