Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dukla doma s Libuší pouze remizovala

Rezerva pražské Dukly opět nepředvedla nijak přesvědčivý výkon a jen potvrdila, že v azylu na břevnovském hřišti se jí výsledkově nedaří. Hosté z Libuše měli v případě vítězství šanci vyhoupnout se na páté místo tabulky a tak přijeli s velkým odhodláním. To bylo především v prvním poločase na jejich hře znát.

Hned v páté minutě se do šance dostal hostující kapitán Pilík, ale jeho skákavá střela Ramse nezaskočila. Na druhé straně měl příležitost o dvě minuty později Kovář, ovšem hlavou po rohovém kopu trefil jen brankáře Šindelku. Poté již převzali iniciativu hosté, nejdříve nebezpečný Hruškův centr na poslední chvíli odvrátil domácí Jirásek, podobnou situace o pár minut později znovu domácí zachraňovali až na poslední chvíli, tentokrát Hanuščák za cenu rohového kopu a ve 30. minutě se řítil na Ramsovu branku opět aktivní Pilík, ale křižován Jiráskem nezakončil přesně. Poslední slovo prvního poločasu měli přeci jen domácí, jenže po centru Bohma Tenkl z dobré pozice poslal míč vysoko nad branku.
V druhé půli byla znát výrazná snaha domácích hráčů o vstřelení tížené první branky, která by jim dodala klid, jenže často zbytečně chybovali v rozehrávce a nebyli tak schopni dostat se na dostřel Šindelkovi branky. Hosté ovšem nedokázali na začátku druhé části využít ani jeden ze svých nebezpečných brejků a tak začala Dukla hrát aktivněji. Hostům ubíhajícím časem evidentně ubývaly síly a tak se dostávali stále více pod tlak. Jenže Šindelka byl k nepřekonání, k čemuž mu pomáhala především neschopnost v koncovce domácích hráčů. Když už se míč přeci jen dostal po krásné akci domácích za Šindelkova záda, tak rozhodčí odmával ofsajd. Poslední minuty se odehrávaly již pouze před brankou hostů, ale dnes prostě domácí střelci neměli den a tak se oba týmy rozešly smírně po bezbrankové remíze.
Jindřich Jirásek (Dukla Praha B): Škoda řady neproměněných šancí. Když neproměníme ani ty nejvyloženější, těžko můžeme vyhrávat.
Zdeněk Hruška (SFC Libuš): První poločas byl z naší strany dobrý, druhá půle již byla o něco horší, proto jsem s remízou spokojený. Dukla patří k nejlepším týmům této soutěže a dnes to byl pěkný zápas.

Dukla Praha B – SFC Libuš 0:0
ŽK: Böhm, Malý – P. Hruška Rozhodčí: Gotthard – Kotlár, Linx Diváků: 30
Dukla Praha B: Rams – Kovář, Mück, Jirásek, Hanuščák – Malý, Berger, Fitzel, Bittengel – Böhm, Tenkl (81. Erler). Trenér Jindřich Jirásek.
SFC Libuš: Šindelka – Tomšů, Šafránek, Čapek, Tožička (78. Králík) – Pilík (73. Dvořák), Fekete (57. Dlouhý), Nosek, Rajniš – Stratil, P. Hruška. Trenér Zdeněk Hruška.

13.10.2007 - Richard Valoušek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář