Jdi na obsah Jdi na menu
 


Radotín selhal doma s Aritmou

Hráči Radotína se rozloučili s podzimní částí sezony s pořádnou ostudou. Nejen, že prohráli doma s Aritmou, týmem ze spodních pater tabulky, ale také nedokázali udržet emoce na uzdě. Po druhé brance hostů v 79. minutě byl vyloučen domácí brankář Eiselt za inzultaci rozhodčího, kdy ho lehce rukou trefil do obličeje. Poté ho spoluhráči museli dlouho uklidňovat a držet, aby se za rozhodčím nerozeběhl. Nakonec po něm vztekle hodil balon a po červené kartě se šel zchladit předčasně do sprch.

V tu chvíli selhala také pořadatelská služba, když jeden z příznivců domácí celku vnikl na hřiště a zblízka rozhodčímu řekl co si o jeho rozhodování myslí.
Pojďme ale pěkně popořadě. První minuty utkání byly velice svižné, jako by hráči chtěli zahřát hrstku přihlížejících diváků. Hrálo se nahoru dolů a na obou mužstvech bylo znát, že mají velkou chuť vyhrát. Domácí šance ovšem většinou končili před pokutovým územím hostů, nebo řadou rohových kopů z kterých si šance nedokázali vytvořit. To hosté byli o poznání nebezpečnější, především útočník Ondřej Rybka, jenže jeho dvě velmi slibné šance skončili v obou případech střelou nad brankou Eiselta. Když ani na druhé straně Pánek s Faloutem nevyužili své šance, šlo se do kabin za nerozhodného stavu.
Ten domácí hráči chtěli rychle změnit. S nástupem do druhé půle přišel jejich tlak, který ovšem nevedl k žádné vážnější šanci a naopak hosté hrozili z rychlým brejků. Jeden z nich v 70. minutě dokázal hostující Krejča využít a bylo to rázem 0:1. Domácí se z šoku ještě ani pořádně neoklepali a za dalších osm minut to bylo o dvě branky. K odraženému míči po rohovém kopu se dostal Brabec a nekompromisně poslal míč přesně k tyči. To neunesli domácí hráči a svůj vztek si šli vybít na pomezního rozhodčího. Vrcholem byl výstup brankáře Eiselta, který protesty ukončil šáhnutím do obličeje hlavního rozhodčího a nemohlo následovat nic jiného než červená karta. Poté se ho spoluhráči snažili uklidnit, ale marně, Eiselt vztekle hodil míč po rozhodčím a teprve poté odešel dobrovolně do šaten. Do branky si vlezl střídající Sokol, jinak útočník domácího celku a mohlo se hrát dál. Po zbytek zápasu si domácí vytvořili tlak, ovšem ten do konce zápasu již nic významného nepřinesl a tak si Aritma veze z Radotína naprosto zaslouženě všechny tři body.
Jan Stiblík (SC Radotín): Jediné co k tomu mohu říci, že jsem ohromně zklamaný. Jsem docela rád, že je konec podzimu.
Tomáš Kubr (Aritma): Kluci bojovali stejně jako minulý týden s Duklou. Dnes jsem k tomu přidali zodpovědnost v obraně a myslím si, že zaslouženě vyhráli, přesto, že to byl vyrovnaný zápas. Musím kluky pochválit.

SC Radotín – Aritma 0:2 (0:0)
Branky: 70. Krejča, 79. Brabec ŽK: Steiner – Weiss, Brabec, Krejča ČK: Eiselt (Radotín) Rozhodčí: Berka – Orálek, Handl Diváků: 20
SC Radotín: Eiselt – Klíma, M. Petr, Toman, Dvořák – Baroch (55. Sokol), Hřebeček, Huráb (90. Tyburec), Kočí – Pánek (65. Steiner), Falout. Trenér Jan Stiblík.
Aritma: Sedláček - Weiss, Kubr, Vacek, Brabec – L. Rybka, Krejča (90. Pivoňka), Opiela, Šibán – O. Rybka, Čurda (90. Lukeš). Trenér Tomáš Kubr.

10.11.2007 – Richard Valoušek 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář