Jdi na obsah Jdi na menu

Druhá liga žen

Příspěvky

3. kolo 2. ligy žen

V sobotu 13. 6. 2015 se za horkého a slunného počasí konala opět v Uherském Hradišti II. liga žen. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Druhá liga žen

2. kolo II. ligy žen

Poslední květnový víkend se v Uherském Hradišti konalo 2. kolo II. ligy žen. No toto kolo jsme vyrazili ve skromné sestavě pouze se sedmi závodnicemi. Opět se ukázalo, že i tento počet stačí na dobré umístění a kvalitní bodový zisk. 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Druhá liga žen

1. kolo II. ligy žen

V sobotu 16. 5. 2015 jsme uzavřeli první kola soutěží družstev, do kterých jsme se letos přihlásili, a to soutěží žen. Závody se konaly ve Vyškově a slunečné počasí přálo závodníkům. V této kategorii mohou startovat ženy a dívky od kategorie starších žákyň, tedy od ročníku narození 2001.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Druhá liga žen

3.kolo II.ligy žen ozdobila Eva Šutová novým klubovým rekordem v trojskoku

V sobotu 29.6. se ve Vyškově konalo 3. kolo II.ligy žen, v němž naše atletky obsadili opět 3. místo a stejné umístění jim připadá v průběžném součtu po třech dosud uskutečněných kolech. Třetí kolo ozdobila novým klubovým rekordem v trojskoku Eva Šutová, která jeho hranici posunula na 11,55m.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Druhá liga žen

2.kolo II.ligy žen - v kole plném osobních rekordů obsadily ženy opět 3.místo

V sobotu 1. června se ve Vyškově uskutečnilo 2.kolo II. ligy žen, skupiny F. Naše  družstvo vedené Petrem Osinou v něm obsadilo opět 3. místo, přičemž dosáhlo lepšího, 72 bodového bodového zisku, než v předešlém kole (59,5). Toto kolo bylo charakteristické překonáváním osobních rekordů (podrobněji viz. příloha Zpravodaj)

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Druhá liga žen

Ženy obsadily na úvod II.ligy třetí místo

V sobotu 18. května se v Uherském Hradišti uskutečnilo 1.kolo II. ligy žen, skupiny F. Naše  družstvo vedené Petrem Osinou v něm obsadilo 3. místo, přičemž dosáhlo bodového zisku 59,5 bodu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Druhá liga žen | Fotografie: 1.kolo II.ligy žen 2013

Ženy obsadily v baráži o I. ligu 7. místo

V neděli 9. září proběhla v Třinci baráž o I. ligu žen. Ženy AK Kroměříž do ní postoupily z druhého místa II. ligy skupiny D. Z celkového počtu deseti družstev nakonec to naše mladé družstvo obsadilo solidní 7. místo, se ziskem 69 bodů.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Druhá liga žen | Fotografie: Baráž o I.ligu žen

Zpravodaj - II. liga ženy

Uvnitř naleznete aktualizovaný Zpravodaj "II. liga žen", v němž se můžete dovědět, jakže si vede družstvo našich žen ve II. lize. Zpracoval Ota Šedý

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Druhá liga žen | Fotografie: 3. kolo II.ligy žen

Ženy zopakovaly ve druhém kole 2. místo, Muchová opět v novém klubovém rekodu

V sobotu 2. června se ve Vyškově konalo již 2.kolo II. ligy žen, skupiny D2. Naše mladé družstvo vedené Petrem Osinou zopakovalo 2. místo z Uh. Hradiště, přičemž dosáhlo i většího bodového zisku. Jeho lídrem byla znovu Zuzana Muchová, která tentokrát překonala klubový rekord v nejkratším sprintu.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Druhá liga žen

Ženy ve 4.kole I. ligy sedmé, Muchová v novém klubovém rekordu na 100m překážek

V sobotu 27. srpna se v Hodoníně konalo 4. kolo I. ligy mužů a žen. Naše družstvo žen i přes bojovný výkon obsadilo 7. místo, což mu bohužel nestačilo k odpoutání se od poslední příčky, která znamená sestup do II. ligy.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Druhá liga žen