Jdi na obsah Jdi na menu
 


Obrazek„Tahle remíze je pro nás obrovské zklamání. Bohužel se ale nedá nic dělat. Kladno nám nečekaně uteklo na šest bodů, ale ve hře jich je ještě dalších třicet. Budeme se rvát o každý z nich!“ Nevzdává nic kormidelník žižkovských, Zdeněk Ščasný.

Žižkov v letošní sezóně ještě ani jednou nevyhrál na hřištích soupeřů, v zápase s Bohemians k tomu měl však ideální příležitost. Zelenobílí si totiž pro domácí zápasy pronajímají žižkovský stadion a tak i když Viktoria byla oficiálně hostujícím týmem, hrála na svém stadionu.

Jeho trávník byl opět ve velice špatném stavu a podle toho se odvíjel průběh zápasu. Šancí bylo na obou stranách pomálu. Tu největší spálil v 55. minutě hostující Švancara, když postupoval úplně sám na Belaně, ten ho ovšem skvěle vychytal. „Chtěl jsem mu to dát mezi nohy, ale nevyšlo to. Měla to být branka,“ popisoval svůj záměr žižkovský "Mercedes" a dál si sypal popel na hlavu. „Beru to na sebe, kdybych tu šanci proměnil, tak vyhrajeme.“

To se mu však, stejně jako třem posledním soupeřům Bohemians, nepovedlo. Největší zásluhu na tom má brankář zelenobílých, Belaň. „Jsem za ty tři nuly po sobě velice rád, ale když kluci vpředu nic nevymyslí, mají cenu vždy jen jednoho bodu.“ Posteskl si po zápase nad špatnou produktivitou svého týmu hrdina utkání, který ve čtyřech jarních bojích inkasoval pouze jednou na hřišti Kladna.
Obrazek
Nejaktivnějším mužem zápasu byl bezpochyby hostující Richard Kalod, který do zápasu naskočil až ve druhém poločase. Během prvních patnácti minut svého pobytu na hřišti nabídl spoluhráčům hned dvě brankové příležitosti, ti však ani jednou jeho nabídky nevyužili. Také z tohoto důvodu Žižkovští letos na svém stadionu ze tří pokusů ještě nezvítězili a dál se topí v záchranářském pásmu. Bohemians na rozdíl od nich drží náskok na sestupovou příčku komfortních osmi bodů.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář