Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

NOVINKY 2017

 

 

 

 

 

25.12.2017 Malí kluci už jsou skoro velcí

Naše štěňátka už mají přes tři týdny. Už jsou z nich pejskové každým coulem. Začínají poznávat svět, hrát si spolu i se mnou a kromě mlíčka už si dají občas i trošku tvarohu nebo rozmáčených granulek. A protože kluci ví, jak důležitá je péče o pleť od útlého věku, všechen zbylý tvaroh končí rovnoměrně natřený na tlamičkách a hlavičkách a občas taky zádíčkách. Prostě půlka misky vyživuje bříško, druhá půlka v podobě pleťové masky pleť :)

 

strkluci.jpg

Porty, Princ a Percy - 3,5 týdne

 

 

 

25.12.2017 Slaví naše dárečky

Dnes slaví narozeniny naše "dárečkové" vrhy "E" a "I". Všechno nejlepší Edíku, Enidko a Isabelko! Hodně zdravíčka, samé psí radosti a spoustu dalších spokojených let ve vašich rodinách!

 

 

 

24.12.2017 Veselé Vánoce

vpranistr.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17.12.2017 Rubi slaví

Náš předvánoční jedináček Cherubín Krásný motýl dnes oslavil své šesté narozeniny. Všechno nejlepší Rubínku, hlavně hodně zdravíčka a elánu i pro spoustu dalších let!

 

rubi6.jpg

Rubi slaví podle svého gusta - na agility parkuru :)

 

 

 

16.12.2017 Rozloučení s výstavní sezónou 2017

Minulý týden jsme s Olinkou zakončily letošní výstavní sezónu a když jsem se ohlédla zpátky, zjistila jsem, že je plná fantastických úspěchů a velkých vítězství.
V lednu 2017 Olinka zahájila svoji výstavní kariéru ve třídě dorostu, společně jsme prošly kategorií mladých psů a od srpna se začala prezentovat v "dospěláckých" výstavních kategoriích.

Za letošní rok získala Olinka Krásný motýl tituly:

Český junioršampion
Klubový junioršampion
Klubový šampion (splněny podmínky)
2x BOJ
2x BOS
2x BOB
BIS 2.místo
CACIB
Res.CACIB
Vítěz klubové jubilejní výstavy (z 50 papillonů!!!!)
2x Best Bitch
3x CAJC
9x CAC

Zahájila plnění podmínek pro získání titulů:
Český šampion
Slovenský šampion
Polský šampion
... k získání těchto národních šampionátů jí chybí z každé země pouze jeden poslední titul CAC!

Olinka byla hodnocena rozhodčími z ČR, Polska, Maďarska, Malajsie, Lotyšska, Chorvatska, Itálie, Nizozemí a převážně od zahraničních rozhodčích dostává nádherné posudky, plné superlativů a chvály. Je hodnocena jako elegantní, ušlechtilá, krásná fena a vždy bývá vyzdvižen její "beautiful flying movement".

Díky všem, kteří Olince v průběhu celého roku fandili a blahopřáli k jejím úspěchům! Děkuji všem rozhodčím, kteří ji v průběhu roku ohodnotili a věnovali jí svou chválu i objektivní postřehy! Moc děkuji všem, kteří mi umožnili se dostat na výstavy, na které už jsem si netroufla dojet sama a všem, kteří nám dělali příjemnou společnost při čekání u výstavního kruhu anebo na cestách! Doufám, že se všichni potkáme zase v roce 2018! Snad mi osud odpustí, když nebudu vůbec skromná a budu tak trochu doufat, že výstavní sezóna 2018 bude alespoň tak úspěšná, jako byla ta letošní :)

 

str.jpg

 

str1.jpg

 

 

 

 

16.12.2017 Kluci mají dva týdny

Naši kluci štěněčí už jsou dva týdny na světě! Všichni tři už koukají, zatím tedy trošku udiveně, kolik je tady divných věcí, které oni vůbec nepotřebujou. Jediné důležité je pořád mamka Isa. Na cestě za mlíčkem už provádějí různé akrobatické kousky, snaží se nadzvednout na vratkých nožičkách a občas už se i zamyslí nad tím, že by se možná dalo kousnout bráchu (teda až narostou zoubky :) ). A vůbec se nás snaží pomalu připravit na to, že nepotrvá dlouho a bude s nima veselo :) Pár nových fotek je zase po týdnu na rajčeti.

 

str.jpg

Kluci, 2 týdny

 

 

 

 

10.12.2017 Mezinárodní výstava psů Nitra

Zakončit letošní výstavní sezonu jsme s Olinkou zajely na Slovensko, kde se v Nitře konala mezinárodní výstava psů. Oli si od polského rozhodčího, pana Rafala Firsta, odvezla krásný posudek a hodnocení výborná 1, CAC, res.CACIB. Tomu říkám třešnička na závěr :)

 

nitrastr.jpg

Olinka Krásný motýl - výborná 1, CAC, res.CACIB

 

 

 

 

7.12.2017 Kluci už mají týden

Naše štěňátka rostou rychlostí blesku :) Už oslavila první týden života a všichni kluci minimálně zdvojnásobili svoji porodní hmotnost. Zatím tráví celé dny spinkáním a baštěním mlíčka, ze spánku si protahují svoje upracované nožičky, spokojeně si pomlaskávají a já se moc těším na každý další pokrok, který mají naši malí před sebou. Nové fotky jsou v jejich galerii.

 

str.jpg

Princ, Percy a Portík - 1 týden

 

 

 

30.11.2017 Konečně, konečně jsou tu!!!

Takhle dlouhých 64 dní už jsem dlouho nezažila :) Ale po nekonečném čekání to přece jen přišlo a ve čtvrtek v noci se narodili tři krásní, silní, malí mušketýři. A aby taky ne, když jejich dědečkem je udatný D'Artagnan :) Všichni kluci pěkně papají a přibývají na váze a já se na ně nemůžu vynadívat. Spokojená maminka Isa se jako vždy vzorně stará a svoji důležitou roli si náležitě užívá. Fotky našich malých si můžete prohlédnout zde.

 

 

str.jpg

str2.jpg

Porthos, Princ a Percival Krásný motýl

 

 

 

28.11.2017 Vyšetření

Dnes jsem s Olinkou vyrazila do Bohumína, kde byla na klinice AB Vet vyšetřena MVDr.Martinem Novákem na luxaci patelly. A výsledek je nejlepší, jaký mohl být - Olinka Krásný motýl je LP 0/0!!!

 

 

 

15.11.2017 Nina slaví

Dnes oslavila Nina Krásný motýl své druhé narozeniny. Přejeme jí všechno nejlepší, hodně zdravíčka a toho, co má nejraději, to znamená hodně lítání, skání, běhání, řádění, aportování a pak spokojené odpočívání v kruhu své skvělé rodiny.

 

 

nina11.jpg

Nina Krásný motýl a její životní krédo :)

 

 

 

5.11.2017 MVP Praha

Mezinárodní výstava psů v Pražských Letňanech proběhla jako vždy s hojnou mezinárodní účastí jak mezi vystavovateli tak posuzovateli. Rozhodčím pro papillony byl tentokrát pan Weng Chan Woh z Malajsie a v kruhu se mu předvedlo 35 papillonů z ČR, Německa, Ruska i Polska. Na výstavu jsem se moc těšila a byla jsem opravdu zvědavá na názor pana rozhodčího, který se každému předvedenému psu věnoval velmi důkladně a pečlivě. Olinka Krásný motýl se předvedla ve třídě otevřené, ze které si odnesla krásný posudek a nebyla jí vytčena jediná chybička. A nejen to, Olinka opět dokázala, co v ní je - obrovské charisma, šarm a srdíčko bojovníka. Vidět Olinku, jak pluje kruhem je i pro mě vždy velký zážitek a tentokrát byl korunován dalším z fantastických úspěchů. Olinka Krásný motýl byla ohodnocena jako výborná 1, CAC, CAC ČMKU, CACIB A BOS!!!

 

 

str-mvp-praha.jpg

BOB - Nightfire's Burn To Win (nádherný německý pes ruské majitelky)

BOS - Olinka Krásný motýl

BOJ - Zkarabi's Pantera (krásná mladá švédská fena ruské majitelky)

 

 

 

str-mvp-praha-2.jpg

Olinka Krásný motýl - CAC, CAC ČMKU, CACIB, BOS

 

 

str-mvp-praha-4.jpg

 

 

 

 

 

21.10.2017 Klubová výstava KCHMPP

S Olinkou jsme strávily další prima den na výstavišti v Mladé Boleslavi, kde se konala klubová výstava Klubu chovatelů málopočetných plemen psů. Posuzování papillonků se ujal pan Tomáš Kučera, od kterého Olinka Krásný motýl dostala hodnocení výborná 1, CAC. Také jsme si převzaly pohár a diplom za Klubového junioršampiona, se kterým pak Oli ochotně zapózovala :) Díky Oli, jsi prostě úžasňák, vždyť to víš!

 

 

2.jpg

Olinka Krásný motýl, 17 měsíců

 

 

 

15.10.2017 Konec agi sezóny

S Bellinkou jsme pro letošek zdárně zakončily sezónu zdolávání (agility) překážek. Bellu lítání po parkuru moc baví a když za odměnu může aportovat míček, je nejspokojenější pejsek na světě. Tak už aby bylo jaro a počasí nám dovolilo zase začít trénovat!

 

 

agi.jpg

Odra Krásný motýl, neboli tryskomyška

 

 

 

9.10.2017 Aninka má narozeniny

Dnes nejstarší psí dáma naší smečky slaví své 14.narozeniny. Všechno nejlepší Aninko, hodně zdravíčka i do dalších let a buď tady s námi ještě hodně, hodně dlouho!

 

anci-str.jpg

Dáda Krásná fanfára (Aninka), 14 let

 

 

 

8.10.2017 Zabrzanska wystawa psów rasowych

Ani předpověď počasí slibující vytrvalý liják, zapáleného kynologa neodradí :) A tak jsme jely s Oli znovu do Polska. Naštěstí místo vytrvalého lijáku, přišly pouze občasné přeháňky a brodění v bahnité strouze, kterou vystavovatelé v kruhu vychodili se Olince ohromě líbilo. Bojím se, že ted už bude chtít jezdit jenom na výstavy, kde se místo na měkoučkém koberci bude prohánět v bahnité louži :) Každopádně v Polsku se nám vážně daří! Pan rozhodčí Grzegorz Robak zadal Olince hodnocení výborná 1, CWC, Nejlepší fena plemene a BOB!!! Olinka je šikulinka největší!

 

 

01.jpg

 Olinka Krásný motýl

011.jpg

 

0111.jpg

Bahníčkoooo :)

 

 

 

7. a 8.10.2017 Agility

Mája Krásný motýl se celé léto pilně věnovala trénování a teď se s paničkou a "bráchou" Cherubínem Krásný motýl vrací na závodní dráhu. A hned na poprvé se podařilo a Majinka s Lenkou krásně zabodovaly. V sobotu se jim podařilo získat jednou první a jednou třetí místo. V neděli obsadily první místo hned ve dvou bězích a nakonec také v součtech. A Rubimu se po oba dny podařilo umístit na krásném druhém místě. Leni, Rubi, Majdo, gratuluji, jste skvělí!!!

 

zstr.jpg

Vítězná Mája Krásný motýl (třetí zleva), Cherubín Krásný motýl (čtvrtý zleva) a kamarádi šeltie

 

 

 

 

 

7.10.2017 Cody slaví

Své deváté narozeniny dnes oslavil jedináček z vrhu "C". Přejeme ti Cody všechno nejlepší, hodně zdravíčka, toho nejlepšího mlsání a samozřejmě i hodně běhání, věřím, že i ve svých devíti letech budeš pořád stejný aktivista, jako dřív!

 

 

 

5.10.2017 Lenti pracant

Zatímco Olinka pracuje na své výstavní kariéře, ani její nevlastní sestřička Lentilka Krásný motýl rozhodně nezahálí. Isarčiny štěňátka totiž na zahálku nemají čas :) Lentilka tvrdě pracuje na získání titulu "Hraboš roku" a myslím, že pro ni nebude problém získat v tomto oboru prvenství!

 

lenti-hrabos.jpg

Zadní půlka Lentilky Krásný motýl -

přední půlka pracuje pod zemí a nepřeje si být rušena :)

 

 

 

1.10.2017 Krajowa wystava psów rasových Rybnik

Do Polska to od nás máme, co by kamenem dohodil, tak by bylo škoda nezkusit, jak se vystavuje u našich sousedů. Výstava byla pořádána v krásném prostředí parku se stylovým rybníčkem a ,s v Polsku typickou, velkou účastí diváků. Papillonky posuzovala polská rozhodčí, paní Krystyna Opara, která Olince Krásný motýl zadala hodnocení výborná 1, CWC, Nejlepší fena plemene, BOS!!! Užili jsme si prima den, plný podzimního sluníčka a jsem si jistá, že do Polska se budeme s Oli rády vracet.

 

 

30.9.2017 Arnika slaví

První z Krásných motýlů, fenečka Arnika, dnes oslavila své 12.narozeniny. Všechno nejlepší Meginko, hodně zdravíčka, domácí pohody a spokojenosti! Příjde mi to jako včera, co jsi vykoukla na svět, tak doufám, že na něm ještě spoustu dalších let prožiješ a budeš těšit svou společností celou svou rodinu!

 

 

 

24.9.2017 Moravskoslezská národní výstava psů Brno

Brno máme kousek, takže výstavy pořádané v tomto městě jsou naše oblíbené :) Posuzování se ujal pan rozhodčí Robert Kubeš a Olinka Krásný motýl si od něj odnesla hodnocení výborná 1, CAC s pěkným posudkem. Získáním posledního potřebného bodíku Olinka zároveň splnila podmínky pro udělení titulu Klubový junioršampion!!!

 

 

1.jpg

Olinka Krásný motýl - výborná 1, CAC

 

 

 

16. a 17.9.2017 DUOCACIB Nitra

Na Slovensku bývají vždy velmi pěkné výstavy s příjemnou atmosférou a tak jsme s Olinkou prostě nemohly chybět. V sobotu jsem naší účasti pravda poněkud litovala, pan rozhodčí Nikola Smolic (HR), vstal ráno opravdu špatnou nohou a téměř všichni jím posouzení psi odcházeli z kruhu pouze s VD. Pouze tři papillonci si odnesli hodnocení výborný a titul nebyl zadán ani jeden. Proto si opravdu považuji toho, že Olinka Krásný motýl byla hodnocena jako výborná 1.

Náladu jsme si zkazit nenechali a v neděli jsme vyrazili znovu. A tentokrát si Olinka odnesla od maďarkého rozhodčího, pana Jakkela Tamáse, hodnocení výborná 1, CAC.

 

zz.jpg

Olinka Krásný motýl

 

 

 

19.8.2017 Klubová výstava KCHMPP Mikulov

A zase jedna výstavní novinka :) Tentokrát jsme s Olinkou vyrazily do Mikulova na klubovou výstavu KCHMPP. Výstava byla umístěna v přírodním amfiteátru a myslím, že pro všechny zůčatněné byla velkým zážitkem. Už v osm hodin ráno se spustil liják, který trval po celou dobu výstavy, takže posuzování bylo velmi nesnadné. Musím moc poděkovat holkám Zichovým, které nás s Olinkou zachránily před řáděním přírodních živlů a poskytly nám přístřeší ve výstavním stanu! Z výstavního kruhu, který měl podobu jezírka s betonový dnem si tentokrát Olinka odnesla od pana rozhočího Karla Hořáka hodnocení výborná 2, res.CAC. Jsem na Olinku opravdu hrdá, jak krásně zvládla předvedení i v opravdu těžkých podmínkách!

 

 

 

13.82017 Mezinárodní výstava psů Mladá Boleslav

V neděli jsme popojeli o párset kilometrů dále a užili si další prima den :) Tentokrát jsme se s Olinkou zůčastnily Mezinárodní výstavy psů v Mladé Boleslavi. Oli se předvedla ve třídě otevřené, kde byla paní Alenkou Pokorn (Slovinsko) hodnocena jako výborná 1, CAC! Velkou radost mi udělal také krásný posudek, kde paní rozdočí Olinku velmi chválila a nevytkla ji jedinou chybičku. Oli jsi moje malá superstar!

 

strmb.jpg

Olinka Krásný motýl - výborná 1, CAC

 

 

 

 

12.8.2017 Jubilejní klubová výstava KCHČaP Tekovská Breznica

Krásný sluníčkový den plný pohody a dobré nálady jsme strávily s Olinkou v té nejlepší společnosti na klubové výstavě na Slovensku. Oli se poprvé předvedla v mezitřídě, kde byla posouzena italským rozhodčím panem Danielem Poltrim. Pan rozhodčí byl z Olinky opravdu nadšený, hodnotil ji slovy jako "fantastic" a "wow, really, really beautiful". V opravdu silné konkurenci téměř padesáti dalších papillonků si moje malá Olinka odnesla hodnocení výborná 1, CAC, Vítěz jubilejní výstavy, BOB a na závěr dokonce titul BIS 2.místo!!!! Myslím, že na obláčku euforie se budu vznášet ještě dost dlouho :) Jsem na tu moji motýlí holčičku opravdu neskutečně pyšná!

 

fb1.jpg

Olinka Krásný motýl (15 měsíců!!!)

 

fb2.jpg

vítězní papillonci - BOS a BOB

 

fb.jpg

Děkujeme KCHČaP za všechny krásné ceny a poháry!

 

 

 

31.7.2017 Lexík a Lentilka mají narozeniny

Moc se mi tomu nechce věřit, ale kalendář říká, že už jsou to vážně tři roky, co se u nás narodili dva černo-bílí strakáčci, Lexikon a Lentilka. Teď už jsou z nich velcí motýlci a já bych jim oběma chtěla popřát všechno nejlepší! Hodně zdravíčka, elánu a užíjte si ještě spoustu dalších báječných let v těch nejlepších rodinách, jaké jsem si pro vás mohla přát, ušáčci!

 

lenti3roky.jpg

Lentilka Krásný motýl

 

lexik3roky.jpg

Lexikon Krásný motýl

 

 

 

19.7.2017 Vyšetření

S Bellinkou jsme se vydaly do Bohumína na kliniku AB Vet, kde byla MVDr.Martinem Novákem, specialistou na veterinární ortopedii, vyšetřena na luxaci patelly. A výsledek je nejlepší, jaký mohl být! Odra Krásný motýl je LP 0/0!!!

 

 

 

16.7.2017 NVP Mladá Boleslav

V neděli jsme si s Olinkou udělaly výlet do Mladé Boleslavi, kde se Oli na národní výstavě psů předvedla naposledy ve třídě mladých. Od paní rozhodčí Olgy Dolejší získala pěkný posudek a hodnocení výborná 2. Po skončení výstavy ještě Oli absolvovala bonitaci, kde byla s krásným bonitačním kódem uchovněna! Tomu říkám úspěšný den!

 

 

str-mb.jpg

Olinka Krásný motýl, 14 měsíců

 

Za foto z výstavy děkuji jako vždy paní Martě Boudné!

 

 

5.7.2017 Focení

Olinka a Bella zapózovaly před objektivem a vzniklo pár opravdu podařených fotek. Podívat se, jak to holkám sluší, můžete zde. Autorem fotek je Lucie Monsportová, které moc děkuji za trpělivost s oběma ušatýma modelkama a výrobu krásných snímků! Díky Luci!

 

str.jpg

Olinka a Odra Krásný motýl, 13 měsíců

 

 

 

1.7.2017 Všechno nejlepší

Dnes slaví své páté narozeniny štěňátka z vrhu "J". Všechno nejlepší Jonáši, Johanko a Jonatáne!

 

 

 

25.6.2017 Mezinárodní výstava psů Intercanis Brno

Neděli jsme opět vyladili výstavně. S Olinkou jsme se vydaly na mezinárodní výstavu psů do Brna. Estonská paní rozhodčí Siret Lepasaar měla moc pěkný přístup k posuzovaným psům, ale byla také opravdu důkladná a neunikla jí jediná chybička. Vzhledem k velmi kvalitní zahraniční konkurenci, kterou měla Olinka ve své kategorii jsem si nedělala žádné naděje a do kruhu jsme nastupovali s tím, že si to jen užijeme. Ale Olinka to dokázala znovu! Znovu ukázala, že se v ní skrývá srdíčko bojovníka a nikomu nic nedaruje. Plula kruhem jako by se právě pro to narodila, stála v postoji, jako by chtěla ukázat celému světu, kdo je Olinka Krásný motýl. A kruh opouštěla s hodnocením výborná 1, CAJC, BOJ!!! Oli, díky za další zázrak!

Získáním třetího titulu CAJC Olinka také splnila podmínky pro udělení titulu Český junioršampion.

 

 

stroli.jpg

Olinka Krásný motýl, nový Český junioršampion

 

 

22.6.2017 Vnoučátko

V chovatelské stanici Andělský motýl se dnes narodil krásný, úžasný, jedinečný a dokonalý psí kluk! Hrdým otcem je CH.Jonatán Krásný motýl a vzornou maminkou Janette Ája Marestel. Moc gratuluji paní chovatelce Lence Milichovské a malému ušáčkovi přeji do života jen samé psí radosti! Více informací najdete zde.

 

baddy.jpg

Baddy Andělský motýl

 

 

 

17.6.2017 Klubová výstava KCHMPP

V sobotu jsme vyrazily s Olinkou na klubovou výstavu Klubu chovatelů málopočetných plemen do Mladé Boleslavi. Byl to krásně strávený den v prima společnosti a když se přidal ještě i obrovský výstavní úspěch, stala se tato sobota naprosto dokonalou :) Olinka zvítězila ve třídě mladých fen a navíc ji pan rozhodčí Otakar Vondrouš vybral také jako nejlepšího mladého jedince plemene a to v opravdu silné a profesionálně předvedené konkurenci! Olinka Krásný motýl si tedy vyběhala hodnocení výborná 1, CAJC a BOJ!!!!

 

 

str3.jpg

 

str1.jpg

 

str2.jpg

Olinka Krásný motý

 

 

7.6.2016 Slavíme

Kideček dnes oslavil své šesté narozeniny a za týden se k oslavám přidá také Isarka, která oslaví páté narozeniny. Všechno nejlepší ušáčci moji, oběma vám přeji hlavně pevné zdravíčko! O to, abystě měli všechno ostatní, co potřebujete ke spokojenosti a maximální rozmazlenosti už se postarám já :)

 

 

 

4.6.2017 Žitnoostrovský zkouškový den

Majda a Rubi opět v akci. Rubínek tentokrát parádně zabojoval a krásně se mu dařilo. Mája řádila a řádila a podle toho to také dopadlo :)

Cherubín Krásný motýl

1.zkouška  - disk

2.zkouška - 3.místo

3.zkouška - 2.místo

4.zkouška - 1.místo

Open agility 4.místo

 

majda.jpg

Mája Krásný motýl v "letním kabátku"

 

rubi-agi.jpg

Cherubín Krásný motýl

 

 

 

4.6.2017 Krycí pes, nebo-li Athos hledá nevěstu

Náš "vnouček"  Athos Silesian Princess je uchovněn a jeho majitelé ho nabízejí ke krytí pro uchovněné fenečky s PP. Athosek je synem C.I.B Jacka Sparrowa Mária Sirrah a fenečky Gity Krásný motýl. Žije jako rodinný miláček na Severní Moravě, nevěnuje se výstavám ani sportu, ale pro svůj velmi pěkný rodokmen, výborný temperament a sluníčkovou, typicky papilloní, povahu může být určitě velmi zajímavým pejskem pro chov. Případní zájemci mě mohou oslovit, jejich zprávu předám majitelce Athoska.

 

athos.jpg

Athos Silesian Princess

 

 

 

 

19. a 27.5.2017 Všechno nejlepší kluci!

Naše "pánské" vrhy "B" a "H" oslavily v květnu další spokojený rok ve svých skvělých rodinách. Pro Hugiho a Hermelínka to byly 6.narozeniny, pro Bonifácka, Batulka a Barnabáše již 9.narozeniny. Všem ušatým oslavencům přeji hodně zdravíčka a ať vás kluci ještě spoustu let baví prohánět míčky!

 

 

bonysek.jpg

Bonifác Krásný motýl, 9 let

 

 

 

7.5.2017 Nejdecký trojskok

Mája Krásný motýl s paničkou Lenkou - 1x2.místo a 2x3.místo. Holky prostě paráda, veliká gratulace!

 

majda-trojskok.jpg

Mája Krásný motýl

 

 

 

 

 

29.4.2017 Agility závody Sedlec

Cherubín Krásný motýl - zkouška SA3 3.místo a součet open 3.místo. Super!!!

 

rubi-sedlec.jpg

 

 

 

 

 

26.4.2017 A už je jim rok

Dnes slaví naši benjamínci z vrhu "O" své první narozeniny. Uteklo to jako voda a už jsou z nich velcí dorostenci. Všechno nejlepší Odrinko, Otakárku a Olinko! Přeji vám všem hodně zdravíčka a spoustu dalších let plných jen toho nejlepšího! Nic jiného si totiž, lumpi mrňaví, ani nezasloužíte :)

 

 

str2.jpg

Odra Krásný motýl

 

str3.jpg

Otakárek Krásný motýl

 

str1.jpg

Olinka Krásný motýl

 

 

 

 

16.4.2017 Mezinárodní výstava psů Praha

Velikonoční neděli jsme strávily s Olinkou na pražském výstavišti, kde probíhala mezinárodní výstava psů. Třída mladých fen nad 2,5kg byla nejsilněji zastoupenou, předvedlo se v ní hned 6 krásných feneček, mezi kterýma byla Olinka téměř nejmladší. Nedělala jsem si tedy žádné naděje a jela si výstavu jen užít. Asi nemusím vysvětlovat, jaké bylo moje překvapení a nadšení, když titul výborná 1, CAJC zadal nizozemský rozhodčí, pan Wellens Wim, právě Olince. A jako bonus ještě úžasný posudek: "Výborná fena, mohla by být lepší na stole, velmi typická hlava, správné postavení zubů, hezká stavba těla, překrásná srst, správný pohyb". Pravda, předvedení na stole mezi naše nejsilnější stránky opravdu nepatří, ale jinak... co více si přát. Je to moje holka šikovná, úžasná a život s ní je prostě pořád plný překvapení :)

 

str-praha-3.jpg

  Olinka Krásný motýl, 11 měsíců

 

str-praha.jpg

Olinka Krásný motýl - výborná 1, CAJC

 

Za krásné fotky patří veliké DÍKY paní Martě Boudné!!!

 

9.4.2017 Národní výstava psů Ostrava

Zavystavovat si jsme vyrazily jako vždy s Olinkou. Oli se předvedla v silně zastoupené třídě mladých, kde se prezentovalo tentokrát hned 5 velmi pěkných feneček. Od paní rozhodčí Doc.RNDr.Jaroslavy Ovesné si odnesla krásný posudek a hodnocení výborná 2. Musím říct, že v tak silné konkurenci jsem ve druhé místo ani nedoufala, Oli byla poražena pouze zahraniční účastnicí výstavy. Moje malá Olinka je prostě velký bojovník :)

 

str-ostrava.jpg

Ano, přesně jak ukazuje foto, Olinka si výstavou skutečně prakticky protančila :)

 

 

 

18.2.2017 Spousta oslavenců

Dnešním dnem zahajujeme sezónu oslav narozenin našich jarních odchovů. 18.2. oslavil své třetí narozeniny jediný a jedinečný Kája, 26.3. slaví Grandík, Gituška a Goliášek své šesté narozeniny a 3.4. oslaví již sedmé narozeniny Fidorka, Felix a Fantazie. Všechno nejlepší "moje štěňátka"! Hodně zdravíčka, lítání, řádění, hraček, plných mističek a skvělých let ve vašich skvělých rodinách!

 

grandik-6.jpg

Jeden za všechny - jako vždy úžasný Grandík

 

 

 

4. a 5.2.2017 Duocacib Brno

Na dvoudenní mezinárodní výstavě byla tentokrát velmi úspěšná Olinka Krásný motýl. Po oba dny se předvedla ve třídě mladých. V sobotu od zahraniční rozhodčí paní Vije Klucniece získala hodnocení výborná 1 a opravdu krásný posudek, kde jí nebyla vytčena jediná chybička. Paní rozhodčí byla velmi milá, ale také velmi přísná, proto si tohoto úspěchu opravdu cením. Už proto, že Olinka má teprve čerstvých devět měsíců a její konkurentkou byla krásná německá fenečka. Druhý den posuzoval český rozhodčí pan Robert Kubeš a od něj si Olinka také odnesla jen samou chválu a tentokrát hodnocení výborná 2. Oli jsi prostě hvězda!!!

 

 

str.jpg

 

Za foto musím opět moc poděkovat paní Martě Boudné!

 

 

27.1.2017 Holky slaví

V lednu pořádaly narozeninové párty fenečky z vrhů "D" a "M". Dáda, Dorotka, Demi a Dita oslavily 24.1. osmé narozeniny a 27.1. oslavila své druhé narozeniny Mája. Holky moje přeji vám všem všechno jen to nejlepší, hodně zdravíčka a ještě spoustu psích radostí!

 

maja-a-rubi.jpg

Mája Krásný motýl slaví aktivně

 

 

8.1.2017 Národní výstava psů Brno

Tuto neděli zahájily Olinka a Odra svou výstavní kariéru. Byly moc šikovné, pro obě holky to byla první velká akce, ale zvládly ji na jedničku. Předvedly se ve třídě dorostu, kde byly panem rozhodčím, ing.Leošem Jančíkem, ohodnoceny jako: Olinka Krásný motýl - velmi nadějná 2 a Odra Krásný motýl - velmi nadějná 1. Kromě výborného výsledku dostaly obě také krásné posudky, tak se teď už všechny tři těšíme na další fajn psí akce! Za fotky z výstavy moc děkuji paní Martě Boudné!

 

 

nv-brno--10-.jpg

Olinka Krásný motýl si pluje kruhem

 

nv-brno--12-.jpg

Olinka při kontrole chrupu

 

nv-brno--49-.jpg

Odra Krásný motýl si vykračuje

 

 

Novinky 2016

Novinky 2015

Novinky 2014

Novinky 2013

Novinky 2012