Jdi na obsah Jdi na menu
 


Radotín veze body z Vyšehradu

Domácí mladíci chtěli zopakovat poslední domácí vítězství nad Královicemi a potvrdit stoupající formu, s kterou potrápili minulý týden fotbalisty Dukly. Bohužel pro ně, i přes dobrý výkon, to dnes na body nestačilo. Na jejich hřiště totiž přijel takticky vyzrálý Radotín, který svého soupeře nepustil za celý zápas do žádné vyložené šance.

ObrazekHra se od prvních minut odehrávala spíše před pokutovým územím hostů, ale ti velice zodpovědně bránili a navíc neustále přecházeli do rychlých protiútoků. Na první šanci diváci čekali až do třicáté minuty, kdy se hosté udeřili také hned střelecky, ale rozhodčí již předtím avizoval hraní rukou. Co nevyšlo ve 30.minutě, vyplnilo se o čtvrt hodiny později. To se do vápna tlačil hostující Baroch, byl faulován Klímou, rozhodčí Berka neváhal a těsně před odchodem do šaten nabídl hostům velkou šanci. Ti ji také využili, když penaltu s přehledem proměnil Huráb.
Do druhého poločasu, stejně jako před čtrnácti dny, nastoupil domácí Ježdík, aby se pokusil o podobný obrat jako s Královicemi, ale ten se nekonal. Hosté stále spoléhali na svou bezchybnou defenzívu a domácí nechali hrát pouze daleko od své branky. Dlouhé minuty se na hřišti nedělo nic zajímavého, domácí se sice tlačili do vápna, ale tam na ně číhala připravená formace trenéra Matějky a tak mohl přijít trest na druhé straně. V 70. minutě si na trestný kop naběhl Toman, ale zblízka hlavou jen provětral rukavice připraveného Skácela. O šest minut později měli svou první šanci zápasu také domácí, ale Brodecký po Klímově rohu hlavičkoval vysoko nad. Dvě minuty před koncem měl tutovku Tomáš Kočí, když vystihl malou domů domácího obránce, ale na míč ideálně nedosáhl a odehrál ho pouObrazekze vedle Skácelovi branky. Rozuzlení tak přišlo až v nastaveném čase, kdy si za obranu domácích naběhl opět Kočí a s přehledem přehodil Skácela na 0:2. Až na úplný závěr zápasu si domácí fotbalisté schovali nejkrásnější okamžik, když se po rohovém kopu rozehraném nakrátko do míče parádně opřel Cherbi, ale míč mířící do šibenice bravurním zákrokem zlikvidoval Jungr. Zápas tak skončil pro domácí velkým zklamáním a již pátou porážkou v šestém zápase přeboru.
Zdeněk Matějka (Radotín): V dnešním zápase jsme neměli převahu, ale využili jsem šance, které jsme měli a proto si myslím, že je naše vítězství zasloužené. Byl to bojovný, důrazný zápas, z naší strany až obětavý a to také rozhodlo.
Radek Zenkl (Vyšehrad B): Opět se ukázal náš problém, jsme bezzubí v útoku. Dnes jsme sice opět svého soupeře tlačili a byli jsme lepším týmem, ale nevytvořili jsme si z našeho tlaku jedinou vážnější šanci a tak se nedá vyhrávat. Náš výkon byl ale dobrý, mrzí mě to.

Slavoj Vyšehrad B - Radotín 0:2 (0:1)
Branky: 44. Huráb, 90. Kočí ŽK: Cherbi, Klíma - Baroch, Strouhal Rozhodčí: Berka - Nykl, Gotthard Diváků: 90
Vyšehrad B: Skácel - Kyloušek, Klíma, Brodecký, H. Zinhasovič (46.Ježdík) - Homolka, Kubík, Mergl, Cherbi - Kotrč, Víšek. Trenér Radek Zenkl.
Radotín: Jungr - Bezděk, M. Petr, Toman, Tyburec (67. Brych) - Strouhal (85. Procházka), Huráb, Fitzel (11. Šimek), Kočí - Baroch, Dvořák. Trenér Zdeněk Matějka.

28.9.2008 - Richard Valoušek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář