Jdi na obsah Jdi na menu

Přečtete-li si článek o Andílkovi, musím Vám sdělit, že přes všechny moje kastrační snahy maminka Filip opět porodila, naštěstí mléko má. Její spolubydlící mourinka Čertina porodila také. Takže na mě čeká 9 koťátek!!! Od kočičky Čertiny jsou to překrásné kuličky, dva mourečci a dva černoušci, jeden ovšem s bílým konečkem ocásku. Jsou vyrostlí venku, takže mimo umístění do bytu lze i do domku s výběhem. Filip porodila 3 rezavé kluky, aneb 2x červená tečka a 1x červený mramor. A dvě kouřové holčičky, jedenkrát tečka, jedenkrát mramor. Na www.kocky-online.cz, sekce Jak se Vám líbí můžete najít fotky Cecilky, aneb kouřové tečkované holčičky.

Kotíci budou k odbětu od počátku října, rychle si je zamluvte, půjdou na dračku:)

Koťátka měla zánět v očích, byla zablešená, o to jsem se již postarala, dnes příjde na řadu první odčervení, a brzy se přestěhují buď ke mně nebo do domečku. Kočky budou kastrované, a to co nejdříve, než si to majitelka rozmyslí.

Dalšími novinkami měsíce srpna jsou dva bílomourečci s o fous delší srstí (maminka byla dlouhosrstá), a to Kryšpínek a Lálinka, jsou to mazlíci úžasní, Kryšpínek je lidský závislák a děsně upovídaný. Jejich "panička" je chtěla dát utratit:(

Jestli máte bílomourečků málo, máme doma novou kočičku, Lori, kterou domů donesl mentálně postižený bratr paní, co se na mě obrátila "kam s ní" - doma mají velmi dominantního (byť kastrovaného) kocoura a tenn malou Lori neustále mlátil.... Lori je velmi klidná, mírná submisivní kočička, která se zatím diví, že ji nikdo z našich koček ani nás lidí neotlouká...

Překrásná je kočička Goldie, prostě zlatá s černým mramorováním, přenádherná, jak divoká šelma...paní si ji domů přivezla z dovolené, však manžel "práskl dveřmi" - buď kočka nebo on....:( Kočika zpět vrátit nešla, na svět ji přivedla kočička "ničí" v chatové kolonii, kde přes zimu nikdo není. Ona maminka, želvovinová mourinka, která nemůže na zadní nožičku, nyní již kastrovaná, mazlivá, odčervená, tak ta je také k odběru. Lidé ji nyní sice krmí, ale neuteče mnoho vody, bude zima a s handicapem chromé zadní nožky těžko zimu bez lidské pomoci přežije.

Nadále jsou doma dva krémoví poloperšánci - Sweetie a Dreameček, byť se přihlásili za celou dobu jejich inzerování 3 zájemci, nebyli vhodnými kandidáty ( jeden je chtěl do kůlny, druhá na chov a třetí se pak již neozvala)

Dr. House aneb Hausík, tak to je klasický moureček, kterého někdo vyhodil z jedouhcího auta, měl hodně pochroumané nožičky a dlouho kulhal, nyní je již vyléčen a může do nového domova.

Malá Kvíka, která, představte si, váží už kilo a deset deka, nadále zůstává doma, její růst - nerůst není normální. Jak to půjde, nechají se udělat krevní odběry, zda má vůbec všechny orgány zdravé.

Třešničkou na dortu je přenádherná polodlouhosrstá kříženka červené barvičky a jemné srstí - Bamboo. Tu našli lovečtí psi jednoho nelovce na stromě v hlubokých lesích u chatové osady poblíž Králík. Asi lidem skončila dovolená, tak.... Bamboo je výkvět, to je elita mezi kočkami, nejen vzhledem, ale zvláště pak svou povahou.

A aby nebylo úplně všechno, brzy se narodí polobriťáci. Prostě a jednoduše jedna "zodpovědná" majitelka britské modré kočičky ji pouští ven nekastrovanou a ta je nyní březí. Přes jednu mně známou útlocitnou duši poslala dotaz, vezmu-li koťata nebo jestli je má utopit. No, co myslíte???

 

25.8.

3 koťátka od maminky Čertiny - černý chlapeček, černá holčička s bílou špičičkou ocásku a mourovaná holčička jsou již u nás v bytě. Stejně tak od pátku 22.8. máme novou kočičí holčičku - nádhernou polodlouhosrstou bílomourinku s mandlovýma očima, jejichž krásu podtrhne i černá linka. Kočička se 4 dny potulovala na Lačnovském hřišti a jeho okolí, "děti" a "lidé" do ní kopali... Kočička je veliký mazlík, přede, hodně jí, ale to dohání hladovění, a protože je opravdu nádherná, nemůžeme se zatím shodnout na jménu pro ni, žádné se nám nezdá dost dobré:)

Doufám, že všechny kočičky brzy vyfotím, abyste si je mohli prohlédnout.

Eva

28.9.2008

Bílomourka Lálinka odjela do nového domova v Mladé Boleslavi ke kočičce karolínce, poloperšánci Dreameček a Sweeti jsou ve skvělé rodině u Dany poblíž Litoměřic, Kryšpínek odjel s černobílým Amorkem do Vendolí také se skvělými lidmi, včera odjela Goldienka k Marcelce k Broumovu. Ve čtrvrtek přišla dvě zbídačená koťátka, v pátek 3 nádherná....z těch nádherných hned dvě holčičky v sobotu odjely ke skvělé rodině v Lanškrouně k již 11 leté kočičce.

Eva

 

Náhledy fotografií ze složky Kočky a kotíci

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

keltan - Koťátko...

1. 4. 2009 23:05

Čtu a čtu a doufám,že se u vás podle popisu najde nějaká hezká dlouho(nebo polodlouho)srstá kočička.Tak 4-5 měsíců nejvíš stará.Scháním jí už hrozně dlouho...Dá se s vámi nějak spojit?