Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jiří Allram – střelecká premiéra a hned hattrick

Dvacetiletý záložník střížkovské Bohemky Jiří Allram dal v sobotu Královicím tři branky a zaznamenal tak hattrick. Navíc to byly jeho první zásahy mezi muži. K tomu přidal asistenci u pátého gólu svého týmu a zařídil penaltu, kterou jeho spoluhráči využili k další brance. Výrazně tím pomohl svému týmu k jednoznačnému vítězství nad tápajícími Královicemi 8:0.

Jak se cítíš, dal jsi svou první branku v přeboru, ale to ti nestačilo a přidal jsi ještě další dvě. Dneska to byl moc dobrý zápas, všem se nám dařilo. Za ten hattrick jsem samozřejmě rád, ale je to prací celého mužstva.
Jak se ti vůbec hraje po trenérem, který má zkušenosti z mezinárodního fotbalu? Pan Novotný s námi opravdu velice dobře pracuje, hlavně my mladí hráči jdeme výkonnostně nahoru. Velkou úlohu zde hraje také Pavel Mráz, který vedle trenéra je takovou druhou vůdčí osobností. Všem nám moc pomáhá a na hřišti prodává své zkušenosti.
Takže se zdá, že váš tým, nejen na hřišti, začíná dobře šlapat. Myslím si, že naše hra šla v posledních zápasech nahoru, začíná se nám dařit a konečně jsem to potvrdili i střelecky. V týmu se dobře a poctivě pracuje a to se odráží v zápasech.
Proč jsi se přesunul chvilku po vstřeleném hattricku ze střední zálohy na stopera? Abych řekl pravdu tak opravdu nevím.
Nikdy jsi na tomto postu nehrál? Hrál jsem již různé posty, ale střední obránce mezi nimi nikdy nebyl, takže pro mě samotného bylo překvapení, že mě tam trenér poslal na poslední minuty hrát.
Možná chtěl, abyste jsi se trošku zklidnil a nevystřílel si veškerý střelecký prach. I to je možné, každopádně doufám, že to nebyly letos mé první a zároveň poslední branky.

12.4.2007 - Richard Valoušek 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář