Jdi na obsah Jdi na menu
 


Přední Kopanina „zakopla” na Hájích

V prvním poločase hra odpovídala postavení týmů v tabulce. Hráči Kopaniny byli fotbalovější a hráli s mnohem větší chutí. Již v 6. minutě měl šanci po hrubce domácí obrany Buzek, ale střílel vedle. Tentýž hráč se ocitl v šanci ve 20. minutě, ale opět domácí svatyní minul. Za šest minut se již ale stav utkání měnil, to když domácí obrana trestuhodně nechala ve vápně volného kanonýra Strnadela a ten, po pohodlném zpracováním a tvrdé střele, dostal hosty do vedení. Domácí se v prvním poločase dostávali do šancí jen po standartních situacích a centrech ze stran, ale buď byli v koncovce málo důrazní, nebo hosty podržel brankář Pavelka.

Jestliže hosté byli v prvním poločase lepším týmem, tak v tom druhém jednoznačně vládli domácí. Jejich převaha vyústila ve vyrovnání již po deseti minutách druhého poločasu, když ve vápně fauloval Erber a nařízenou penaltu proměnil Bičaník, i když Pavelka směr jeho střely vystihl. Další šance ani jeden z týmu nevyužil, a tak se na další branku čekalo do 66. minuty. To se opět prosadil Bičaník, tentokrát hlavou. To ale hosté, kteří v posledních dvou zápasech nebodovali, nechtěli nechat jen tak, avšak ani Truhlář, ani Buzek své šance nevyužili a tak přišel trest. Tři minuty před koncem se trefil přesně k tyči domácí Brož a bylo jasné, že hosté odjedou s prázdnou.
Pavel Mejdr (Přední Kopanina): První poločas byl z naší strany dobrý, ale v druhé půli jsme nechali hrát domácí a dvěma individuálními chybami jsme je dostali do hry.
Petr Sýkora (FC Háje): První poločas byli hosté lepší, byli fotbalovější a vedení si zasloužili, ale do druhé půle jsme vstoupili s tím, že se jim nemůže nic stát, jenže naše druhé druhé poločasy, jak se již přesvědčilo několik jiných mužstev, jsou mnohem lepší než první. Hráli jsme agresivně, rychle a hlavně útočně. Jednoznačně zaslouženě jsme vyhráli. Musím poděkovat celému kolektivu.

FC Háje JM - Přední Kopanina 3:1 (0:1)
Branky: 55.z pen. a 66. Bičaník, 87. Brož - 26. Strnadel ŽK: Brož, Bičaník, Dub - Erber
Rozhodčí: Hrib - Klejna, Bujas Divák: 80
FC Háje Jížní Město: Tlustý - Hrůza, Hartman, Slabý - Brož - Pospíšil, Janoušek, Ostrihoň - Bičaník (89.Bubeník), Dub (73.Bitter), Jablonský (88.Neumann)
Přední Kopanina: Pavelka - Vyšata, Janda, Kopecký, Leubner – Erber (77.Skočdopole), Buzek, Kouble, Truhlář - Strnadel, Nedvěd

7.10.2006 – Richard Valoušek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář