Jdi na obsah Jdi na menu
 


Představujeme sekretáře Čechie a vedoucího mužstva u B týmu pana Daniela Denygra

9. 6. 2009

Přestavujeme: Daniel Denygr - sekretář FO ČECHIE Zastávka

ObrazekJméno: Daniel Denygr

Narozen: 7. 12. 1983 v Náchodě

Funkce: Místopředseda a sekretář

Oblíbený klub: FC Hradec Králové, FK Željezničar Sarajevo

Oblíbený hráč: Edin Džeko

Hráčská kariéra: AFK Hronov (žáci), Sokol Křinice (muži IV. Třída)

Funkcionářská kariéra:

FK Náchod-Deštné (2001-2002) - sekretář

TJ Sokol Zbečník (2002 – 2005) – předseda TJ

 

Jak ses dostal do Zastávky?

Do malé Paříže jsem se dostal úplnou náhodou přes Turecko. 22 let jsem bydlel ve Zbečníku u Hronova. Jezdil jsem poznávací zájezdy jako průvodce a shodou náhod na jednom z nich jsem se seznámil se současnou partnerkou, která pochází z Biskoupek. Po dvou letech v Brně jsme společně pořídili byt v Zastávce.

 

Kdo Tě přivedl k Zastávecké kopané?

Bylo ještě brzy z jara roku 2007, kdy jsem kontaktoval předsedu FO pana Dr. Pospíšila s nabídkou pomoci v realizačním týmu klubu. V červnu 2007, kdy jsme se s partnerkou stěhovali a po seznámení se sousedem a dlouholetým hráčem Čechie panem Patrem Hovězákem, který mě seznámil osobně s Dr. Pospíšilem, můžeme označit jako začátek mého angažmá v Čechii. Protože jsem velmi málo (spíše vůbec) technicky vybavený fotbalista, začal jsem se v kopané angažovat hned od 18 let jako sekretář v FK Náchod-Deštné. V roce 2002 jsem byl zvolen předsedou TJ Sokol Zbečník. Hlavním sportovním odvětvím byl volejbal. Největší dosavadní vrchol mé funkcionářské činnosti byl v roce 2003/2004, kdy ženy Zbečníku postoupili do I. ligy žen. Za 90 let činnosti Sokol Zbečník to byl největší úspěch. Bylo pro mě obrovskou ctí, že jsem jako předseda mohl u tohoto sportovního úspěchu být. Doufám, že něco podobného zažiji v Zastávce.

 

Jak by jsi zhodnotil právě končící sezónu?

Z mého pohledu se jednalo o úspěšnou sezónu. A mužstvo potvrdilo, že do I. B třídy patří. Při troše štěstí mohlo pomýšlet i na boje o čelo tabulky. Jako součást B mužstva mě samozřejmě těší postup, ale trochu jsem zklamaný z jarní části. Myslím, že jsme až moc tlačili na postup a stabilní hráči B mužstva dostávali málo šancí. Jsem přesvědčený, že v příští sezóně si vše vynahradí. Je třeba poděkovat trenéru Pavlíkovi, který byl k potřebám B mužstva velmi vstřícný. Mládež určitě ostudu taky neudělala. Dorost stejně jako v minulé sezóně předváděl dobré výkony. Škoda, že je špatná situace u žáků. Nedostatek hráčů brání dobrým výkonům a výsledkům.

 

Jakou vidíš budoucnost Čechie?

Musím konstatovat, že podmínky pro fotbalisty jsou nadstandardní. V nejbližší budoucnosti je v silách klubu pokusit se vybojovat pro A mužstvo vyšší třídu. Velmi dobrá generace vycházejícího dorostu se bude kloubit se zkušeností některých služebně starších a zkušených hráčů. Jsem pro jasnou kompetenci rozvoje klubu a s tím spojené cíle. Rozhodně je boj o I.A třídu pro Zastávku výzva a myslím, že by byla chyba v přístí sezóně o postup nebojovat. Kvalitní a moderní trenér p. Pavlík určitě má týmu ještě co dát a jak ukázala tato sezóna jeho angažmá bylo velmi dobrou volbou. Poděkování patří předsedovi p. Pospíšilovi za jeho angažmá a podporu, kdy někteří členové VV FO po nevydařeném vstupu volali po jeho odvolání.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Daniel Denygr

(Čechie, 13. 5. 2010 12:55)

Škoda, že odešel.