Jdi na obsah Jdi na menu
 


VI. kolo Young Boys Jílové – Scarface AC 6:5

23. 10. 2008
 

Tak slibně se letošní sezóna pro náš tým vyvíjela. Z první tří kol jsme měli plný počet bodů a bezkonkurenčně nejlepší skóre, jenže následující tři zápasy naprosto podkopali naše postupové ambice a především naše sebevědomí.

 

V sobotní brzkém ránu jsme nastoupili k šestému kolu proti poslednímu týmu tabulky, který si pro nás přichystal pankráckou škváru a šest v branek v naší síti. Byl to asi nejpřekvapivější výsledek víkendových klání Hanspaulské ligy, jenže na to se historie ptát nebude. Nám se nepodařilo ukončit sérii dvou porážek v řadě a přidali jsme tak třetí. Nepomohly ani dvě trefy Martina se Salátem, ke kterým přispěl jednou také Rábí. Soupeř dokázal Kundemu v naší brance nasázet o branku víc a to znamenalo, že si o dalších bodech do tabulky můžeme nechat jen zdát.

V sestavě chyběl z důvodu klubových povinností Vali, z pracovních Gregi, dále Filip, Jeník s Kubou a Ruda. Špílmachr Sáma bohužel stačil přijet až na posledních deset minut a tak se náš tým musel postavit soupeři opět v horko těžko slepované sestavě, kdy se do branky postavil Kunde, který stále léčí zraněný kotník.

Kapitán týmu Scarface AC Žid k zápasu řekl: „Pokud nedáme do kupy obranu a nezačneme se scházet v lepší sestavě, tak snad nebudeme mít ani na tu osmou ligu. Bohužel se opět ukázalo to, že sobotní dopolední termíny jsou pro náš tým nešťastné, když po několikáté za sebou chyběla řada hráčů. Navíc nám nepřidalo ani škvárové hřiště, která nám prostě nesedí.“

 

Branky: Salát, Martin 2, Rábí

Sestava Scarface AC: Kunde – Žid, Martin – Rábí, Salát, Roman, Sáma(od 50. minuty)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

naštěstí nakonec 6:0 pro nás

(trapný brankář, 11. 11. 2008 17:31)

jou jou, žid je šéf týmu x náš boss