Jdi na obsah Jdi na menu
 


Motto

27. 4. 2011

Naruto v skrytu doufal, že smíření s danou situací se projeví na jeho chování vůči Jemu. Nechtěl, aby se opakovalo to, co první den. Bez zábran na něj zírat, jako na nějaké výstavní zboží a posléze mít chuť se nechat přejet parním válcem. Jenže ono se to nějak neprojevilo. Vždy, když ho měl na očích, je do puntíku využil a nepokrytě ho sledoval. Těžko říct proč, sám by to rád věděl. K jeho smůle, pokaždé, když na něj takto "valil" oči, mu úplně vypnul mozek. Měl pocit, že z něho má kaši a nedokáže se na nic soustředit. Jednoduše ho přitovahoval, všemi možnými významy tohoto slova. Jako plus se mu to skvělě dařilo maskovat za znuděnou pózu. Naruto by sice tento rituál rád pozměnil, ale tušil, že jinak to prostě nepůjde.
Co ho velmi potěšilo, byl nově nabytý fakt o jeho orentaci. Po několika hodinové kontulatci s strýčkem googlem měl ve věcech jasno.
Zpočátku klikal na každou stránku, jakoby z ní na něj měl vybafnout nějaký bubák. Dost neochotně se vrhal do koutů, kam bylo povoleno vstoupit jen s věkem na 18 let.
Pročetl si pár příběhů. článků a narazil i na příspěvky z odbornější strany. Dost materiálu na nějakou seminárku.
Zjistil, že strach ze svěření má většina. Ale taky ve většině případů se to provalí. Dřívě či později. Dobrovolně nebo náhodou. Hlavně ho zaujal postoj, kterým se někteří ohánějí. ,,Já nejsem gay, pouze se mi líbí muži." nebo ,,Nejsem na chlapy, zajímáš mě jen ty." Jednoduše jeden případ neznamená hned nové škatulkování. Naruto by k tomu došel i sám, kdyby tak zbrkle nedělal závěry. Ano, Itachi se mu líbí a zřejmě ho i přitahuje fyzicky, však bylo taky na co koukat. Navíc je milý, spravedlivý... prostě normální. Ostatním klukům ale na zadky nečuměl, postoj k nim se nijak na Narutově straně nezměnil. Spíše se naopak trochu bál, aby o ně nezačal jevit zájem. Ale jak se zdá, jeho... teď těžko říct, která část těla... patří jen Itachimu.

Jednu krizi máme pod kontrolou a je nutno se vrátit k té další. Maturita. Tu katastrofální čsát ale vynecháme a zaměříme se na tu příjemnější. VCHM. Velké chlastačky maturantů. Tradiční výjezdy, nájezdy, příjezdy mladých maturantů. V nejbližší době je to stuškovací věčírek a několika denní výlet do hlavního města. Kořenem těchot akcí je alkohol a NONSTOP pařba... tedy taková průprava na vysokoškolský život, kdy jdete z hospody rovnou na přednášku. Opakování je přec ematka moudrosti, že!
Zatímco výlet byl plně zařízen, do věčírku zbývali tři týdny a ještě spousta práce. Například motto na stužku. Byli jste někdy svědkem krmení slepic. Všechny slepice se najednou naženou na jedno zrní a skoro až peří lítá. No, tak tak nějak to vypadá, když se třída věkově dospělých lidí snaží domluvit na jedné jediné větě. Lítají končetiny.
,,Dal by tak tři tečky, ať si pod tím představí každý, co chce," zamumlal Leny.
,,Hm."
,,Nebo bych tam nechal nakreslit flašku piva," nadhodil další nápad.
,,A co takhle nahou ženskou?" plácnul jen tak žertem Naruto.
,,Skvělej nápad, kámo... a hned tři bych tam dal, v různých polohách." Na tohle Naruto neměl odpověď. Leny byl beznadějný milovník žen, a čím víc jich bylo, tím líp.
,,Poslyš, na ten výlet by sis měl vzít pás cudnosti a držet se zpátky."
,,Stačíš mi ty, s tebou za zadkem si za celej vejlet nevrznu," zasmál se. No, to kamaráda potěší. Je pravda, že Naruto moc na úlety nebyl. Rád se bavil, ale zlít se do němoty... to pro něj nebylo. A letos si bude muset dát kór bacha. Dá si tamhle pivečku a tuhle vínečko, rozpovídá se a jeho utajovaná... přitažlivost bude veřejná ostuda.
Ale i tak se těšil, až vypadně z města... ze školy. Trochu se odreaguje a hlavně se vzdálí od Něj.

P.S. Dnešní díl je zřejmě trochu komický, psal se mi strašně dobře, protože mám hafo dobruo náladu. Po dvou týdnech bez pravidelného přísunu vysokoškolské výuky jsem chytila děsnej absťák ( v němž vznikl i předšlý díl) a na dnešek jsem se těšila jako malá :D Tak doufám, že se líbil.
A podělte se se svými nápady na motto stužek, či zda už nějaké máte. Naše třída měla ,,Chcete boj!!! Bude boj!!!" Originální, že? Protože jsem byla poděs třída, mysleli si kápové třídy, že to bude děsně vtipný. Není a nebylo :D
P.P.S. Omluvte Nelii její šílenou náladu, mám ji prostě hafo dobrozu. Ať žije japonština :D

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

!!!

(Sys, 28. 4. 2011 17:27)

opět můj krátký monentář x) dokonale si vystihla maturitu i když jen tu příjemější část... moc si tě vážím za to, že dokážeš vystihovat veci jakoby z vlastní zkušenosti :) a souhlasím s Kagome kdo ví co ještě Sasuke sehraje za roli :D pochybuju že to je kaladný hrdina xD

Nadpis

(Lilith-sama, 27. 4. 2011 18:52)

Ako som už v niektorom komente písala, na budúci rok ma čaká tretiak. Ale keď si budeme voliť motto, môj návrh bude jednoznačný. "Občas treba bojovať aj proti Bohu. Občas každému skríži cestu nejaká tragédia. Vtedy nás Boh vyzýva, aby sme sa postavili proti nemu a hľadali na jeho otázku: "Prečo tak lipneš na živote, ktorý je krátky a plný utrpenia? Aký význam má tvoj boj?" Ten čo hľadá zmysel svojho života, považuje Boha za nespravodlivého a rozhodne sa bojovať proti svojmu osudu. Odvážni opustia Boha a pokračujú vo svojej ceste." Trošku veľmi dlhý, ale tak čo už, keď ho mám rada.
Tie komentáre pri tom boli krásne. "Nejsem na chlapy, zajímáš mě jen ty." - ten bol taký milý :). Ani ja veľmi nie som typ na VCHM, ale tak... ešte mám čas sa to naučiť :D. Teším sa na ďalšiu kapču, Nelie-sama.

=^__^=

(Kagome/Kurama, 27. 4. 2011 15:47)

No do pr... Tak to já nechtěla! O_o Promiň promiň promiň :D už předvídavá nebudu, opravdu, slibuju :-* :D Netušila jsem, že to máš vážně v plánu, opravdu ne. A když se nad tím tak zamyslím, možná máš i pravdu, v tom počátečním šoku jen málokdo umí racionálně uvažovat a Naruto k nim určitě nepatří xD
Dobře, Naruto, jen žádné zobecňování, což? Google vládne xD
VCHM, já se asi zblázním :D Tomuhle se douvám já sama vyhnu XD Nějak na to nejsem.
Musím říct, že to píšeš jiným stylem, zajímavým, mnohem častěji navazuješ kontakt se čtenářem tím pluralismem, to se mi líbí. Občas to zní (ale jen v některých částech), jako by byl Naruto pokusný objekt a ty jako profesorka na něm vysvětlovala jeho psychologické pochody xD Už nevím, jestli jsi to už někdy předtím tolik používala, ale na škodu to není ^-^
Haa, Lenny je v tomhle jako Spike, čistokrevný heterosexuál xD
Hm, jsem zvědavá, jestli se náhodou něco nestane na té pařbě *-* že by si trhl roli Uchiha mladší? Nechám se překvapit, s čím na nás přijdeš, už se těším *-*

...

(ElenEstel, 27. 4. 2011 14:04)

omlouvám se že jsem nenapsla komentář u minulé kapitoly ta dnešní je krásná no a žádné motto mě momentálně nenapadá