Jdi na obsah Jdi na menu
 


Holky, chcete být šťastné? Zkuste to se mnou. Značka: Zařídím!

p8260081.jpg

Tady nejde o žádnou fikci, smyšlený scénář, kterým bych chtěl sám sobě dělat reklamu. Je to příběh inspirovaný skutečnými událostmi.

Možná teď budu znít jako laciný televizní spot nabízející sám sebe jako Mr. Propera či hodinového manžela, jenže s ohlédnutím na mou dosavadní životní (čtěte vztahovou) zkušenost, se musím přiznat: jsem ideální chlap, co dívkám zajistí šťastnou budoucnost!

Stále vám to zní jako nesmysl, jako další smyšlený příběh z Valiho života? Místo prázdných slov budu raději argumentovat:

Důkaz číslo 1) Zuzka – kdo mě zná alespoň deset let, ví o čem a především o kom je řeč. Tahle sympatická bruneta byla moje velká láska, která se mnou prošla téměř celou střední školou. Rozešli jsme se krátce před maturitou.

Dnes? Zuzka se před několika týdny provdala za kamaráda svého bráchy.

Důkaz číslo 2) Maruška – jo Maruška. Prý o ní mluvím ze všech svých bývalých přítelkyň (klid, zas tolik jich nebylo) nejlépe. Je to asi tím, že jsem jí vždy považoval především za svou skvělou kamarádku. I díky tomu jsme spolu byli téměř dva roky.

Pár týdnů po rozchodu si Maruška našla přítele. O rok později si ho vzala a za dalších několik měsíců se jim narodil malý Vašík. Je šťastná, má sympatického manžela a krásného syna.

Důkaz číslo 3) Denisa – příběh, který sahá do úplných počátků mých „zkušeností“. Denisa byla první holka se kterou jsem se ve svém životě líbal. Bylo mi patnáct. Jí o pár měsíců více.  Bylo to na táboře a jak jinak než ve stylové dřevěné chatce obklíčené zvědavými kamarády.

Pár měsíců po návratu z tábora si Denisa našla kluka. Je s ním dodneška, mají dvě děti a plánují další.

Důkaz číslo 4) Kačka – Každý máme v životě první lásku. Jak už to zpíval Meky: Jedna láska je vždy prvá. Ta má se jmenovala Kačka, spolužačka ze základní školy. Už od třetí třídy na ní malý Ríša házel oči a v deváté třídě s ní několik měsíců chodil.

Teď je to pár dní, co jsem jí po letech potkal. Vlastně potkala ona mě, zaťukala mi na rameno, zeptala se, jestli jsem to já, a když jsme zjistili, že to já jsem, povídali jsme si a povídali a povídali. Představila mi svého nastávajícího, nechala mě sáhnout na lehce roztančené břicho a inspirovala k napsání tohoto příběhu.

Tak co holky, stačí vám to? Stal se ze mě profesionální zařizovač krásných životních osudů. Zkuste to se mnou. Musíte to ale myslet vážně a musíte chtít rodinu, jinak do toho nejdu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Co my?

(Setňour, 17. 3. 2015 8:17)

Nechodili jsme někdy spolu? Mam super život, skvělého chlapa a malou princeznu... ;)

Zajímavé čtení :)

(Iva, 25. 11. 2014 10:35)

"Jsem ideální chlap, co dívkám zajistí šťastnou budoucnost!" Zajímavá myšlenka, docela mě to pobavilo :) Otázka je, kdo ale na oplátku zařídí tu šťastnou budoucnost tobě...? :)

Zařiď mi to prosím :)

(Terez , 24. 7. 2013 21:18)

Ahoj Vali,
Tvůj příběh mne fakt odboural :D
Známe se z dětského tábora a neviděli jsem se asi 15 let (utíká to, ale nepřipouštím si to :)). Nikdy jsi do mě zamilovaný nebyl, asi proto se pořád vydávám tou špatnou cestou. Možná si byl zamilovaný do mojí mladší segry Kritýny, před měsícem se vdala a je nejvíc apokojená, že by díky Tobě?
Ráda bych to zkusila taky :))))
Vidina toho, že najdu konečně toho pravého, je lákavá víc než dost.
A co ti můžu přislibit já? To samé ... Všichni mojí ex jsou zamilovaný, otcové a nebo v očekávání :).
Budu na Tebe čekat :D
Terez