Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kunovští Orli dvakrát vyhráli a vedou ligu!

6. 10. 2008

Kunovští Orli dvakrát vyhráli a vedou ligu!

 

Dva zápasy, dvě výhry, 6 bodů, první místo v tabulce. Co víc dodat? Domácí turnaj dopadl pro domácí nadmíru dobře. Kunovští Orli nejenom, že všem dokázali, že dokáží turnaj zorganizovat bezchybně, ale taky, že mají na to hrát v lize víc než důstojnou roli. Ale vraťme se nejprve k oběma zápasům.

 

1. kolo: FBC Zlín - FBK Kunovští Orli 5:8 

Kunovští Orli měli dobrý vstup do zápasu, vedli již 4:0, ale jako by se výsledku zalekli a stáhli se víc dozadu, ubrali na tempu a taky díky mnoha vyloučením se Zlínu podařilo vyrovnat hru na průběžný stav 5:5. Naštěstí borci z Kunovic znovu mákli a dotáhli v nervydrásajícím závěru zápas do vítězného konce. Atmosféra v hale byla nepopsatelná.

 

 

branky domácích: 
2 Hartman, 2 Chrástek, 2 Šonka, Stránský M., Vlachynský T.
počet diváků: 80

 

 

2. kolo: FBC Kunovští Orli - FBC TJ Sokol Bystřice p/H 7:1 

Domácí prohrávali od sedmé minuty jedna nula, naštěstí se jim podařilo zápas okamžitě dorovnat. Zápas byl velmi tvrdý a plný osobních soubojů, Kunovským Orlům to dělalo nejprve problémy, ale po chvilce si zvykli a když třetí třetinu vyhráli v poměru 4:0, mohlo se jít slavit. Konečný stav 7:1! Takovou nakládačku nečekal asi v hale nikdo. Okamžitě po zápase vypukla nevídaná euforie, hráči šli poděkovat svým fanouškům za úžasnou atmosféru, která byla v hale po oba dva domácí zápasy a šlo se slavit.


branky domácích: 2 Hartman, 2 Šonka, Körber, Chrástek, Stránský M.
počet diváků: 100

Turnaj se opravdu povedl po všech směrech - 6 bodů je doma, úžasná atmosféra v hale podpořená bubnem (vznik nové organizované skupiny fanoušků UltrasOrel :) )a taky dobré pivo podpořené výčepním Pepou Gomelským. Domácí hráče poctila svou návštěvou paní Ing. Hana Doupovcová, asistentka a poradkyně předsedy Poslanecké sněmovny Perlamentu České republiky, která zároveň převzala záštitu nad turnajem a finančně pokryla část nákladů. Pozvání přijala i paní místostarostka Majíčková, která se ujala zahájení turnaje.

Po skončení turnaje se hráči přemístili do "domovské" hospůdky k Pepovi. Oslavy byly celkem divoké a pivo teklo proudem. Ale to sem již nepatří, kdo tam byl, tak ví svoje. :D Další ligový turnaj proběhne v Hluku a to 11. října. 
O turnaji budeme včas informovat na klubovém webu 
www.fbk-kunovice.wz.cz

 

Výsledky celého turnaje 1. a 2. kola Zlínské ligy mužů:

1. kolo FBC Zlín : FBK Kunovští Orli 5:8
1. kolo Zásobování Florbal Team : SFK Kozel Počenice B 4:2
1. kolo FBC TJ Sokol Bystřice p/H : FbC Orel Uherský Brod 8:6
2. kolo SFK Kozel Počenice B : FBC Zlín 4:1
2. kolo FBK Kunovští Orli : FBC TJ Sokol Bystřice p/H 7:1
2. kolo FbC Orel Uherský Brod : Zásobování Florbal Team 5:8

 

Druhá půlka ligových celků odehraje 1. a 2. kolo v sobotu 26. září na ligovém turnaji ve Vsetíně.

 
Jiří Pochylý
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář